|
Právě je ned 01. pro 2024 20:32:38
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
Re: BESIDKA DF 2011
Doplněno info o míste konání.
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
úte 29. lis 2011 19:57:14 |
|
|
Andrej
Registrován: stř 21. črc 2010 14:27:26 Příspěvky: 519 Bydliště: Ruská 225/4 Praha 10 Vršovice,Na Jamách 54,Brozany nad Ohří
|
já děkuji
|
úte 29. lis 2011 22:57:07 |
|
|
Tokarev
Registrován: stř 02. čer 2010 14:49:15 Příspěvky: 598 Bydliště: Teplice
|
moose píše: termínově vyhovuje, to už jistě budeme ladit drobnosti tipu: "Miláčku posuň tu vázičku kouštíček vlevo" (doufám) Já se Ti nesměji (jsem na tom podobně) ale co se bude tou dobou posouvat???
_________________ I když neumím počítat do tří, můžu dobře čtvrtit....
|
stř 30. lis 2011 13:53:10 |
|
|
moose
Registrován: pát 27. úno 2009 10:36:01 Příspěvky: 1274 Bydliště: Roudnice n.L.
|
Tokarev píše: moose píše: termínově vyhovuje, to už jistě budeme ladit drobnosti tipu: "Miláčku posuň tu vázičku kouštíček vlevo" (doufám) Já se Ti nesměji (jsem na tom podobně) ale co se bude tou dobou posouvat??? no myslim že se bude posouvat skříňka kvůli stromečku, talíře na stole ... ale v podluskách Njn, tak oprostě nevyšlo ... raději řeknu --- Doufám že příští vánoce už ano
_________________ Moose Inu svět je malý a o náhody tu není nouze.
|
čtv 01. pro 2011 9:21:30 |
|
|
comatt
|
Zacinas mi davat nadeji ze stihnu kolaudaci
|
čtv 08. pro 2011 4:24:45 |
|
|
moose
|
comatt píše: Zacinas mi davat nadeji ze stihnu kolaudaci ty už chceš domu? tobě se tam nelíbí? došlo pivo, nebo došlo těm kanaďanům že jsi tam do počtu
|
čtv 08. pro 2011 7:33:29 |
|
|
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
Pojedu tam cca 18:10 pomalu chystat, tak když nekdo dorazi, nebudu se zlobit.
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
sob 10. pro 2011 6:31:02 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Tak besídku máme zdárně za sebou, rád bych poděkoval především našěmu výboru klubu za referáty, asi není sporu o tom že největší zážitky v nás nechal referát našeho zbrojíře Tokareva, takže díky + velké díky za filmařskou rampu Do příštího roku se san objeví další adepti na funkce jež referátem přispějí k ještě kvalitnější zábavě na besídce 2012. Poprosím, pokud existují texty k besídce (nemyslím osnovy), pošlete mi je nebo je rovou včetně ilustrací můžete umístit zde.
|
ned 11. pro 2011 17:12:05 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Text muj dodam, Tokarev, Čiči a Maďar mají AV záznam ......Tokareva jsem si pouštěl už 2x a ještě neomrzel . u Čičiho to beru jako první vlaštovku a jako takové si to zaslouží uznání (navíc měl asi nejobtížnější téma - bylo by dobře pro říští rok vyjít z jeho schopností a rozšířit jeho funkci např na "velitele IZS DF") - příště Romče cinknu dříve, U Maďara bude nejlepší sestřih okamžiků kdy se ujišťuje co na jeho nákupní 23denní výlet do Dílí říká manželka a samozřejmě nejen na tento nápad - myslím, že naplnil do písmene označení "vizionář" i když mu možná pro příští rok přibude podtitul "snílek". Moose na videu není, tak kdyby jsi to byl ochoten hodit na papír jako poselství dalším generacím, bylo by to fajn - některé věci ti proškrtám a pak to uložím . Lusy naprosto ideální asistentka (tedy pokud se naučí do příště jména členů - pár lidí opoměla, primá nám tam přihodila že jsem skoro měl pocit že budem hlasovat o dalším přírůstku - s čím jak jsem uvedl ve svém příspěvku, bych neměl problém - jelikož má i zbroják, takjistě i Tokarev by zvedl ruku "za"). přemýšlím na funkcí - tajemnice, sekretářka, asistentka....zatím nevím. Jelikož po této besídce očekávám velký boom kolem klubu, bylo by dobré si rozebrat funkce - Gabbo, Mára (tedy až dorazí, bude odpasován), MBJ, Comatt (pokud se vrátí - zatím je z něj částečně průzkumník a částečně velitel Americké pobočky - myšleno kontinentu) - tuto funkci bychom mohli přiřknout i Márovi (Asie) a na příští besídku by dotyční mohli být připojeni přes VIDEOMOST - tím by nic nebránilo přednesu jejich referátu. Takže Hoši (Comatt, Mára) pomalu si začněte dělat poznámky , seznámíte nás s motorkářskou obcí v těchto zemích a s Vašimi úspěchy při přebírání teritoria. Druhá varianta je poslat natočené video přes nějakou úschovnu kdyby most nefungoval . Pokud se v cizině hodně nudíte, pojměte to jako Růža a posílejte cizojazyčné pozdravy od domorodců (což jsem chtěl ale neudělal sám).
|
pon 12. pro 2011 8:15:05 |
|
|
moose
|
no měl jsem to v bodech a ty jsem už stihnul vyhodit, takže až budu mít trochu čas, můžu to "nějak" napsat, ale tetno týden určitě ne.
|
úte 13. pro 2011 12:56:05 |
|
|
|