Autor |
Zpráva |
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
Re: SINGLE 2010
Co se týká trasy, tak s tím nemám problém a klido jdu do gabova navrhu, jen doplnuji ze jsem v Králíkách byl - přímo vě městě je jen vojenské muzeum (nic co by jste nutně museli vidět) a co se týká pevnosti, tak to je pevnostní systém který se tam rozprostírá široko-daleko a ve kterém jsou přístupné některé bunkry - ale ty jsou tu dál , tu blíž od cesty + jejich návštěva cca 1x za hodinu. Takže např neznámější Bunkr Bouda znamená čas cca 4h - a to jen jeden z nich... Vlastně tyhle bunkry jsou po celé hranici - různě dostavěné i nedostavěné. Osvětim myslím viděl Moose, ta mne moc neláká...ale klido jdu s s vetsinou. Co se mi líbilo,byla prohlídka pevnosti Josefov (dostaneš kahan a jdeš podzemím )Parking u vchodu naproti prodeji listku a prohlidka cca hodku. Je to nekde u Babiččina udoli... takovej druhej terezin ale s prohlidkou Takže za mne Dukla ano (resp neznam), ale pochybuji že stihneme něco z Králíků a popravdě jelikož jde o bunkry, je většina pod zemí v lese - tudíž není na ně vidět. Naše cesta po pevnostech
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
úte 09. bře 2010 11:17:06 |
|
|
moose
Registrován: pát 27. úno 2009 10:36:01 Příspěvky: 1274 Bydliště: Roudnice n.L.
|
Osvětim jsem viděl loni na podtim - ubytovali jsme se blízko hranic Českého těšína (asi nejhumusáčtější bydlení co jsem kde byl) - brzo ráno autem do osv - kde jsme strávili celý den a viděli jsme tak nějak vše, ale v poklusu (i Březinku, ale tam toho už moc nezůstalo) Jinými slovy to je na celý jeden den a v poklusu - a podruhé bych už to vidět nemusel (vím co je to za zážitek vidět obrovský haldy bot, brýlí, kufrů se jmény ... a to byl jen zlomek toho všeho) - ale doporučuji to vidět na podzim a možná když lehce mrholí - to tomu dodá jiný rozměr než jaro. Ostatní - za mě ano s výletem (resp. ubytováním) někde v okolí Pradědu - prostě tam, kde mají tohle výborné pivo. Až budu mít kousíček čas, dodám víc podnětů
_________________ Moose Inu svět je malý a o náhody tu není nouze.
|
úte 09. bře 2010 11:50:21 |
|
|
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
Jak jsem psal, Osvetim nemusim - radeji něco méně morbidního
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
úte 09. bře 2010 13:28:22 |
|
|
gabo
|
ok ok je to na domluvě... jen sem chtěl rozpoutat nějakou debatu o cílech
|
úte 09. bře 2010 16:37:47 |
|
|
Guru
Administrátor
|
gabo píše: ok ok je to na domluvě... jen sem chtěl rozpoutat nějakou debatu o cílech Nelze jinak než pochválit.
|
úte 09. bře 2010 16:53:44 |
|
|
FrogXter
|
Čau, pokud se mohu vyjádřit, termín by se mi hodil spíš od čtvrtka do neděle, ale i s tou středou bych to nějak zvládl.
|
stř 10. bře 2010 9:49:49 |
|
|
Guru
Administrátor
|
FrogXter píše: Čau, pokud se mohu vyjádřit, termín by se mi hodil spíš od čtvrtka do neděle, ale i s tou středou bych to nějak zvládl. VYjádřit se můžeš. ale jede se ve středu takže ani letos nebude "Žába" na Single chybět?
|
stř 10. bře 2010 10:24:51 |
|
|
Maďar
|
mě už se to datum také trochu více specifikuje a to v tom, že mi přišel rozpis na Baseball kdy ve středu v den odjezdu hrajeme zápas v Praze a tak se ptám jako již druhý v pořadí. Zdali by nebylo možné jet ve čtvrtek ale s tím že návrat by mohl být v pondělí či úterý. Byl bych samozřejmě rád kdyby to šlo nějak o kousek přesunout, ale protože jsem zaznamenal předchozí reakci na podobný dotaz .... ale za zeptání nic nedám . Jinak se mi návrh na cíl cesty od Gaba zamlouvá, trochu dobrodružství nám na dálném východě neublíží .... snad Nyní by jsme se asi měli shodnout na tom cíli a počtu dní a potom k tomu přibalíme již zmiňované atrakce podél trati či nějaký zajímaví okruh.
|
ned 14. bře 2010 20:43:27 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Já se přizpůsobím - takže za mne - JE MI TO FUK - jen bych nerad krátil 2dny volna + víkend + odpolední odjezd. Kdy to proběhne je mi jedno a přizpůsobím se Vaší dohodě.
(tímto směrem měla být má zamítající odpověď na předchozí příspěvek - tj klidně ve čtvrtek, ale do pondělí)
|
ned 14. bře 2010 21:05:42 |
|
|
moose
Registrován: pát 27. úno 2009 10:36:01 Příspěvky: 1274 Bydliště: Roudnice n.L.
|
V tom případě odjezd ve čt odpoledne a příjezd v po .. aby ale s tím počítali i ostatní
_________________ Moose Inu svět je malý a o náhody tu není nouze.
|
pon 15. bře 2010 11:00:20 |
|
|
|