Našel jsem volnou sobotu !!!
Už jsem myslel, že to je nereálné, ale v záplavě akcí pracovních i mimopracovních jsem našel přeci jen jednu volnou sobotu!!! Ano sice v pátek celý den fotím a až budu večer padat na hubu, padnu až na sál v Klenči kde by se mělo udít uvítání malého robátka-Gabátka, ale sobota 12.6 je FREE!!!
Takže přátelé, jelikož mi organismus i okolnosti kolem denně připomínají , že bych si měl vážit každé minuty na této (či jiné) planetě, hodlám i své 3X (kde x je už opravdu hodně) narozky náležitě oslavit - možná se spíš nechám chlácholit Vámi, koho považuji za své blízké a tak od Vás přeci jen nějaké to dobré slovo mohu očekávat. Toto pozvání platí pro všechny členy DF, včetně čekatele FrogXtera alias Tokareva a rád bych aby Vaši účast podpořily i Vaše partnerky či prťata.
Akci spustíme někdy kolem poledního .. cca 14h. Postarám se o pečínku, něco k pití se taky najde ale klíďo něco ještě dovalte
Párty proběhne ve standardních mantinelech (tj žádných) ve snaze Vás pobavit, neváhejte , rád bch více než noční chlastací párty pro Vás uspořádal příjemné zahradní odpoledne plné her, tak jak to bývalo zvykem v minulosti. budu se snažit něco v příštích dnech vymyslet
) - když Vás neutahám, zakalíme do rána dokud nepadenete. HOWGH!!! D.
PS: Přivítám informace o účasti, abych se pod dojmem vysoké návštěvnosti nemusel následně přežrat zbytky...Díkes
KDO PRIJDE - NA KOHO SE LZE TESIT:Guru (ano i ja tu budu),Moose,Garry,Maďar,brácha,Táta,Marketky rodice,Lukas andrea,Tokarev,karhan,Gabo,Bydzi,Jarda V,fota,Chota,Motorce Miloš,Bracha markety,Kuba Gita,Veverka
Někteří samozřejmě s partnery a to i když zde nejsou uvedení.PROGRAM:dopoledne přípravy
14h zahájení
odpoledne plné žranice a her, nějaké muziky
a večer taky....
Prosím přijďte cca na tu 14tou - když nebude připravíno pomuzete a kdyz bude, muzete se o to driv zacit bavit Pečené maso, něco vína něco pití připravím, ale když něco dotáhnete , zlobit se nebudu. Vaše gurmánské speciality jistě přijdou vhod ať už sladké či slané. Chcete-li donést vínko, raději než KOMTESU naplňte petku v nějaké vinotéce - za stejný peníz, lepší a víc... (hlavně to někdo vypije)