|
Právě je sob 30. lis 2024 0:57:12
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
Tokarev
Registrován: stř 02. čer 2010 14:49:15 Příspěvky: 598 Bydliště: Teplice
|
Re: SINGLE 2011 - RUMUNSKO
No to je fajn, že se tady jednotně připíjí, ale já bych měl takový neskromný dotaz: Jak to bude se spaním??? Myslím tím poměr nocí "spím na divoko" vs. "spím s teplu vodou"... Tedy doufám, že se ještě počítá s nějakou tou nocí "s teplou vodou". (pro Maďara: Teplá voda je nad 38°C a 30Litrů na osobu) .. V počátcích plánování (někde kolem strany 4) to vypadalo, že jedeme do penzionů s tím, že max. obden nebo když nebude jiná možnost spíme venku. Dnes jsem se zahleděl na svůj seznam věcí a sám sebe jsem překvapil otázkou: Plánuje někdo (kromě mě), že se bude spát i na posteli??? .. Já jen abych si pak někde v noci nemusel, jako polárníci Járy Cimrmana, potají vyprávět "o požáru národního divadla" - Tedy v našem případě "o termálních pramenech".... Když Maďar zakáže řeči o teplé vodě a mýdle...
_________________ I když neumím počítat do tří, můžu dobře čtvrtit....
|
pon 16. kvě 2011 15:36:38 |
|
|
lubos
Registrován: ned 02. led 2011 13:35:16 Příspěvky: 93 Bydliště: Martiněves
|
Tokarev píše: No to je fajn, že se tady jednotně připíjí, ale já bych měl takový neskromný dotaz: Jak to bude se spaním??? Myslím tím poměr nocí "spím na divoko" vs. "spím s teplu vodou"... Tedy doufám, že se ještě počítá s nějakou tou nocí "s teplou vodou". (pro Maďara: Teplá voda je nad 38°C a 30Litrů na osobu) .. V počátcích plánování (někde kolem strany 4) to vypadalo, že jedeme do penzionů s tím, že max. obden nebo když nebude jiná možnost spíme venku. Dnes jsem se zahleděl na svůj seznam věcí a sám sebe jsem překvapil otázkou: Plánuje někdo (kromě mě), že se bude spát i na posteli??? .. Já jen abych si pak někde v noci nemusel, jako polárníci Járy Cimrmana, potají vyprávět "o požáru národního divadla" - Tedy v našem případě "o termálních pramenech".... Když Maďar zakáže řeči o teplé vodě a mýdle... Neboj, taky pevně doufám, že spacák a stan uvidím pouze na motorce a že každý den budeme poznávat interiéry Rumunských hotelů nebo penzionů
|
pon 16. kvě 2011 15:49:24 |
|
|
Miloš
|
lubos píše: Tokarev píše: No to je fajn, že se tady jednotně připíjí, ale já bych měl takový neskromný dotaz: Jak to bude se spaním??? Myslím tím poměr nocí "spím na divoko" vs. "spím s teplu vodou"... Tedy doufám, že se ještě počítá s nějakou tou nocí "s teplou vodou". (pro Maďara: Teplá voda je nad 38°C a 30Litrů na osobu) .. V počátcích plánování (někde kolem strany 4) to vypadalo, že jedeme do penzionů s tím, že max. obden nebo když nebude jiná možnost spíme venku. Dnes jsem se zahleděl na svůj seznam věcí a sám sebe jsem překvapil otázkou: Plánuje někdo (kromě mě), že se bude spát i na posteli??? .. Já jen abych si pak někde v noci nemusel, jako polárníci Járy Cimrmana, potají vyprávět "o požáru národního divadla" - Tedy v našem případě "o termálních pramenech".... Když Maďar zakáže řeči o teplé vodě a mýdle... Neboj, taky pevně doufám, že spacák a stan uvidím pouze na motorce a že každý den budeme poznávat interiéry Rumunských hotelů nebo penzionů Jóóóó tak v to já doufám pořád, ale jak znám maďara tak řešení je na místě a pro Davídka podklad pro nás myslím jako hrbolaté a kamenité Rumunsko
|
pon 16. kvě 2011 16:02:29 |
|
|
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
30l teplý vody??? To aby jsi si vzal sakra velkej kotlík....
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
pon 16. kvě 2011 18:22:33 |
|
|
comatt
|
Já bych se občasnému přespání ve stanu nebránil, když jsme tak dobře připraveni na ty medvědy . Myslim, že standart maximálně obden ve stanu zůstává. Od kdy potřebuje Dirty Frog 30 litrů teplé vody, podle toho co sem poslouchal vyprávění z cest tak se mi zdálo, že se ráno namydlíme a vyrážíme v pořádném dešti
|
pon 16. kvě 2011 20:33:57 |
|
|
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
comatt píše: Myslim, že standart maximálně obden ve stanu zůstává. Od kdy potřebuje Dirty Frog 30 litrů teplé vody, podle toho co sem poslouchal vyprávění z cest tak se mi zdálo, že se ráno namydlíme a vyrážíme v pořádném dešti Jak jsem již s některými z Vás řešil obavy o teplé hnízdo - přiznávám, že i přes mé obavy z ubytka v přírodě (především díky mé potřebě určitého standardu hygieny) jsem po shlédnutí Long Way Round přehodnotil svůj pohled na věc a pobyt v přírodě mne láká - pro ten klid a další , možná romantické pohnutky. Četnost pobytu v přírodě bude záležet a mnoha faktorech z nichž mohu zmínit počasí, havěť, naši náladu, finance a například možnosti ubytování pro 12lidí. myslím že se uvidí a bude se to řešit na místě. Já se balím tak, jako bych měl pod stanem spát denně, včetně výzbroje na lov a porcování medvědů či černé zvěře. - to samozřejmě nutně neznamená, že to tak i dopadne. Buďte v klidu a čekejte co přijde
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
úte 17. kvě 2011 1:25:33 |
|
|
Prim
Registrován: čtv 27. led 2011 9:13:25 Příspěvky: 317 Bydliště: Klecany
|
Uz vidim nadseni svoji polovicky, az se vratim zarostlej, smradlavej a oblecenej do kombi z vydelany medvedi kuze Hele ja radeji pocitam s nejhorsim, zvlast kdyz vas poslocuham... A jsem vybavenej snad na nejhorsi, vezmu si i lopatku na pripadne zakopy PS: Guru, jestli jsi byl vcera na moto v Praze, tak se s tim v kolone fakt moc neseres Jsi se kolem me prohnal, ze mi z toho v aute normalne vlaly vlasy
|
úte 17. kvě 2011 8:10:16 |
|
|
lubos
Registrován: ned 02. led 2011 13:35:16 Příspěvky: 93 Bydliště: Martiněves
|
Dnes jsem koupil popruhy s ráčnou a háky za 40 Kč. Šířka popruhu je 25mm a délka 5 m. prodejna: Ferona a.s., u Pergamenky 11, Praha 7 - Holešovice Příloha:
P1230399.JPG [ 145.48 KiB | Zobrazeno 1709 krát ]
Příloha:
P1230398.JPG [ 132.12 KiB | Zobrazeno 1709 krát ]
|
úte 17. kvě 2011 16:46:46 |
|
|
comatt
|
Neco podobneho mam taky. Mam dotaz ohledne pojisteni. Bude si to kazdy resit sam nebo se to bude resit skupinove? Mohl bych zjistit sporitelnu a generali. Problem by mohl nastat v rozdilne delce expedice nekterych z nas
|
úte 17. kvě 2011 17:05:44 |
|
|
Guru
Administrátor
|
LUBOS: podivam se na ne az je budu mit v ruce, ale mam pocit ze to jsou ty do 150kg (slabsi) PRIM: jo byl jsem vcera i dnes, ale takovou prasarnu co jsem udelal dnes sem ani psat nemohu - pokud se dostanete do situace jako ja, tak se nenechte vyprovokovat blbostma Maďara jinak to špatně skončí (ano tramvaj se nepředjíždí) ...ja idiot, UF nakonec to dopadlo dobře pro ty co ocekavaji ubytko v hotelu zde prikladam foto sveho noveho vreckoveho nožíku jež dostanu od Markétky k narozeninám (dostanu jej předem abych přešžil rumunske nastrahy)
|
úte 17. kvě 2011 17:06:13 |
|
|
|