Re: Outdorové/sportovní kamery
Maďar píše:
ten black si koupila Gabina a vadilo jí, že baterka vydrží jen 1 1/2 hodinky max a protože to má dálkový ovladač přes wifi, která prý sežere dalších 30 min z baterie, samozřejmě další věc je pořizovací cena, kde ty jsi se, ale už dostal na zajímavý peníz
GoPro obecně je debilni spotřebou niceméně, pokud by gabina udělal pořádnáý test, takl zjistí, že samotne gopro se spustenym wifi (jen wiif) vydrží cca 10h, nahravat to zvlada cca 2:15h na jednu baterku - když je zapnute, žere stejně jako pri nahravani. hazim ty časy z hlavy - dost aktivěn jsem se ucastnil diskuze a zadal jadnomu nanikovi z ostravy aby mi ty hle pro mne dulezite casy zmeril
resil jsem to zde
http://www.motorkari.cz/forum-detail/?ft=134951&fid=22 muzete se mrknout na detaily - na tech posledich strankach
takhle vypada obsah baleni
vycuc:
Nieco k tematu
Vcera som to otestoval, DO nabite prvy krat, battery bacpac nabity prvy krat, 32gb karta video 1080, vydrz komplet 2,30hod.
Zhruba nastejno si to baterie podelili, k tomu wifi.
Myslel som , ze to bude o malicko viac.
Skusim dneska bez wifi co urobia tie baterky
Tak dnes bez WIFI, izbova teplota.
Najvyssie rozlisenie.
Battery BacPac 1:48hod
Standart baterka 2:20hod
Natocene 27gb.
Tak teda k vydrzi baterky v zapnutom stave , s wifi , bez natacania, cca 2,45hod
izbova teplota, myslim , ze Ok
FishX3> No ty mi davas
Nedalo mi a zapol som kameru s wifi, nasledne vypol s DO, po 3 hodinach som s DO ozivil kameru a baterka sa javy ako nedotknuta....
Tak
Tak som zvedavy, ale neviem , ako dlho bude trvat celkove prebudenie, vidim to na cca 10sek.
Tak opet som kameru ozivil,neviem preco sa samo odpojilo Do,ale baterka aj pri zapnutom wifi plna,6 hodin .
Celý fór je v tom, ře wifi i kamera se daji zapnout separatne - takze muzes mit kameru, kameru+wifi, nebo samotne wifi - pak si kameru poustis kdyz chces pomoci DO nebo smartphone s androidem.hrál sjem si doma s blackem pred 14dny. Co jsem dohledaval tak zatim obrazově nebma Black konkurenci
Co se tyka ovladani, tak dalkacem nebo smartfonem kamera nabehne do 10s, nahled na smartfonu je pěknej , ale jde o stream, takže cca 3s zpoždění
Pokud dáš backpac (druhá baterka) tak zdvojnásobíš čas coto vydrží a navíc BP má zezadu napájecí onektor - dalo by se nacpat trvale na nabíjení - DO je narozdíl od kokurence sofistikovaný takže jak na DO tak na smartfonu vidíš tav baterií a můžeš nastavovat veškeré parametry (expozice i další) - wifi je velikej bonus ale dnes už je to ve velkém nožeství kamer, jen to DO je sofostikovanější než u konkurence (svoje LCD s informacemi)
10ks GPBlack bych uměl sehnat za 82tis s roční zárukou