Právě je pát 29. lis 2024 19:43:07

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 137 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Další
 VODA 2009 
Autor Zpráva
Administrátor

Nový příspěvek Re: VODA 2009
Ano, vše co nechcete tahnout vlakem, zbalte a dodejte ve čtvtek "na seřadiště" . S sebou do vlaku si beru jen sebe, telefon, fotak, karty a chast....

pon 20. črc 2009 20:19:41
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

K tem rohozim Dave... to ze nerozumis memu vykladu jeste neznamena ze to je vyklad spatny. Nebyl sem na jedny vode a na vsech co sem byl sem mel ony rohoze. Proto pisu ze sem je "mival".

Doufam ze se udela kraasne..jinak to bude bidna akce.

pon 20. črc 2009 22:11:40
Administrátor

Mára píše:
K tem rohozim Dave... to ze nerozumis memu vykladu jeste neznamena ze to je vyklad spatny. Nebyl sem na jedny vode a na vsech co sem byl sem mel ony rohoze. Proto pisu ze sem je "mival".

Doufam ze se udela kraasne..jinak to bude bidna akce.

Máro, přijde mi, že spolu řešíme věci nějak "moc na vážno" bylo by dobře zvolnit a brát věci s větším nadhledem - se o to taky pokusím. Pokud jsem šel do diskuze kdysi v jiné sekci tohoto fóra, tak teď jsem to v úmyslu neměl. Skoro mám pocit, jako by jsi mne neznal, nebo jsi nebyl zvyklý se mnou - či podobnými komunikovat. Nevím - navrhuji smír, ukončit negativní vlny mezi námi - zmíněné věci jsem hledal 2x + jsem koukal i po vystěhování lodě a stejně jako zmíněné sudy a pádlo jsem to nenašel. Jelikož jsem ani já nic nevyhazoval a i sám jsem měl ty krámy v lodi, mohu s klidem prohlásit, že jsem je nikdy nedostal a ani si nejsem vědom (to jsem se snažil napsat) že by jsi je kdy v lodi měl - je pravda že to není má loď a tak skutečnost může být zcela jiná.

For ALL:
Co se týká počasí, pokud nebude chcát od rána do noci, tak si to užiju. Jak kdysi okomentoval nějakou společnou akci Maďar, když jsi v dobré společnosti se svými přáteli, tak je fuk kde jsi a může být venku fujavice - stojí to za to. - ano pokud jsem s lidmi co mám rád, jsem vděčný za každou minutu.

Mrzí mne že nejede Mullis, bude mi tam chybět , ale i tak se těším.

pon 20. črc 2009 22:38:10
Ahoj ... ;) omlouvám se za zpoždění s reakcemi na Vaše romány, už jsem doma a můžu zase vesele sledovat, co se děje... jak jsem pochopila, i kdybych měla nějaké připomínky, tak s ohledem na datum UŽ NEMÁM ŠANCI... :lol: takže - se vším souhlasím :lol:

Jen info pro Vás - bohužel František musí prodloužit svůj pobyt na Kypru kvůli montáži, takže se mi mění "spolujezdec" - beru sebou kámošku ;)
Davide - sázky budeš muset zrušit :)

A ještě dotaz - kdy peníze za lodě? V ten čtvrtek při nakládce bagáže?

úte 21. črc 2009 8:04:06
Administrátor

Peníze se budou platit asi při vracení lodí - toto organizuje Moose a ten je do středy pryč.
Námitky které nejsou už reálné se týkají transportu lidí - my stejně nemáme jiný odvoz, takže se musí vlakem chca nechca (i když mi to přijde vcelku fajn a i vlak bude zážitek - jak psal moose, nejen pro nás ale hlavně pro spolucestující). Uznávám, že očekávaná diskuze dvou kapitánů na jednom škuneru byla jedním z hlavních lákadel naší expedice - my ostatní jsme si tím už prošli a někteří (maďar a já) i vícekrát :) . je to jisté ochuzení, ale věřím že i ty s kámoškou budete mít v tomto směru co nabídnout.

PS: s kým jedeš?

Pro upřesnění vzorek dne:
"ráno" se vstane a někdo uvaří vodu (v našem případě možná v kotlíku na ohni
skupinka si zaleje čajíky, kafe, nebo listí, podle toho co kdo má a zakousnou co je
otevřeme něco k pití a začněmě balit (někteří z nás otevírejí ještě než se probudí)
naložíme a vyrážíme velmi volným tempem - následujících X hodin jsme na lodi a střídavě pádlujeme, nepádlujeme nebo soulodíme (svázané lodi, kde jedinnou aktivitu vždy provádí ten, na kterého vyšel kámen v řece a jehož loď je tedy ohrožena). během těchto hodin dbáme na to, aby nedošlo k dehydrataci posádek.

někdy po poledni se potkáme s hospodou a tam kotvíme na dlabanec - jelikož se po dobu přesunu konzumují nejen tekuté, ale i pevné zásoby, není předem známo kde, a zda vůbec se někde zastaví. v odpoledních až pozdně odpoledních hodinách kotvíme a stavíme stany v kempu kde může, ale nemusí být nálevna. Zde vaříme večeři (či oběd , pokud nedošlo k zastavení) a po zabydlení, nakrmení relaxujeme nebo např v případě LOKTE jdem do víru nočního života. Očista probíhá dle potřeby, někteří se koupou celý den, současně se svou bagáží a tak od noční koupele upouštějí, někteří, kteří se vody za celý den nedotkli jinak než pádlem (například můj háček)........................(vlastně jen můj háček)...............si dají koupel v řece. Umývárny v kempech bývají ale my dáváme přednost romantice měsíční noci.
pak jdem spát a cca za 4h spánku se konečně můj organismus dostává pod 1 promile alkoholu v krvi - což další ráno zodpovědně napravuji.

úte 21. črc 2009 11:44:45
Je mi jasné, že atrakce já x František jako jedna posádka, mohla být rozhodně přinejmenším zábavná :lol: a nebudu tvrdit, že mě nemrzí, že nemůže... :|

Jinak tedy jedu s Káťou, jezdili jsme spolu na vodu na tábory, obě jsme zadáci, takže doufám, že se v jedný lodi nepozabíjíme... :lol: , je o dva roky starší než já, takže já tam zase budu nejmladší... :) no, poznáte ji sami ;)

úte 21. črc 2009 14:03:11
Administrátor

Takže přeci jen dvě hlavy na jednom škuneru :)

úte 21. črc 2009 14:58:35

Ahoj lidičky i nelidi ;)
souhlasím s Dádou ve fšem co se organizace týče ... myslím, že vlak bude OK :)
Sháním pro sebe pláštěnku a s pomocí jsem narazil zde:
http://www.rajsportu.cz/outdoor/ponca-plastenky/
vzhledem k časové tláče, si ho vyzvednu cca ve čtvrtek cestou přes Prahu. Chce-li se někdo přidat, ať mě kontaktuje co nejdřív ...jinak si samozřejmě myslím, že pláštěnka bude zbytečná, protože bude hezky a bude nám to fuč :)

Edit GURU: jeho telefon je 602152047 ICQ 207820076 a je to člověk ketrý vás vítalna travesty pedálu (ten menší)

úte 21. črc 2009 22:16:09
Administrátor

Terkill, co ta kamaradka??

úte 21. črc 2009 23:20:53

Jestli ji chces narvat k chotovi a bydzimu tak se nejdriv mrkni na jejich plavidlo. To ze je trojmistny je podle me jenom fama. Na sudu muze sedet u kohokoliv.. (jen u nas ne..uz takhle bude cara ponoru nasi barky doost vysoko)

stř 22. črc 2009 17:58:09
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 137 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Další