Nechtěla jsem to na kluky prozradit, ale krom nervů abych vydržela celá, když má polovička se mi neozývá z důvodu - bez signálu - něco málo přeci jen vím. Promiň nejen Guru
Ju fotky hezký, díky Magdo a Guru. Maru nemá aktivní mms:-)
Tak nějak takhle je sleduji: Fés, Sefrou, Boulemane, Midelt, Imilchil, Dadés, Berber-asi Ouarzazate, Timit, Zagora, Tasla, Toubkal, Marrakech, Béni Mellal, Moulay Bousselham......Španělsko a šup domů
hlášky sms: Potkali jsme na silnici ve tmě nějakého maročana, který nám nabídl ubytko u sebe. /po 8.4./
Včerejší večer nám snad nikdo neuvěří. Po této návštěvě si vážím Evropy. /ut 9.4/
Tak ležíme ve stanu kdesi v Africe někde mezi Sefrou a Bou....něco. Nebe je samá hvězda. /ut 9.4/
Jsme v Mideltu na obědě 30st., marocký šopák...výborný, pak tazin-dávám si hovězí. /st 10.4/
Už jsem zas na signálu, tohle kdyby neměli kluci nafocené tak nám asi nikdo neuvěří. Spali jsme u Berberu. /čt 11.4./
Píšu od Gaba zas mi nejde tel. jsme něco jako v Timilu kus od Dades.....v hotelu na karimatce a spacáku. To zas bylo zážitků. /pa 12.4./
Tak poprvé jsme v hotelu v Zagoře 33 st.teď večer /u nich kolem 20h/ půjdem na večeři a ráno do pouště. Jsem celkem dost utahaný /pa 12.4./
Stanujeme v Tasle a vypadá to poprvé na bouřku, dnes i trochu pršelo. Poušť jsme nepřekonali, jsme moc těžký. /so 13.4 /
Jsme na nejvyšší hoře sev. Afriky-Toubkal, to jsem neviděl ani v Alpách co je tady, nádhera. /ne 14.4./
Tak už jsme v hotelu v Marakéši, hrozný vedro, najíme se a jdem do města. /ne 14.4./
Kempujem cca 50 km od Béni Mellal, vracíme se dom. /po 15.4./
Zítra to chceme stihnout v 13 h na trajekt. Dnes bylo 42 st. /ut 16.4./
Středa večer byli už ve Španělsku.
Čtvrtek vyráží domů.
Už v pátek v noci by tu měli být.....???