|
Právě je pát 29. lis 2024 12:32:18
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Dámská jízda v termínu Single09
Autor |
Zpráva |
Terkill
|
Re: Dámská jízda v termínu Single09
Hmmm, pěkný Verčo, škoda jen, žes to nevěděla dřív... Řešily jsme to celkem dlouho a datum maturity se určitě nezměnilo. Zavrhly jsme spoustu pěknejch míst, jelikož neměli pokoj pro 5 lidí... Škoda. A ano, vím, že jsem zvažovala i svou účast, ale to co se stalo Péťovi, se nedalo předpokládat. A i tak bych nakonec jela, nechtěla bych trhat partu. Takže nám to krachlo podobně, jako klukům A co vy ostatní, Markét a Lusy, jak to vidíte? Protože s Verčou nám padlo samozřejmě i Péťovo auto. Teď tedy řekl, ze by nás tam samozřejmě dovezl, ale nevím, zda nebudeme potřebovat auto i tam. A nebo je tu ještě naše stará dobrá Felicie Teď je v opravně, ale zítra by už měla být hotová. Tak to zvažte a dejte vědět.
|
pon 04. kvě 2009 22:57:38 |
|
|
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
S poměrně vážnou nelibostí nesu vývoj naší pánské Single, ale tohle mne opravdu dorazilo! Týkat se to mé osoby, tak se ptám "SI SNAD DĚLÁŠ PRDEL, VERČO ?!?" Další nebudu psát abych si nepokazil image slušně vychovaného hocha. Doufám že problém vyřešíte, nebo využijete Maďarovy nabídky na odvoz - případně společnost - Vás ostatní lituji, jelikož tuším co cítíte - nedivil bych se, kdyby jste se pro příště poučily stejně jako já a ze svého středu oddělili plevel, protože TOHLE SE OPRAVDU NEĎELÁ! - Vám ostatním, co jste schopny dostát slibům i já slibuji, že příště bude passat nebo jiná čtyřkolka k dispozici - kdyby měla verča alespoň tolik soudnosti a řakla to včas, mohl jsem se o nějaký vůz postarat, v této chvíli nemám ani sám zbaleno a zítra po poledni vyrážíme, takže je to již nereálné. Verčo, ještě jednou díky!!! PS: Všechny výše popsané pozdravy prosím vyřiďte i Tereze (nikoli Terkillovi, ta má naopak plusové půlbody - druhou polovinu těch bodů má Maďar, protože na jejím rozhodnutí má logicky i on podíl). Na Terezu teď myslím ve velmi podobném duchu jako na Verču - rozdíl je "pouze" v tom, že ona nepřislíbila asistenci při transportu a tak jejím rozhodnutím by ostatní přišly pouze o parťačku.
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
úte 05. kvě 2009 0:47:58 |
|
|
Markétka
Registrován: sob 28. úno 2009 19:34:25 Příspěvky: 81 Bydliště: Kpt. Jaroše 1536, 41301 Roudnice nad Labem
|
No tak jsem se dostala po dlouhé době v klidu k pc a nekoukám se divit, je ráno a já nemám ani silu se k tomu moc vyjadřovat - musela bych být asi sprostá . Já samozřejmě jedu a asi Vám to i odřídím ve staré dobré Felici - tedy jestli nám bude půjčena. Je tu také možnost aby vzala auto některá z nás, ale já né pašík není opravený. Za půjčení předem díky mooooooc ;) !!!!
|
úte 05. kvě 2009 7:01:51 |
|
|
Magdička
|
Ahoj holky. Je mi moc líto jak ta vaše dámské jízda dopadla, tak snad vám trošičku zlepším náladu. Pokusím se na poslední chvíli sehnat hlídání pro holku a jela by jsem s vámi a auto určitě vezmu. Ale musím se dohodnout s našima nebo si vezmu Alenku sebou ale pak je to o tom že večer se bude pařit jenom na chatě. A jak tak teď koukám Ali jede s tátou. sedí mu v tankvaku a dělá motorku. Akorát jsem jí nahrála na mobil ale pro vaše pobavení ( bohužel ) to neumím dát do pc.Tak se zatím mějte já to nějak pořeším a dám vědět. a kolik vás vůbec teda jede?
|
úte 05. kvě 2009 8:10:17 |
|
|
moose
Registrován: pát 27. úno 2009 10:36:01 Příspěvky: 1274 Bydliště: Roudnice n.L.
|
Mno, taky dobrý .. dokonce ještě lepší než u nás
_________________ Moose Inu svět je malý a o náhody tu není nouze.
|
úte 05. kvě 2009 9:50:07 |
|
|
Markétka
Registrován: sob 28. úno 2009 19:34:25 Příspěvky: 81 Bydliště: Kpt. Jaroše 1536, 41301 Roudnice nad Labem
|
Čauky, jelikož má zájem o účast i Hanka (pokud udá Rockyho - pes) s Janou (pokud Márovi opraví motorku a odjede). Tak nás 5 bude, ale na 100% se nevyjádřila ještě žádná.
Pro Magdu: Pokud pojedeš fajn, každý přírustek je velké plus, ale když budeš muset vzít Alenku i když ji zbožňujeme asi se ti ani jedna z nás nebude podřizovat v tom že budeme večer sedět doma. Je to jen čistě můj názor a tak to cítím.
P.S.: Prosím dejte holky (Jana a Hanka) vědět s účastí do zítřka odpo, abych když tak zavolala na Hrubou Skálu, kde máme v rezervaci ubytování jak to vypadá.
Zatím papa
Naposledy upravil Markétka dne úte 05. kvě 2009 21:42:04, celkově upraveno 1
|
úte 05. kvě 2009 21:18:48 |
|
|
Markétka
|
Tak Hanka potvrdila účast.
Jinak já dělám v pátek do 16:15, takže v 16:30 budu připravena ke startu.
Zatím papa.
|
úte 05. kvě 2009 21:41:24 |
|
|
Terkill
|
Magdo, s Alenkou to vidím stejně jako Markét. Je božská, jak jsem se mohla přesvědčit v sobotu , ale naše výprava byla od začátku míněna jako relax, s nějakým příjemným výletem a večer nějakou babskou zábavou. Tak snad Ti ji na ty dva dny třeba rodiče pohlídají, ať se můžeš bavit a trochu si oddáchnout i ty. Takže Hanka se nakonec přidá, SUPER Jinak Felicie je k dispozici, opravená a zaparkovaná v Klenči. Jen vyzvednout a napakovat Zatím čusky a zařiďte někdo trošku lepší počasí, než vládne teď. Ať nemusíme jen sedět v hospodě
|
úte 05. kvě 2009 23:09:14 |
|
|
Magdička
|
Tak já stejně nejedu. Alenka je nemocná a nenechám jí tady samotnou s teplotou u rodičů. Takže se hezky bavte a užijte si to i za mě.
|
stř 06. kvě 2009 7:17:01 |
|
|
Markétka
|
Tak to je mi líto že je malá nemocná. Brzy se uzdravte. Já jsem něco málo vytiskla k našemu výletu. Tak teď zbývá jen auto, tak je to jestli můžu za nás všechny moc prosit o půjčení Felicie !!! Vemte prosím někdo automapu, jelikož naši Dada sebral sebou na pánskou jízdu. Teď už tedy jen zbývá se dohodnout jak a kdo vyzvedne autíčko , já bych popřípadě mohla ve čtvrtek večer tak na 19 hod. mám totiž celý den. V pátek bych Vás asi všechny vyzvedla u Terky doma a vyrazily bychom. Co vy na to?
|
stř 06. kvě 2009 10:50:56 |
|
|
|