|
Právě je sob 02. lis 2024 0:32:50
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
Re: Vínko + termálka
Maďar přeposlal : píše: Ahoj. Všechno OK. Jaký máte plán? Podle zkušeností by bylo vhodné počítat s jednou menší a jednou větší akcí. Pokud přijedete do 18 hodin, pak ta první - páteční - by měla být ta větší: po večeři obejít několik vinařů v Kobylí. Zakončíme někde, kde se bude pohodlně sedět, pít, zpívat, v sobotu pozdnější vstávání, nějaký ten výlet a večer už jenom klidnější posezení třeba u nás ve sklepě s ukončením kolem půlnoci. Jestli přijedete později, tak se v klidu ubytovat, dát večeřku a nějaké dobré vzorečky lehce ochutnat a před půlnocí to rozpustit. V sobotu výlet od rána (9-10 hodin) ( http://www.mikulov.cz/turistika/predstaveni-mesta/ , http://www.therme-laa.at/xxl/_lang/cs/index.html ?) směrovaný na zpáteční cestě na nějaká zajímavá vinařství v okolí ( http://sonberk.cz/index-web.php www.zamecekmikulov.cz http://www.vinarstvi-kovacs.cz/Article. ... nguageID=1 ) Večeře třeba tady: http://www.republikakravihora.cz/cze/o_nas/default.htm a potom obejít pěšky 2-4 vinaře v Kobylí. Zakončíme někde, kde se bude pohodlně sedět, pít, zpívat do ranních hodin. S dotazem na varianty. Jelikož markétka končí v 17-17.30, tak jsem pro varinatu II. Dotaz, vzhledem k absťáku a relativně snesitelných teplotách kolem nás je tu varianta částečného MOTO přesunu (jako že se chlapi sbalí a vyrazí o něco dříve na motorkách a děvčatům dám k dispozici auto aby dorazila později . Za "relativně snesitelnou" považuji teplotu cca od 7st. Jel bych jak Vaše vytížení dovolí, ideálně někdy po obědě (13-15h). Co vy na TO?
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
ned 08. lis 2009 17:02:32 |
|
|
Maďar
|
jsem také pro variantu č.2, s tím, že motorka ano, ale ta teplota se může v průběhu víkendu změnit a z Moravy se můžeme vracet po sněhu , ale na druhou stranu, když se ještě někdo přidá jsem pro každou špatnost
|
ned 08. lis 2009 20:25:09 |
|
|
Markétka
Registrován: sob 28. úno 2009 19:34:25 Příspěvky: 81 Bydliště: Kpt. Jaroše 1536, 41301 Roudnice nad Labem
|
Čauky, já jsem taky pro variantu II.. Co týče akce moto, jemi to jedno ale auto neřídím. Mám v práci celý den a představa že si pak sednu za volat mě nějak neláká a hlavně zda tam dojedu tak abych si pak nešla rovnou lehnout.
|
ned 08. lis 2009 22:07:03 |
|
|
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
No, tak vzhledem ke skladbě účastníků, je to výzva pro naši budoucí plnohodnotnou členku lusy , případně kámošku Terkilla .... s tím řízením. Ještě zbývá jak se k MOTO variantě postaví Moose a Vládce počasí
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
pon 09. lis 2009 2:42:11 |
|
|
moose
Registrován: pát 27. úno 2009 10:36:01 Příspěvky: 1274 Bydliště: Roudnice n.L.
|
Má zpráva sice mužskou část nepotěší, ale minimálně já jsem vyřešený - jedeme s luckou autem, jen zatim nevim kterým, páč mám drobnější problém se zimním vzorkem na předku. Samozřejmě pokud GaM pojedou motem, tak berem zbytek ludí .. a budeme se tuli tuli tulit na zadních sedačkách. A počasí? - zatím má být hezky (5C) až do neděle, tak škoda (taková vysočina kdy u nás bude 7°C je celkem jasná 0 nebo krapet pod?)
_________________ Moose Inu svět je malý a o náhody tu není nouze.
|
pon 09. lis 2009 13:48:01 |
|
|
Terkill
|
Martinka by to, pokud by bylo třeba, určitě odřídila. Vlastní i malé autíčko, kdyby byl nedostatek. Ale osobně si myslím, že jste blázni, kluci. V takové teplotě si to snad ani nelze užít a s nedělní kocovinou...No ale jak myslíte, žabáci
|
pon 09. lis 2009 21:16:19 |
|
|
Maďar
|
už to začíná být pomalu výzva , co Guru?
|
pon 09. lis 2009 23:22:24 |
|
|
Guru
Administrátor
|
VrumVrum. Výkon!!!!
|
úte 10. lis 2009 12:29:52 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Dnes jsem prověřil své nové WindStopper kalhotky od Gore a musím uznat jejich až úžasnou funkčnost. Softshell bundička měla také své, ale dot brutálně mne zábly prstíky - nějak nechápu proč na GG v 6st jsem byl vcelku Ok a dnes v 8-10st jsem po 60km cpal ruce na motor (který sám chudáček měl 82st) - možná proto že na GG jsem jel 90km/h a dnes 230km/h....
Každopádně pomalu přehodnocuji variantu MOTO a doplňuji o "kdyby svítilo sluníčko, prosím". navíc se dostaly do hry i peníze po pohledu na účet podojený koupelnou a na papíry ohledně daně z prodeje nemovitosti, jež mám zítra zaplatit...
Takže za mne pátek+MOTO je 50% na 50%
|
stř 11. lis 2009 3:15:20 |
|
|
Maďar
|
Mail od TOMA Máme na pátek vstupenky na Čechomor do Brna. První objekt vlevo v Kobylí je PATRIA, máte tam 2+2+3 lůžka ve 3 pokojích. Ubytujte se, na recepci budou instrukce, kam máte zajít a kdy a kde se potkáme - počítám kolem 22.30. Ještě mi napiš, jestli budete chtít jít na večeři. V Kobylí je moc dobrá pizza, jestli přijedete ve 21 hod tak se potkáme tam - to by bylo akorát a potom bychom někam zašli do sklípku. Mějte se T. Ps: právě teď tam bude kolem spousty povyku kolem svatomartinských vín, takže se bude na co dívat a kam jít
|
stř 11. lis 2009 21:33:25 |
|
|
|