|
Právě je sob 02. lis 2024 8:34:37
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
Jana
|
Re: VODA 2009
Když bude Marek doma,tak pojedeme určitě.Takže naši loď,Davide,nikomu neslibuj.
|
čtv 14. kvě 2009 20:56:10 |
|
|
Verča
|
Ahoj - já jsem Ohři ještě nejela, takže bych klidně byla pro - jinak prý je hezká Sázava, když je dost vody, ale nevím, nikdy jsem nejela... Se mnou můžete počítat - jen si ještě musím sehnat háčka, což snad nebude takový problém A mám pár dotazů ... jak s loděma, jak se sudama na věci, pádla, vesty...? a tak? jezdila jsem jenom tábory, takže jak to řešíte?
|
pát 15. kvě 2009 16:31:27 |
|
|
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
Ráno nalozime VŠE co potřebujeme do auta, to nás hodí na určený start a odjede. Znovu ho uvidíme až na koci, kdy nás na místě ketré mu telefonicky oznámíme, zas naloží.
Z toho vyplývá, že vše co je třeba, je nutné mít zajištěno před startem (lodě, bygáž stany,m pití atd..) , všechno si to taky každý veze na lodi.
Snídaně - večeře se vaří, obědy se dávají v hospodách po cestě - pokud jsou.
Pokud někomu něco chybí, samozřejmě to pomúžeme sehnat, jen je třeba to řešit s dostatečným předstihem -např lodě by chtělo bookovat včas.
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
pát 15. kvě 2009 18:58:13 |
|
|
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
S moosem jsme si dopisovali a jakoukl na net - na aukru jsou ted nejake kanoe v cenach cca 3000Kč vč pádel. Kdyby se někomu nechtělo do půjčovny... http://aukro.cz/search.php?string=kanoe...skoro si myslím, že ta cena nakonec vyletí k 5-6tis..
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
pon 18. kvě 2009 10:50:25 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Růža píše: My se můžeme řídit až daným termínem.Hanka nemůže v termínu, kdy má její kolegyně dovolenou.U mně nevím jak s prací.Takže teď nedokážu říct. Termin je dany, prosim info. PS: Pro všechny: prosim dejte vedet i jak je to s lodema - jesli mate, ci potrebujete a nebo zda vite o nejake na pujceni. Kazdopadne se musi nejake pujcit, tak proc utracet , kdyz ty prachy se daji lepe treba propit...
|
stř 20. kvě 2009 13:50:46 |
|
|
Maďar
|
Terkill píše: Pro vodu jsem všemi deseti! Mrkla jsem na termín od toho 24. a vychází mi to na konec ranní, což by bylo super, protože bych ušetřila den dovolené a to sobutu. Ale samozřejmě, pokud by to jinak nešlo, přizpůsobím se. Takhle se mi to pravidelně střídá každý týden. Jinak jelikož jsem tak trochu posera a srabík, tak bych dala naši starou známou Ohři, kde už vím, co na nás číhá Už teď se těším!!! Ty moje Terezko, ty si tak úžasná, a proto nebudu řešit co pojedu, ale to s kým pojedu a tak hurááá na Ohře lidičky. Co se týče lodí Moose byl tak laskav a zamluvil mi loď v půjčovně i když jsem původně zvažoval nákup jeté indiánské kánoe, ale narazil jsem na problém s uskladněním, ale teď si tak uvědomuju, že mám ještě garáž na Slavíně.... sakra to bych mohl ještě pořešit, rád bych měl svoji, jako měl Vinetou a má Guru .
|
stř 20. kvě 2009 21:12:40 |
|
|
Guru
Administrátor
|
TO VERCA: Veru nechce jet s tebou tvoje ledvinka? (tedy pokud neukecas Frantiska)
|
stř 20. kvě 2009 21:42:49 |
|
|
moose
Registrován: pát 27. úno 2009 10:36:01 Příspěvky: 1274 Bydliště: Roudnice n.L.
|
Citace: .... sakra to bych mohl ještě pořešit, rád bych měl svoji, jako měl Vinetou a má Guru Dej mi jen nějak vědět, chtěl bych se tam stavit ted v so, tak abych věděl s čím můžu tak nějak + - operovat. Sám jsem také ještě nezavrhl myšlenku soukromého vlastnictví, ale nebudu to nijak hrotit - přijde - přijde. Na tu kanoi krásnou indiánskou jsem se také díval ... jenže to bys musel mít i čelenku
_________________ Moose Inu svět je malý a o náhody tu není nouze.
|
čtv 21. kvě 2009 6:18:37 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Ruza slibil ze da vedet do nedele jak je to s jeho ucasti na vode - nema lod, tak mozna bude resit taktez pujceni.
|
čtv 21. kvě 2009 20:02:44 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Byl jsem nařčen, že beru na lehkou váhu teoretickou přípravu našich vodních nováčků. Rozhodl jsem se proto, že se zhostím jejich základního školení. Zatím mám připraveny tyto body: 1. dovést nováčky do Píst nebo Budyně a ukázat vodu, potažmo přímo řeku Ohři 2. Na teoretickou přípravu zajistit kvalitní studijní materiál, v našem případě film Nekecej a pádluj jež si nastudují v samostudiu, nebo pod naším dohledem. 3. dohlédnout na to, aby stav při studiu odpovídal stavu na řece (vybrat jim RUM znalci vědí, že jedině BOŽKOV)
|
pát 22. kvě 2009 4:14:42 |
|
|
|