Autor |
Zpráva |
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
Zástava DF - jaká se Vám líbí
Tak jak , která se Vám líbí??? JAKO VLAJKU 1 berte vlajku co sem dall maďar
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
čtv 03. čer 2010 20:15:24 |
|
|
Tokarev
Registrován: stř 02. čer 2010 14:49:15 Příspěvky: 598 Bydliště: Teplice
|
Re: Zástava DF - jaká se Vám líbí
Za sebe říkám: Varianta 5 je super. Jen bych si dovolil poznámku, jak by vypadala, když by byl nápis Dirty Frogs bílý místo šedého. Myslím, že by "nad kostřičkama" více vynikl.... PS: Kladné body za drzost si "strhnu" sám
_________________ I když neumím počítat do tří, můžu dobře čtvrtit....
|
čtv 03. čer 2010 23:11:55 |
|
|
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
Tokarev píše: Za sebe říkám: Varianta 5 je super. Jen bych si dovolil poznámku, jak by vypadala, když by byl nápis Dirty Frogs bílý místo šedého. Myslím, že by "nad kostřičkama" více vynikl.... PS: Kladné body za drzost si "strhnu" sám Nepřál jsem si aby nápis byl výraznější kostlivce - dominantní má být kostlivec - proto je to světle šedé a kostřičky jako vodotisk tmavější šedou. Možná udělám kostřičky ještě tmavší aby se to tolik nebilo navzájem jinak jde o průzkum, proto je to v otevřeném fóru očekává se hlasování od kohokoli - -tj kladné body si nech - jen nevím zda jsi si všiml, že můžeš hlasovat pro 2 návrhy současněZítra se pokusím optat na čapí zob vhodné kvality a velikosti...co forum Tokarev - kdy ho začneš plnit?
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
pát 04. čer 2010 0:03:15 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Jeste neco - v teto ankete muzete hlasy menit , jen vzdy lze hlasovat max 2mi hlasy.
|
pát 04. čer 2010 0:54:23 |
|
|
Tokarev
Registrován: stř 02. čer 2010 14:49:15 Příspěvky: 598 Bydliště: Teplice
|
Dal jsem jeden hlas, protože se mi líbí "5-ka" .... Forum Tokarev se "hne" jak si upravím úvodní obrázek "dušeného čápa" tzn. o víkendu.... ....
_________________ I když neumím počítat do tří, můžu dobře čtvrtit....
|
pát 04. čer 2010 6:40:51 |
|
|
Guru
Administrátor
|
OK , těšíme se "ptačí zob" z predpokládaného zdroje neprošel...
|
pát 04. čer 2010 10:38:39 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Obrázky si pokuste představit jako hadr ve velikosti 1x 1.5m...
|
pát 04. čer 2010 11:19:03 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Někteří z Vás toto neberou jako finální návrhy, takže prosím o návrhy změn a diskuzi o nich, aby vše proběhlo jak má - zbytečně se nezvyšovalo dopravné + stihly se dané termíny, je třeba aby výsledný návrh byl odeslán v průběhu příštího týdne. Rád bych při diskuzi vyšel z výsledků hlasování, nebo pokud máte jiný návrh Vás poždádal o aktivní přístup, jeho zpracování a buď zaslání , nebo přímo vyvěšení sem tak aby se to termínově stihlo.
CO JAK JSEM CHTEL ABY ZASTAVA SPLNOVALA A CO MNE TEDY VEDLO K OBRAZKUM NAHORE: 1. obě žáby aby bylo zastoupeno komplet logo + symbolika, že nejsme jen párek pilotů - zelenou berte jako holky či děti 2. čitelné logo 3. web adresa (pouze aby byla přítomna, nemyslím že je velikost důležitá, ale měla by přispívat i k určité prezentaci stránek) 4. symbolika skupiny (proto ty vodotisky a male zaby v pozadi) 5. obe strany jine, aby byla možná variabilita použití - řekněme jedna jemnější pro společné akce a jedna drsnější pro akce jako je např SINGLE
........a teď se prosím projevte
|
pát 11. čer 2010 9:45:09 |
|
|
moose
Registrován: pát 27. úno 2009 10:36:01 Příspěvky: 1274 Bydliště: Roudnice n.L.
|
K čemu by bylo hlasování, kdyby se z něj nemělo vycházet - o tom to přece je že se každému líbí něco jiného - proto jsem toho názoru, že pokud se nedodá jiný návrh u kterého se ti co se vyjádřili hlasováním neshodnou že je mnohem lepší než jeden z návrhů pro který hlasovali (každý má vždy zaškrtnuto pro co hlasoval) nechme to takhle. Já jsem taky hodil jinou variantu než ta která mom.vítězí.
_________________ Moose Inu svět je malý a o náhody tu není nouze.
|
pát 11. čer 2010 9:49:13 |
|
|
Maďar
|
Mě osobně by se to líbylo takto, bez žabiček v řadě a popřípadě malou úpravou vodotisku s nápisem pod ním co se týče jeho velikosti, tak aby se zbytečně moc nepřekrývali. Příloha:
VLAJKA_VELKA_3_1.jpg [ 96.85 KiB | Zobrazeno 3889 krát ]
jen ještě nevím jaká strana bude u stožáru před klubem
|
pát 11. čer 2010 16:50:22 |
|
|
|