|
Právě je ned 01. pro 2024 20:12:13
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Dovolena - chce někdo s sebou?
Autor |
Zpráva |
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
Re: Dovolena - chce někdo s sebou?
Jeste mam pro Vas jeden napad, jelikoz lodicka v 17.30 je asi sibenicni termin, dalo by se vyjet na odpoledni GG, má tu být super počasí a nám s M je to jedno, navic mame jeste nejake tipy co by se tam dalo videt ....jak jsem psal, mam mesicni znamku...GG je otevřen do 21.30
lodicka by se odehrala ve ctvrtek
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
úte 17. srp 2010 2:32:04 |
|
|
moose
Registrován: pát 27. úno 2009 10:36:01 Příspěvky: 1274 Bydliště: Roudnice n.L.
|
ten svišť je dobrej .. my bychom rádi dorazili kolem 15té, ale jaká bude realita, to nevim, spíš to vidim na krapet později.
_________________ Moose Inu svět je malý a o náhody tu není nouze.
|
úte 17. srp 2010 7:55:37 |
|
|
Tokarev
Registrován: stř 02. čer 2010 14:49:15 Příspěvky: 598 Bydliště: Teplice
|
My vyrážíme v 10.06. Tento čas jsem zvolil já. Ale v kolik vyrazíme skutečně, to se uvidí... Ale rád bych dorazil tak kolem 15.oo. S lodičkou na čt souhlasím. S výletem na houby také... však mám hledacího psa... . . Jen doufám, že nevyrazíme v 15.55 jako "někdo"
_________________ I když neumím počítat do tří, můžu dobře čtvrtit....
|
úte 17. srp 2010 12:16:59 |
|
|
Tokarev
|
Ták a ješte jenou se vyspím a pojedeme...
|
úte 17. srp 2010 17:54:19 |
|
|
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
Další den, opet se nam nikam nechtelo ale nakonec jsme vyrazili - tentokrát padla volba na soutěsky Liechtensteinklamm a Sigmund-Thun-Klamm. Vyrážíme, silnice je suchá a tak rychlostí blížící se té povolené míříme do St johan . . následně do Taxenbergu... věe je fajn, soutěsky jsou jistě zajímavým cílem, mozna i lepsim nez včerejší ledové jeskyně.... Dnešek má snad jen jednu vadu na kráse...mé ranní obligátní - NEPROMOKY TAHAT NEBUDEM, KOUKEJ NA RADAR , NEBUDE PRSET... naštěstí po začátku průtrže nebes zastavujeme u Billy a jelikoz jsme v "Bikers zoně" kupujeme 2 nepromoky spolu s opravnou sadou a to v ceně 5.45E za komplet !!!! Super, nepromoky máte ZDE a tady je opravná sada - radím Vám, už se s nimi netahejte, tady tomají na každém rohu... Fotky ze soutěsek jsou opět zde
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
úte 17. srp 2010 20:40:10 |
|
|
Tokarev
|
Soutěsky jsou bomba, už se těším, však jsem ani dospat nemohl.... No přesněji, včera jsem byl dlouho v práci a tak jsem si musel přivstat... \balím se a těším do rakous za přáteli\
|
stř 18. srp 2010 5:34:06 |
|
|
Maďar
|
zatím vše podle plánu, z Prahy budeme vyrážet v 11.07 předpokládaný dojezd kolem 18.00 Ps: ještě že mám kamarády kteří jedou autem a jsou ochotni mi vzít chlast, žrádlo a pantofle , děkuji
|
stř 18. srp 2010 8:15:31 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Maďar píše: Ps: ještě že mám kamarády kteří jedou autem a jsou ochotni mi vzít chlast, žrádlo a pantofle , děkuji Sorry . všecko máme, jen na pantofle uz nezbylo místo...
|
stř 18. srp 2010 9:50:40 |
|
|
lusy
Registrován: pon 02. bře 2009 6:44:38 Příspěvky: 107 Bydliště: Roudnice nad Labem
|
zdravím, my vyjíždíme zhruba v 11,30 z Rce. papa naviděnou
|
stř 18. srp 2010 10:46:18 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Byla středa a zatím co naši přatele cestovali sem do Viehhofenu, my s M jsem si zajeli na cca 160 lelektrárny na Maltě. (ty ponure fotky). Večer nebylo moc času něco psát, a dnes to neni jine...dnes skupinova akce KAPRUN..... soutěska a následně opět lelektrárny . jdu spát, tak alespon fotecky uploaduji na již známé místo. Zítra cesta na GG a odpo polidná procházka po Zell Am see spojena svyletem po jezeře...no a v sobotus e s M loučíme a hurá do Benátek... tak zatím
|
pát 20. srp 2010 1:39:09 |
|
|
|