|
Právě je sob 30. lis 2024 8:38:25
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
Re: SINGLE 2011 - RUMUNSKO
Na to bych čekal odpověď "jedem s Maďarem du Rumunska, co sem taháš zdravej rozum .... "
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
pát 01. dub 2011 9:04:34 |
|
|
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
pát 01. dub 2011 12:35:36 |
|
|
Švecák
|
Naposledy upravil Švecák dne pát 01. dub 2011 17:23:01, celkově upraveno 1
|
pát 01. dub 2011 16:56:25 |
|
|
Švecák
|
|
pát 01. dub 2011 17:00:30 |
|
|
Guru
Administrátor
|
jsi v menšině tak se na to připrav, navíc "Na které přípravné schůzi jsi dal podobný požadavek??"......nejak si nemohou vzpomenout
|
pát 01. dub 2011 20:42:26 |
|
|
gabo
|
Guru píše: jsi v menšině tak se na to připrav, navíc "Na které přípravné schůzi jsi dal podobný požadavek??"......nejak si nemohou vzpomenout jak v menšině.... ja , moose , maďar, andrej. comatt, a švícko to už je slušná menšina..... spíš bych řekl půlka.... vždyť nikdo netvrdí ,že musíme jezdit denně někde v bahně a kamení ale někdo z té menšiny se tam rádo sveze....jednou tak podruhé tak Andrej v alpách byl s tím úplně v poho a to měl čistokrevnýho superbika... se přece nebudem dohadovat....
|
pát 01. dub 2011 22:29:00 |
|
|
gabo
|
ty si hustej taháš sem takovej pravěk....
|
pát 01. dub 2011 22:30:56 |
|
|
Maďar
|
chlapi to bude OK
|
sob 02. dub 2011 0:05:40 |
|
|
Švecák
|
Guru píše: jsi v menšině tak se na to připrav, navíc "Na které přípravné schůzi jsi dal podobný požadavek??"......nejak si nemohou vzpomenout Požadavek jsem nedával, protože jsem netušil že se jede do Karpat bez ochutnávky toho za čím tam každej motorkář jezdí. Kdyby jsi měl ješte TDM mluvil by jsi jinak.Nechci to tu rozhádat jen jsem vznes dotaz o trochu toho co mě na tom výletě láká a tvoje odpověď byla neplánuje se tak reaguju. Někdo další?????
|
sob 02. dub 2011 0:33:20 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Švecák píše: Požadavek jsem nedával, protože jsem netušil že se jede do Karpat bez ochutnávky toho za čím tam každej motorkář jezdí. Kdyby jsi měl ješte TDM mluvil by jsi jinak.Nechci to tu rozhádat jen jsem vznes dotaz o trochu toho co mě na tom výletě láká a tvoje odpověď byla neplánuje se tak reaguju. Někdo další????? Do karpat jezdí každej mortorkář za přírodou a stejně tak my Švícko , švícko - tak teď už vážně - trasa je odsouhlasena a je tusším v prvním příspěvku, mrkni na to. debaty o tom jaký terén je či není dostupný včetně toho pro jaké jezdce či stroje taky proběhly. Nějaký extrémy jsou nesmysl, takže pokud budeš mít (a kdokoli jiný) potřebu si zablbnout, je to pochopitelné a bude se to resit, nicméně nepoženem 6cestovních a 4polocestovní motky do nějaký oranice, stejně jako si nedáme přejezd dálničního typu pro zjištění maximálek. Prostě je to o kompromisech. možná si se mnou moc nenajezdil tak netušíš, že tady nehájím až tak své potřeby, protože si opravdu nemyslím že mé CB bylo upně vzadu při teréním přejezdu - pravda je že to zrovna motorka do terénu není ať už díky jejím jízdním vlastnostem , tak pro následky které pro ně cesta "po kamení" může znamenat. Kdybych měl TDM ano, mluvil bych jinak - ale pouze ve vztahu k mé osobě, nikoli k ostatním. Právě pro tyto debaty bychom se měli scházet a věc řešit - lépe mluvit než si dopisovat, jelikož vlastně ani teď nevíme kdo z nás dvou co obhajuje, je možné že mluvíme o stejné trase a vidíme v tom druhém extremistu -tj já mám představy že se ženeš horem kopcem a ty že jedem 100km od hor po dálnici - ve finále ani jedno asi nebude pravda, ani jedna z těchto dvou cest nevyhovuje žádnému z nás - doporučuji, podívej se na trasy, počti si o rumunsku je tam i cestopis lidí ktří jeli prakticky to samé a pokud máš potřebu vznes nějaké návrhy. v této chvíli se na trase dohodlo 11lisí a nemyslím že to bylo uplně jednoduché - ale každá aktivita, snaha o vylepšení se vítá. Předpokládám, že se dnes účastníš "schůze - vyjížďky" , takže to můžeme probrat tam v širším kruhu (tedy doufám že nás tam bude víc). Zatím se měj, parde! D.
|
sob 02. dub 2011 9:51:02 |
|
|
|