|
Právě je pát 01. lis 2024 5:37:04
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
Re: SINGLE 2010
Klubik jsem přihodil jen pro info, bydleni jsem nadhodil a na netu o něm je vcelku dost informaci - jeví se mi dobře.
Otázka je : CHCEME DO SKLIPKU CI NIKOLI??? tj jakým směrem jedeme?
Měli bychom se dohodnout co a kde podnikneme a až pak budeme řešit kde tam budem spát.
Jelikož nic jiného zatím nebylo navrženo, vycházím z předpokladu "polovojenské" akce - hlavní cíl DUKLA??? Cíl na cestě opevnění Králíky??? Cestovat přes sklípek v Kobylí nebo rovnou do Králíků (mám na mysli oblast, nikoli město).
Další varianta je netrávit Single putovně, ale stacionárně v bandě - vyrazit třeba do známého Zell Am See, dát si tam 3 dny výletů a v neděli domů. Cena za takovou akci cca 4x19E bydlení se snídaní, 18E GG. celkem cca 100E + palivo na 2000km + vstupy, pokud se někam půjdem podívat
Vyjádřete se a podle toho pořesíme detaily.
Žádal jsem také info o tom, kdy musíte být doma(v kolik hodin v neděli), abychom se vyhnuli nějakému překvapení, rád bych to doplnil ještě o dotaz, KDY (v kolik) můžete ve středu odjet.
Za mne: KOBYLI-KRALIKY-DUKLA-NEKAM NA SEV HRANICI DO KRKONOS - DOMU Odjezd i prijezd je mi fuk a pojedu klidne od 0h do 24h
nebo jak jsem již navrhnul Zell Am See - bydlet a vyrážet do okolí.
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
stř 24. bře 2010 11:12:54 |
|
|
moose
Registrován: pát 27. úno 2009 10:36:01 Příspěvky: 1274 Bydliště: Roudnice n.L.
|
No např. já svůj návrh dal, takže ne že by nic jiného navrženo nebylo, ale je to jak říká Guru - vyjádřete se kdo kam chce či nechce. - já - odjezd ve stř cca 15:00, příjezd ne cca 17:00 - do sklípku se rád podívám, ale není to že bych tam musel /viz můj návrh/, rakousko bych nedával - takže druhá má varianta - rce - kobylí - dukla - po hranici do králíků - po hranici domů (jen pro zajímavost: kobylí - dukla = 500km a chtělo by to sehnat nějaké ubytování u dukly)
_________________ Moose Inu svět je malý a o náhody tu není nouze.
|
čtv 25. bře 2010 7:48:39 |
|
|
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
moose píše: No např. já svůj návrh dal, takže ne že by nic jiného navrženo nebylo, ale je to jak říká Guru - vyjádřete se kdo kam chce či nechce. - já - odjezd ve stř cca 15:00, příjezd ne cca 17:00 - do sklípku se rád podívám, ale není to že bych tam musel /viz můj návrh/, rakousko bych nedával - takže druhá má varianta - rce - kobylí - dukla - po hranici do králíků - po hranici domů (jen pro zajímavost: kobylí - dukla = 500km a chtělo by to sehnat nějaké ubytování u dukly) v te druhe variante ti chybí 1 den (do kobyli -ST, dukla - CT, do kraliku PA, domu SO ) Jinak pokud se v tom orientuji dobře, tak jsou tady vlastně dva navrhy:1. vojensky - varinata A se sklipkem a var B bez sklipku 2. Rakousko(samozřejmě detaily jednotlivých cest bych řešil až bude nějaká vybrána)
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
čtv 25. bře 2010 9:57:02 |
|
|
moose
|
tu so jsem myslel se tak nějak toulat po hranicích a v ne samozřejmě domů .. z dukly bychom mohli spát pak někde u ostravy - odtud do malé moravy ... vždy se to dá vymyslet.
|
pát 26. bře 2010 7:28:44 |
|
|
Mára
|
Zdar ja jen pridavam....jsem pro kazdy reseni...nikdy sem nikde nebyl....trochu uprednostnuju to cesko-slovensky reseni...tam jsem jeste schopen se jakztakz domluvit kdyz se ztratim.. no..ne kvuli tomu ale jel bych spis na vychod...treba az na ukrajinu
_________________ Mára Learn to fly before you die..
|
pát 26. bře 2010 9:35:43 |
|
|
Guru
Administrátor
|
U těch kteří se vyjádřili jsem toto zanesl do prvního příspěvku - ohledně upřednostneneho poradi cilu a casu odjezdu-prijezdu (ke kteremu se vyjadril jen Mara a ja, takže ostatní asi mají volno v nedeli až do večera a odjet mohou klido už po obede...)
|
pon 29. bře 2010 10:18:00 |
|
|
Maďar
|
K termínu odjezdu jsem se už vyjádřil teď se mi pro změnu komplikuje termín příjezdu a to z důvodu zápasu o český baseballový pohár kdy v neděli hrajeme proti Košicím od 14.00 takže bych byl rád kdyby se mi podařilo být alespoň na jednom z těch dvou zápasů, tzn. ve středu odjezd klidně ráno a v neděli příjezd v 13.00 rovnou na hřiště a nebo odjezd ve čtvrtek a příjez třeba v pondělí nebo úterý.
|
úte 30. bře 2010 0:52:34 |
|
|
moose
|
No a je taky tak trochu s podivem že se skoro nikdo nevyjadřuje o tom, kam se vlastně jede. Vypadá to že je to každému jedno - to jednoho trochu zarazí. Takže aby se to asi někam pohnulo - jedeme na Duklu přes Kobylí (nebo Hovorany) - jen pro info pro ty, kteří se nevyjadřují - z moravy na duklu je to den cesty a na dukle toho bude k vidění asi dost, takže by to chtělo kvalitní ubytování někde u prešova (blízko je sabinov = snad bývalá vojenská věznice). kvalitní hlavně kvůli garáži - nerad bych se vracel domů vlakem nebo jako spolujezdec a druhý den se jet teprve podívat na památník a směr čechy klidně zas podél hranic, ale určitě bychom měli zajet do vísky Becherov (jen kvůlu názvu - stránky se totiž nezobrazují) a abychom se nemuseli vracet, tak přes polsko zpět, najet na slovenské hranice - třeba nějak takhle a ubytovat se v termálném kúpalisku bešaňová. odtud pak přes rožnov (i když tam jsem už byli) do králíků (so) a pak domu. Taky to nebude žádná 100km vzdálenostl.
|
úte 30. bře 2010 7:19:52 |
|
|
moose
|
Mám takové dilema ... sice jsem napsal Dukla ... ale proč neprojet třeba štýrsko (takové 1 2 výhledy jen tak neuvidíme) .. a navíc v rakousku nám vždycky prší .. pokusil bych se to změnit. Takže má druhá ... a v současnosti pro mě vedoucí varianta ... je rakousko A jsem zvědavej co se tu ted rozpoutá za peklo
|
úte 30. bře 2010 11:32:37 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Cim jsem starsi, tim jsem mene asertivni a vyhybam se střetům - zuřím si v soukromí a maximálně vyjíždím o den dřív nebo se vracím o den později.... jedu kamkoli a kdykoli. preferenci cílů zachovávám, termín respektuji, max si jej soukromně navýším .
|
úte 30. bře 2010 13:33:46 |
|
|
|