V neděli bych jel na kukačku - - kdo s sebou? Vstup 150Kč, parkovne svačinka pro motorkáře zdarma. Sosnová - -tuším v 14h je start
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
no problem...až na to že nemám volný víkend je nám hřiště k dispozici za hristovne 60kč/os
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
Zpět k tématu . V neděli se jede Mistrovství světa motardu v Sosnové - - je to dobry, blizko a levny. ja jet chci , zatim asi i Comatt - nekdo dalsi?
se Sebou bych rád jel, ale musím za sobotu stihnout vykopat díru na 6cbm jímku budeš řešit zakoupení lístků na nějaká určitá místa a nebo tam pojedeme a uvidíme
se Sebou bych rád jel, ale musím za sobotu stihnout vykopat díru na 6cbm jímku budeš řešit zakoupení lístků na nějaká určitá místa a nebo tam pojedeme a uvidíme
Dorazil fa na doplatek od právníka .... nadále zůstávám v eko provozu takže za 150Kč k stání...
podle mě nemám sebemenší šanci udržet toho našeho malého draka někde pár minut na jednom místě, já osobě využiji vstupenky na stání kdekoli. Sébovi beru přenosnou tribunu v podobě krosny kterou budu mít na zádech ale pokud budeš tak hodný a lístek mě obstaráš se slevoubudu jednině rád, díky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru