|
Právě je pát 29. lis 2024 14:37:04
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
Re: SINGLE 2010
Na tech strankach se tváří že otevřou 1.5.2010 na 90procent???
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
úte 27. dub 2010 9:44:09 |
|
|
moose
Registrován: pát 27. úno 2009 10:36:01 Příspěvky: 1274 Bydliště: Roudnice n.L.
|
no, já to chápu jako že z 90% je sníh odklizenej .. druhý výklad, že na 90% začnou s úklidem
_________________ Moose Inu svět je malý a o náhody tu není nouze.
|
úte 27. dub 2010 10:35:57 |
|
|
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
Psal jsem o KONKURENCNIM VYLETU - mrknete na to...
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
stř 28. dub 2010 1:44:02 |
|
|
Mára
|
Zdar panove po dlouhe dobe necinnosti a jen nahlizeni sem skrz single mam aktualitu.
na singl s 99% pravdepodobnosti nejedu. Duvod je nasnade. Bylo mi doporuceno letet do asie v dobe kdy tam bude FZ a kdy pripravujeme a provadime certifikaci TUV na nase konstrukce. Komisar tam poleti z nemecka, ma cas v dobe kdy se to nejmin hodi a ja se musim prizpusobit. Vzhledem k faktu ze v tomhle smeru vyvijim uz nekolikamesicni usili je jisty ze tam byt musim.
Uz ted to slysim...uz ted to vidim...uz ted se na to psychicky pripravuju.....ale zklamavam predevsim sam sebe. Vy si beze me poradite a pokud me skrtnete nebudu se divit...
Omlouvam se. M.
_________________ Mára Learn to fly before you die..
|
stř 28. dub 2010 11:23:10 |
|
|
moose
Registrován: pát 27. úno 2009 10:36:01 Příspěvky: 1274 Bydliště: Roudnice n.L.
|
hmm, to jsou mi věci. Ještě že tam zbývá to 1% naděje a jak známe, ta umírá poslední. Takže nic no.
_________________ Moose Inu svět je malý a o náhody tu není nouze.
|
stř 28. dub 2010 12:19:47 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Ohledně Máry:
neovlivnim, nevyresim... smutne je , že se to stává standardem a opět vyvstává otázka priorit - tj napadá mne, zda by se tato situace resila stejne , kdyby byla napriklad zaplacena dovolena s přítelkyní v Egypte a ve stredu odletalo letadlo... ale to je každého věc a mně nepřísluší předjímat - BERU NA VEDOMI A CEKAM JAK TO DOPADNE, DOCELA RAD BYCH NEJEL JAKO LONI VE 3lidech
I když to loni bylo fajn...
|
stř 28. dub 2010 12:47:27 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Tak pripravy v plnem proudu - právě jsem rozpáral postr na své nové Schubert-ce a instaluji interkom, dnes se tu stavil FrogXter s žábou v barvách STIHL, zitra pry dame zkusebni vyjizdku - -nafintěn ve stylu Buse nám nebude dělat ostudu . Jelikož do Shubertky ppřijdou sluchátka Koss Porta Pro - nebudu mít problém s jakkoli klidnou jízdou - 16GB MP3 mne dostatečně uchlácholí abych si cestu náležitě užil. Ano přátelé, ještě 4x se vyspíme a hurá na Hory!!!
|
sob 01. kvě 2010 21:32:28 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Dnes jsme si s FrogXterem dali asi 80km a mohu zodpovědně říct, že nás to oba uklidnilo - já se nebojím , že bych trpěl v jeho závěsu a on také poznal že to s námi nebude tak drsné - - upravil jsem pohled na jeho rychlost přesunu a myslím, že ani pro jednoho z nás běžná cestovní rychlost není problém. Jak sám řekl , poladil nastavení podvozku a již se s bývalou žábou sžívá. Si říkám, já cpu do helmy interkom, frogXter sklada motorku a nakupuje veci, Maďar se už ohledně oprav interkomu take objednal, alarmy mame na masinach ale tehotny krom teminu a jednoho meho telefonatu ohledne jidla nic neřeší... tak nevím kdo všechno se sejde na středečním startu. (resp je otazník u Těhotného a Máry - druhý zmiňovaný předběžně hlásil neúčast)
|
ned 02. kvě 2010 15:43:50 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Volal mi těhotný!!!! Jede si koupit v pondeli prilbu a teply spodky . Jedinny otaznik tedy visi nad Márou.
|
ned 02. kvě 2010 18:56:48 |
|
|
FrogXter
|
Děkuji Guru, za uklidňující vyjížďku. Bylo to pohodových 80 km, tedy s výjimkou zatáček z Budyně do Mšena. Tam jsem měl pocit, že mi jaksi někdo zatáhl za ruční brzdu a Guru zmizel..... Ale jinak fajn projížďka. Trochu znepokojující je článek na na webu: "První květnový týden v proprší. Podle předpovědi Českého hydrometeorologického ústavu bude slunce většinou schované za mraky, ve čtvrtek a v pátek dokonce zcela zataženo s vydatným deštěm....."No tak budu doufat, že paní HOnsová z meteopessu ví "HO...o"
|
ned 02. kvě 2010 19:20:34 |
|
|
|