|
Právě je sob 30. lis 2024 14:50:03
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
Re: SINGLE 2012
Madar na mne zkoušel segedin s chlebem což jsem za sebe odmítl....samo jsem tím myslel na andreje
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
pát 14. zář 2012 0:07:45 |
|
|
comatt
|
Tak ja si beru myti nadobi na prvni 2 dny a s financnim prispevkem nemam problem
|
pát 14. zář 2012 6:23:10 |
|
|
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
comatt píše: Tak ja si beru myti nadobi na prvni 2 dny a s financnim prispevkem nemam problem Nadobi + karbanatky Gabo nadobi + nějake pochutiny na vecer (mluvil jsem s nim a souhlasi) ************************* Toky jsi vtipálek ale je pátek a VTX bez informací ...pak ještě ČICI se taky straní
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
pát 14. zář 2012 9:05:02 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Dobrovolné , nicméně možná potřebné - navi a vysílačky, případně mapa. jistě nepotřebuje každý ale mam obavy že když napíšu "jeden ze skupiny" tak se každý z vás podívá vedle sebe - včetně toho kdo bude na kraji a podívá se do prázdna....jako s tím plánováním kratších tras - tedy pokud někdo něco nestvořil a nenechává si to pro sebe.
Byly dotazy, zodpovím zde - Internet tam není, ale měly by být ve městě FreeWifi - netuším kde, netuším jak daleko ani to nemam zavazně potvvrzeno - prostě "měly by být".
|
pát 14. zář 2012 9:20:33 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Jelikož se zlepšilo počasí, nejsem si uplně jist hodinou nedělního "testu nakládání strojů" - jiný den to proběhnout nemůže proto prosím aby se těch co se to týká sem podívali ráno v neděli - bude zde upřesnění. Jde o to že mohu mít potvrzený let a tak bych musel tuhle akci maličko posunout - ale to až po domluvě s pilotem v neděli ráno - - 10h jsem plánoval i s ohledem na tuto možnost.
...test proběhne za barakem - na betonu uděláme plochu voziku a vyzkoušíme reálnou možnost ja se motky vejdou, kurtovat nebudeme, jen se pokusíme napasovat do daného rozměru , případně vymyslet posloupnost tak aby k sobě pásly - doufám že během hodiny bude jasno zda a jak se vejdeme - bohužel bude chybět Afrika kterou si můžeme max představit...bude až ji COmatt dotahne.
|
pát 14. zář 2012 9:34:08 |
|
|
moose
Registrován: pát 27. úno 2009 10:36:01 Příspěvky: 1274 Bydliště: Roudnice n.L.
|
Guru píše: Dobrovolné , nicméně možná potřebné - navi a vysílačky, případně mapa. jistě nepotřebuje každý ale mam obavy že když napíšu "jeden ze skupiny" tak se každý z vás podívá vedle sebe - včetně toho kdo bude na kraji a podívá se do prázdna....jako s tím plánováním kratších tras - tedy pokud někdo něco nestvořil a nenechává si to pro sebe.
Byly dotazy, zodpovím zde - Internet tam není, ale měly by být ve městě FreeWifi - netuším kde, netuším jak daleko ani to nemam zavazně potvvrzeno - prostě "měly by být". No Gabo má nějaký mapky, já taky, ale ty pojedou se mnou, takže ano, nějaký mapy toho území mam. Taky Guru má určitě stažený nějaký mapy, ja kjsem ho viděl na nějakém foru ohledně pass v alpách (cca 50). takže bych se nebál toho, že nemáme mapy (není to motoroute? nevim, ted si nevzpomenu jak se ta knížka, ze které vyndáte list do tankavaku jemnuje)
_________________ Moose Inu svět je malý a o náhody tu není nouze.
|
pát 14. zář 2012 12:43:05 |
|
|
Guru
Administrátor
|
moose píše: Guru píše: Dobrovolné , nicméně možná potřebné - navi a vysílačky, případně mapa. jistě nepotřebuje každý ale mam obavy že když napíšu "jeden ze skupiny" tak se každý z vás podívá vedle sebe - včetně toho kdo bude na kraji a podívá se do prázdna....jako s tím plánováním kratších tras - tedy pokud někdo něco nestvořil a nenechává si to pro sebe.
Byly dotazy, zodpovím zde - Internet tam není, ale měly by být ve městě FreeWifi - netuším kde, netuším jak daleko ani to nemam zavazně potvvrzeno - prostě "měly by být". No Gabo má nějaký mapky, já taky, ale ty pojedou se mnou, takže ano, nějaký mapy toho území mam. Taky Guru má určitě stažený nějaký mapy, ja kjsem ho viděl na nějakém foru ohledně pass v alpách (cca 50). takže bych se nebál toho, že nemáme mapy (není to motoroute? nevim, ted si nevzpomenu jak se ta knížka, ze které vyndáte list do tankavaku jemnuje) Já spíš narážím na druhou skupinu jež jsem se už delší dobu snažil motivovat k omrknutí tras jako kratších variant k mým, patně trochu na rychlost a čas náročnejším. Tohle není trasa z A před B do C - tohle budou jednodenní výlety a tudíž bybylo dobře kdyby alespoň v rámci své rychlostní skupiny měli svou mapku - trochu se zapojit a nenechávat vše na ostatních.
|
pát 14. zář 2012 15:02:17 |
|
|
Tokarev
Registrován: stř 02. čer 2010 14:49:15 Příspěvky: 598 Bydliště: Teplice
|
VTX Pavel má plánované, masem plňené bramborové knedlíky s osmaženou cibulkou. Ve fázi přepravy budou zamražené. pak se uvidí. Ale myslím, že v lednici ještě chvilku vydrží. .. Mám to brát jako, že změna na zemlbábu neprošla? .. Plánování kratších tras. Já, jako jistý člen podskupiny "želva" se tomu věnuji na Google. Něco jsem si našel, něco i vytiskl a je pravsou, že si to zatím nechávám pro sebe. Ale rychlejší skupiny MGM, Gabo, čiči, MBJ a možná ještě dalších se to asi týkat nebude a v želví skupině si to, doufám doladíme na místě. Každopádně mě to přijde zbytečné to vytahovat teď a tady, když to stejně ovlivní třeba počasí a tak. .. Vysílačku si beru. VTX také. Navigaci si pořídím. (tu mou mi ukradli z auta před domem) .. S internetem to vidím tak, že si vezu 3G modem a zkusím to vyřešit místní kartou. Ale nepočítejte s tím, jako se zajištěným internetem. Uvídíme jak tento záměr dopadne.
_________________ I když neumím počítat do tří, můžu dobře čtvrtit....
|
pát 14. zář 2012 15:36:46 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Zbytečné mi to nepřijde. ale co....nevim co si pomuzes bez netu tam...mozna s google earth by jsi měl šanci.
Jsem zvědav na technologii ohřevu knedlů (cca min 60knedliku po kupě)
...jinak mohu držet kušnu, neb jsi jedn z těch co něco dělají a tak bych měl být rád za cokoli.
|
pát 14. zář 2012 17:11:27 |
|
|
Andrej
Registrován: stř 21. črc 2010 14:27:26 Příspěvky: 519 Bydliště: Ruská 225/4 Praha 10 Vršovice,Na Jamách 54,Brozany nad Ohří
|
Guru píše: Dobrovolné , nicméně možná potřebné - navi a vysílačky, případně mapa. jistě nepotřebuje každý ale mam obavy že když napíšu "jeden ze skupiny" tak se každý z vás podívá vedle sebe - včetně toho kdo bude na kraji a podívá se do prázdna....jako s tím plánováním kratších tras - tedy pokud někdo něco nestvořil a nenechává si to pro sebe.
Byly dotazy, zodpovím zde - Internet tam není, ale měly by být ve městě FreeWifi - netuším kde, netuším jak daleko ani to nemam zavazně potvvrzeno - prostě "měly by být". mám 2 x vysílačku Cobra,můžu 1 zapůjčit,navigace mám 3,vezmu je
|
pát 14. zář 2012 20:37:56 |
|
|
|