_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
Je to hrozný,když člověk marodí a nudí se,tak jsem aspoň prohledal archív a šoupnu sem jedno video z letošního jara.Je to sestřih vyjížděk na Bigu s bývalou přítelkyní...
_________________ Když nejde o život,jde o houno....
raní rozprava : Miláčku, co kdybychom dnes zajeli na houby ? - Jééé supeéér, ráda se projdu....
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
Konečně jsme se dočkali... dnes v 22.25 na TV NOVA Nemůžete si nechat ujít, báječný, kultovní, mnohými zatracovaný a nedoceněný film POSTRADATELNÍ ... Ano, najsou se tu i tací, kteří budou nesouhlasit. (právě díky "němu" jsem ten odkaz dal do fóra pokec o ničem. Jinde by mi to určitě smazal )
ale vy, přátelé kvalitního filmu a klasických akčních hlášek najděte si čas stojí to za to! ... PS: "drobné" dějově logické odchylky tak nějak přehlížejte...
_________________ I když neumím počítat do tří, můžu dobře čtvrtit....
Počítám, že ti unikl zajímavější film, kde stojí minimálně za zmínku pumpa s tlumičem - "Tahle země neni pro stary."
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru