Neměl by někdo zájem jet na výstavu zbraní, ale i outdoorového vybavení a oblečení do Norimberku? Já bych docela rád jel. http://www.iwa.info/en/exhibition-info/ ... Jinak jsem to našel u české cestovky za 3000 s dopravou, vstupenkou a přespáním.
_________________ I když neumím počítat do tří, můžu dobře čtvrtit....
stř 30. led 2013 23:30:07
Johny89
Registrován: čtv 08. bře 2012 15:22:35 Příspěvky: 210 Bydliště: Praha
Re: IWA 2013
Vzhledem k mému povolani a konickum jsem se tam chtel podivat uz dyl, takze to zni jako dobrej napad.
Co jsem koukal tak vstupne je 25 EUR, v breznu uz bych mozna jel i na moto, ne?
Autem tam a zpět se vstupnym passatem ve 4 lidech to je 1000 na hlavu - pak bych asi jel.
Na mašině bych asi jel raději jinam.
A 3000 za výlet tohoto typu nedám.
PS: s cestovkou nejedu stropro -- nemam rad busy a ubytko bych určo někdy pořešil cca 30 max 40E ....kdybych to tedy chtěl pojmout dvoudení, což ale nechci.
Takže za mne - vyjet ráno, prolezt a večer domu.... rozpočet 1000Kč + buřt k obědu
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 25 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru