|
Právě je pát 01. lis 2024 3:22:28
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
Re: SINGLE 2010
moose píše: V tom případě odjezd ve čt odpoledne a příjezd v po .. aby ale s tím počítali i ostatní za mne NO PROBLEM
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
pon 15. bře 2010 14:55:50 |
|
|
gabo
|
U mě to problém je ta středa je pro mne ideál, pokud bude odjezd ve čtvrtek no probléma, ale u mě návrat musí být v neděli..... přinejhoršim to budu mít já o něco kratší
|
pon 15. bře 2010 22:57:27 |
|
|
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
No, tohle tema je tu již více jak dva měsíce a ještě nemáme ani termín co by vyhovoval všem... Jelikož jak jsem předeslal, já pojedu kdykoli --- nebudu již temín komentovat a vy si to pořešte . Já se každopádně přizpůsobím, i když by bylo fajn to pomalu už vědět...
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
úte 16. bře 2010 0:52:47 |
|
|
Mára
|
Zdar jsem na tom podobne jako gabo. Taky preferuju odjezd ve stredu a navrat v nedeli. jestli i za cenu toho ze se trhnem to se uvidi.
_________________ Mára Learn to fly before you die..
|
úte 16. bře 2010 3:19:03 |
|
|
Maďar
|
Samozřejmě pokud bráchové nemohou tak se nedá nic dělat, beze mne to kluci taky nějak zvládnou a odehrajou, bohužel to už bude druhý zápas v řadě za sebou který tam nebudu jelikož víkend před tím budeme s Terezkou na svatbě v NDR, tak jsem to zkusil
|
stř 17. bře 2010 23:54:31 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Jsem se zamyslel a podíval se do mapy - Dukla je od nás vzdálena 800km a tak si nejsem úplně jist zda to bude to pravé ořechové na akci která by podle specifikace měla trvat 4dny. Máme konec března, Single proběhne za 6týdnů - asi bychom měli začít už regulerně plánovat. Za mne - s "bojovou verzí" nemám problém, dukla mi přijde na tak krátkou akci daleko (bud tam nejet , nebo prodlouzit akci). Bunkry v Kralikach zevnitr nam zaberou dost casu - ale to by se asi nejak naplanovat dalo - pro Vas offroadisté bude k videni i nejake to opevneni venku, ale ja se asi do zadnych velkych terenich akci poustet nebudu - ze silnice je videt prd - vse je skovane v kopcich v lese a vede k tomu max polni cesta se zakazem... takova cesta vede vzdy k bunkkru ktery byl vstupni - pak se jde pod zemi (asi 60m hluboko) do jineho bunkru kde byly dela atd.. cestou mijite ruzne vylezy do bunkru pozorovacich, municaky, ubytovani apod... Lze napr jet : sklipek - kraliky - po hranicich krkonose , zde prespat - dom. Pokud bycho jeli na duklu pres hovorany, najedem cca o 100km vic. Hovorany -Dukla cca 500km, velka cast pres Polsko (silnice na p..... ) Pravda ze by to slo take Rce-Hovorany - Kraliky - Dukla - Kraliky - Rce a krom prvniho a posledniho dne by to nebylo zas tak brutalni.... Asi by bylo dobre taky co nejdriv vyrazit na "poznavaci jizdu", rychlost Moje+Madar+Moose je cca nekde u rychlosti Gaba, ale protoze s námi Mára loni nevyjel, netusim jak jsou na tom jeho zatáčky stejne tak FroXter s nami byl jen na Silvestra z cehoz se da take usuzovat prd. Meli bychom vyjit z realne rychlosti skupiny, ktera bude logicky obrazem nejpomalejsiho z nás.. Pokud by jel Miloš (motoRce), tak tam problem nebude - jeho cestovka je dana asi jen limity motocklyu GSX-R 600. posledni vec - rad bych , aby pokud pro nekoho z Vas prijezd v nedeli neznamena prijezd kdykoli v nedeli - napsal kdy musi byt doma. Predpokladam ze se to týká především Gaba - minule musel ještě večer do práce, ale ptám se samozřejmě i osttaních - tyto věci bychom si měli ujasnit včas (abych opět nepřišel o sachr )
|
pon 22. bře 2010 11:04:07 |
|
|
FrogXter
|
ad. Termín: s odjezdem se přizpůsobím, ale stále preferuji ten čtvrtek. Příjezd v neděli pro mne znamená, že musím v pondělí v 9.00 otevřít obchod... To, jestli otevřu s helmou na hlavě je vcelku jedno. ad. Rychlost: JSEM ŽELVA! To píši naprosto na rovinu a dopředu. Jo a mimo to, bývám zpravidla něco jako pojízdný servis.... Myslím, že s "cestovkou" bych neměl mít problém. Co se týká vašich "RZ" já si vás dojedu na benzínce... ) v tom bych neviděl problém. ad. Kudy kam V tomto bodě se zcela přizpůsobím. Jen nevím, zda a s jakým výsledkem se řešilo "spaní". Ale tuším, že když se pořádně neví, kam se pojede.... tak asi ne... Jo a "žába" pojede modrá a pobouchaná. Ani ne tak z nostalgie, jako spíš proto, že jsem nestíhal..
|
pon 22. bře 2010 14:22:41 |
|
|
FrogXter
|
Jo a ještě jedna .... Nevím, zda se nakonec konala ta cesta ke Šťastnému Hrochovi... Ale pokud ne, tak já bych tam docela rád zajel. Otázkou je, zda bude rozumné se na začátek cesty hned "přežrat".... Ale jako seznamovací vyjížďka by to šlo... ne?
|
pon 22. bře 2010 14:54:54 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Jelikož je vždy první den přesun (jede se pozdní odpoledne) budeme jíst v cíli - takže jistě první den žádné obžerství po cestě. K Hrochovi se pojede v ramci akce šéfovských hospod, takže pro mn eto znamená tam jet buď 2x nebo to během single vynechat - pokud bychom tam jeli je to spíš otázka dne návratu.
|
pon 22. bře 2010 16:21:19 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Froxter vznesl dotaz na výkony strojů, tak jsem to sem dopsal - pokud to neni uplně košer, tak se omlouvam, vysypal jsem to z hlavy jako prakticky nepodstatnou informaci.
2FroXter - kup si pořadnou přilbu
|
pon 22. bře 2010 16:27:54 |
|
|
|