Autor |
Zpráva |
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
Re: VLAJKA
Mučánek píše: Zduníme se už v pátek??? vemu Tullamore ty zajisti Colu to asi nebude problém Ma pro tebe několik zpráv:1. cele patecni odpoledne budes makat 2. behem makani nebudes mit cas chlastat 3. az prestanes makat, nalozime te a jedem zapít potomka švícka 4. až se dozvíš, že máš ráno vstávat v 6 hodin aby jsi šel zase makat, už nebudeš mít chuť chlastat a budeš prosit abych tě vzal někam spát.... Takže se vyser na Tulamorku, vypni komp a jdi se vyspat - nabrat sil.
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
úte 05. čer 2012 21:17:40 |
|
|
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
poprosím podílníky o 180Kč
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
pon 11. čer 2012 23:07:11 |
|
|
Andrej
Registrován: stř 21. črc 2010 14:27:26 Příspěvky: 519 Bydliště: Ruská 225/4 Praha 10 Vršovice,Na Jamách 54,Brozany nad Ohří
|
v pátek připomeň,sfouknem to spolu s pronájmem garáže
|
úte 12. čer 2012 14:26:08 |
|
|
moose
Registrován: pát 27. úno 2009 10:36:01 Příspěvky: 1274 Bydliště: Roudnice n.L.
|
Mučánek píše: Guru píše: vlajka pujde poměrně brzy do výroby, tak poprosím o reakce a následně dodání textu Vypadat bude cca takto - a bublinky jsou na Vás...případně budou prázdné k dopsání na svatbě ...tu rudou kůži neřešte, je to o barvách CMYK (tiskových) a RGB (zobrazení zde) koukám že Mára už je paroháč to brzo Snažil ses to okecat gringo, ale já to četl celé, čili i tento příspěvek - Andrej to vyjádřil přesně, ale já přece nebudu tak surový ... já si počkám, myslím že mne právě napadlo jedno řešení, u kterého se pobaví skoro všichni ... hádej kdo ne
_________________ Moose Inu svět je malý a o náhody tu není nouze.
|
úte 12. čer 2012 15:00:58 |
|
|
Mučánek
|
moose píše: Mučánek píše: Guru píše: vlajka pujde poměrně brzy do výroby, tak poprosím o reakce a následně dodání textu Vypadat bude cca takto - a bublinky jsou na Vás...případně budou prázdné k dopsání na svatbě ...tu rudou kůži neřešte, je to o barvách CMYK (tiskových) a RGB (zobrazení zde) koukám že Mára už je paroháč to brzo Snažil ses to okecat gringo, ale já to četl celé, čili i tento příspěvek - Andrej to vyjádřil přesně, ale já přece nebudu tak surový ... já si počkám, myslím že mne právě napadlo jedno řešení, u kterého se pobaví skoro všichni ... hádej kdo ne ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Že by Alice??? Čoveče vy nejste vůbec pro srandu ten Ústeckej kraj je nějakej jinej koukám
|
úte 12. čer 2012 19:46:53 |
|
|
Andrej
Registrován: stř 21. črc 2010 14:27:26 Příspěvky: 519 Bydliště: Ruská 225/4 Praha 10 Vršovice,Na Jamách 54,Brozany nad Ohří
|
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Že by Alice??? Čoveče vy nejste vůbec pro srandu ten Ústeckej kraj je nějakej jinej koukám[/quote] asi jinej gang
|
úte 12. čer 2012 19:54:48 |
|
|
Mára
|
tak za me musim rict ze tohle se netrpi ani v kraji GuangDong...
moose rad si poslechnu tebou vymyslenou pomstu..
s moji ucasti pocitej..
_________________ Mára Learn to fly before you die..
|
stř 13. čer 2012 8:37:44 |
|
|
|