|
Registrovat •
FAQ
• Hledat
{ CHAT }
• Přihlásit se
|
|
Právě je pát 01. lis 2024 14:37:29
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Autor |
Zpráva |
moose
Registrován: pát 27. úno 2009 10:36:01 Příspěvky: 1274 Bydliště: Roudnice n.L.
|
Bikers welcome
Je tu nějaký nový projektík, ale našel jsem ten odkaz (snad v tom brně by to mělo být představeno)
_________________ Moose Inu svět je malý a o náhody tu není nouze.
|
úte 02. bře 2010 8:00:07 |
|
|
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
Re: Bikers welcome
Prvotní nápad jistě dobrý, ale trochu mne lekají, že už vyrábí pasy, vyhrávají motorky, sbírají se kolky a přitom ta není ani jedinná informace o nějaké trase, či místě ke shlédnutí.....buď to někdo vzal za špatný konec, nebo to bude 50kč x X bláznů - 500Kč za WEB = zisk
Pokud se nepletu na motocyklu jsou a maji se tam vydavat MOTO Pasy - do teď jsem netušil k čemu by mi něco takoveho bylo...
Jinak mne pobavilo, že maji na motockylu prezentaci Hells Angels... to mi taky prijde krapet ujetý - to jen off topic,
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
úte 02. bře 2010 10:50:24 |
|
|
moose
Registrován: pát 27. úno 2009 10:36:01 Příspěvky: 1274 Bydliště: Roudnice n.L.
|
Nejen HA, ale i Enola gay jsou na výstavcev .. možná i další, nijak podrobně jsem seznam neprobíral .. asi nábor nových členů
_________________ Moose Inu svět je malý a o náhody tu není nouze.
|
úte 02. bře 2010 12:51:18 |
|
|
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
Sice jsou jak jsem pochopil Enola gay pod HA MC, ale pusobi na mne lepe... Loni tam byli Black Dogs - tohle je "trochu" krůček jinam...
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
úte 02. bře 2010 14:59:31 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|