Re: Poje+dte n2kdo s sebou - 28.7 - tato sobota
no jelikož můj stroj se držel, ale šel spotřebou na dvojnásobek mého občas Vámi kritizovaného stylu jízdy a prakticky všechny ostatní 3 motky měly cca o 30-60hp víc než já tak jsem si jist že TA by zmizel za první zatáčkou díky výkonostnímu deficitu, nikoli schopnostem jezdce (no a když vezmu v úvahu Maďarovu otcovskou zodpovědnost, asi by ani tak nejel - já sice neměl žádnou krizovku co by mne měla vyděsit, ale kdyby to mistři potáhli o trochu víc, asi bych se na to už vys....).
Co se týče akce - nečekal jsem nějaké zázraky, přišlo mi to jako dobrý cíl na projížďku a seznámení se s maníkem kterého znám jen z netu.
Přijel někdy 20min před odjezdem a jestli já jsem hovado, netuším jak by jste titulovali o 3 roky staršího Speedyho - představte si shreka co má na palici vyholenýho blond kohouta, řídí bílou KTM RC8 s libovým nasraným zvukem.
KeepRespect - jak on sám řekl, " Jezdíme sem každej rok, je to polovina sezony, vetšinou to cestou tam perem,že lítaj hovna, ale pak dorazíš, potkáš lidi co jsi nějakej pátek neviděl na vozících a domu jedeš sakra na klid" - je to připomínka toho s čím si zahráváš a podpora těch co tak dopadli + kladrub jako takových. Tohle jsem čekal a tak to i dopadlo - tam se dala ostřejší jízda (nutno podotknout. že křižovatky stejně jako vesnice se jely na pohodu a téměř nebo uplně předpisově - ostatní už byl jiný level, já se držel takže krom jednoho blby kde mne zbrzdilo auto jsem nemusel nikde skupinu dojíždět) - sraz byl v Davli odkud vyjelo cca 10mašin (včetně kočky na čtyřkolce) - jedna skupina jela klídek cca 90km/h kratší trasu a druhá (my čtyři) jeli delší klikatici. Srazili jsme se v Sedlčanech kde se přidaly ještě asi 4 mašiny a jedno auto a už na klidek se jelo do Kladrub
V Kladrubech jsem si koupil nějaký triko a mikču na podporu, bramboráček a 2 překvapivě dobrá nealko piva Lobkovitz. Myla tam žrádelna, podium s něčím co připomínalo Evanescence a mraky mašin - představte si cca fotbalový hřiště a kolem dokola ve dvojstupu motorky. Tuto kapelu pak vystřídal komentátor co vtahl lidi do hry kdy bubnovanim docilili zvuku motoru - docela prča, sežral jsem a vypil co bylo, chvili se u bandy válel na trávníku a pak nepříliš předpisovou rychlostí zamířil domu.....před Prahou mi došel benál a tak jsem v leťňanech natankoval - podruhe tento den - najeto asi 270km až do baráku.
PS: čuměl jsem kolik lidí , mladých a v pohodě, sportovců (od pohledu) je na vozících.Pěkný holky co se očividně neflákaly a samej "Šebrle" - takže souhlas, člověk se zamyslí a přispěje na dobrou věc kterou doufejme nebudeme nikdy potřebovat - pokud to jen trochu půjde, za rok to dám znovu - a klido opet se speedym, protože ta banda (prý tam bylo jen 5% SDC Ultras - Speedy Dement Club
) je v pohodě, věk cca 35-45 (holky 25-30)- lidi v klidu, ve skupině nebyl nikdo kdo by mne sral, byť jen od pohledu.
Ohledně
organizátora - má
motorkářskej pub a
servis