|
Právě je pát 29. lis 2024 10:24:34
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
SINGLE 2014 - SockaTour II - Who is Who
Autor |
Zpráva |
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
SINGLE 2014 - SockaTour II - Who is Who
Ano , je to tu - jak jsem avizoval na zacatku roku, nesu se smutkem a nelibostí naše trhání - klubík se rozdeli na dvě a vice částí a vlastně nejsme schopni vyjet společně na trip - s tím jsem vyhlásil návrh na transformaci Single tak , aby se nikdo nemohl vymlouvat a jednou za rok s kamarády vyrazil. Single zustava akci ryze pánskou, zustava i motorkářskou ale snižuje se na 3-4dny vč víkendu. Vzhledem k tomu že letos opět všichni pláčeme kvuli penězům, někteří navíc i kvuli času. Bereme akci do rukou s Johnym a vyhlašujeme Sockatour II . Plány:17.10 odjezd směr morava - trasu určí johny, byl bych pro odjezd cca do 14h - večer sklípek a bujaré veselí 18.10 přejezd Velký Meder - - možná e zastavkou v austrálii neb jediní kdo jsme tam bylyi jsme byli my tři (Ja johny a mbj) - podvečerní termály 19.10 domu ev nějaký oblouk např severem ČR s příjezdem 20.10 Jedou:- Guru
- Tokarev
- Comatt
- Prim
- Johny
- Cici
- Moose
NejedouMBJ GABO Koko asi Roky asi Madar ...uvidi Jsem tak trochu rozhodnut jet za jakýchkoli podmínek, ale bylo by fajn kdybchom nebyli jediní kdo chce trávit společný čas. Vzhledem k blízkosti termínu prosím nahlášení účasti cca do 20.9 abychzajistil sklípek a noclehy. Současně se vyjádřete kdo by končil v neděli, kdo je ochoten dojet až v pondělí a jak to máte s pátkem.
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
úte 09. zář 2014 8:11:20 |
|
|
moose
Registrován: pát 27. úno 2009 10:36:01 Příspěvky: 1274 Bydliště: Roudnice n.L.
|
Re: SINGLE 2014 - SockaTour II - Who is Who
Proberu doma jestli nemáme nějakou činnost a jel bych. Nevim tedy jestli úplně za každého počasí - při předpovědi 3 dnů deště a 10ti stupňových teplot mi to něpřijde zrovna jako super výlet, ale budu doufat že taková předpověď nebude a že si to užijeme. Návrat bych u mě viděl na ne, s odjezdem bych se snad nějak popasoval, takže kolem té 14 té bych snad mohl vyrazit.
_________________ Moose Inu svět je malý a o náhody tu není nouze.
|
stř 10. zář 2014 7:10:24 |
|
|
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
moose píše: Proberu doma jestli nemáme nějakou činnost a jel bych. Nevim tedy jestli úplně za každého počasí - při předpovědi 3 dnů deště a 10ti stupňových teplot mi to něpřijde zrovna jako super výlet, ale budu doufat že taková předpověď nebude a že si to užijeme. Návrat bych u mě viděl na ne, s odjezdem bych se snad nějak popasoval, takže kolem té 14 té bych snad mohl vyrazit. to se mi jeví rozumně
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
stř 10. zář 2014 13:46:49 |
|
|
Prim
Registrován: čtv 27. led 2011 9:13:25 Příspěvky: 317 Bydliště: Klecany
|
Pojedu, odjezd nebude problém (jestli se pojede přes Prahu, napojil bych se cestou, ať zbytečně nejezdím nahoru-dolu), ale návrat bych viděl taky na neděli.
|
stř 10. zář 2014 14:13:24 |
|
|
Tokarev
Registrován: stř 02. čer 2010 14:49:15 Příspěvky: 598 Bydliště: Teplice
|
Termín vyhovuje, s odjezdem v pátek bych neměl mít problém. Za mě určitě návrat v NE. Toho počasí se trošku bojím, ale snad to nebude s teplotama pod 5°. Co mne trápí, bude cestovní rychlost. Protože jsem nucen jet na své JAWA 350. Ale pokud se budeme držet mimo dálnici, neměl by být problém. Tedy pokud s tím nebudete mít problém vy...
_________________ I když neumím počítat do tří, můžu dobře čtvrtit....
|
čtv 11. zář 2014 8:09:15 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Tokarev píše: Termín vyhovuje, s odjezdem v pátek bych neměl mít problém. Za mě určitě návrat v NE. Toho počasí se trošku bojím, ale snad to nebude s teplotama pod 5°. Co mne trápí, bude cestovní rychlost. Protože jsem nucen jet na své JAWA 350. Ale pokud se budeme držet mimo dálnici, neměl by být problém. Tedy pokud s tím nebudete mít problém vy... EHM .... neukazujte to johnymu, sežeňte někdo motorku
|
čtv 11. zář 2014 9:35:38 |
|
|
Tokarev
Registrován: stř 02. čer 2010 14:49:15 Příspěvky: 598 Bydliště: Teplice
|
Chápu, asi bych měl vyrazit už ve čtvrtek....
_________________ I když neumím počítat do tří, můžu dobře čtvrtit....
|
čtv 11. zář 2014 10:20:23 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Tokarev píše: Chápu, asi bych měl vyrazit už ve čtvrtek.... Jo ty ve ctvrtekl a johny v patek večer
|
čtv 11. zář 2014 10:21:48 |
|
|
Roky
Registrován: čtv 11. zář 2014 10:27:08 Příspěvky: 13 Bydliště: Mratín
|
Klucíí o Vás moc není... musím skočit sehnat nějaké tourist kalhoty a vzal bych i svoji mladou.. o)
|
čtv 11. zář 2014 11:54:15 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Roky píše: Klucíí o Vás moc není... musím skočit sehnat nějaké tourist kalhoty a vzal bych i svoji mladou.. o) Na mladou zapomeň - single je bez bab
|
pát 12. zář 2014 11:53:34 |
|
|
|