Autor |
Zpráva |
Verča
|
Re: Maškarní candrbál v Klenči
Housenka se mi líbí - ale ne všichni stejní - každá část těla by mohla mít jednu barvičku - tzn. každý z nás v jedné barvě ... a tykadýlka dostane Guru co vy na to?
|
stř 11. bře 2009 11:42:10 |
|
|
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
V tom případě chci rohy jako HellBoy
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
stř 11. bře 2009 11:58:41 |
|
|
moose
Registrován: pát 27. úno 2009 10:36:01 Příspěvky: 1274 Bydliště: Roudnice n.L.
|
Nj, ale kdo se bude podílet na masce, chtělo by to aspoň nějakou minikouli kolem těla přes pupek, aby bylo jednoznačně průkazné, že se jedná o housenku. s pitím to bude problém, protože přivázání k sobě bychom obsadili celý bar, nebo by se na některé nedostalo, nebo by první mozek už šel tančit a zbytek by teprve objednával ...
_________________ Moose Inu svět je malý a o náhody tu není nouze.
|
stř 11. bře 2009 19:03:30 |
|
|
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
Ja si kouli nosim
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
stř 11. bře 2009 20:04:37 |
|
|
Maďar
|
Mě osobně se housenka zamlouvá, barevně vyvedená ...... a dost já jdu za žábu kdo jde se mnou dělat propagaci našeho klubu, ale ploutve mám jen jedny
|
stř 11. bře 2009 23:12:23 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Maďar píše: Mě osobně se housenka zamlouvá, barevně vyvedená ...... a dost já jdu za žábu kdo jde se mnou dělat propagaci našeho klubu, ale ploutve mám jen jedny Všichni víte, že tlačím sounáležitost s klubem na první místo v žebříčku Vašich hodnot. Původně jsem to nechtěl až do takového extrému, ale pokud zde Maďar něco takového prohlásí, je mou povinností ho podpořit. Pokud jde za žabáka, jdu s ním!!! PS: varianta 1žabák složený z nás všech by se mi líbila nejvice - pak se můžeme rozprchnout s logy na našich klubových tričkách a zaplavit tak Kleneč. ZELENÁ REVOLUCE !!!!
|
čtv 12. bře 2009 2:57:39 |
|
|
moose
Registrován: pát 27. úno 2009 10:36:01 Příspěvky: 1274 Bydliště: Roudnice n.L.
|
Má představivost místy pracuje docela dost, ale jeden žabák z nás všech ... to se mi stále nedaří si nějak představit ... jo hejno žabiček s jedním hlavním žabákem, to ano, ale už ted vím že by si mě pletli bud s potápěčem nebo vodníkem
_________________ Moose Inu svět je malý a o náhody tu není nouze.
|
čtv 12. bře 2009 7:25:52 |
|
|
Maďar
|
A to by se mi právě líbilo vymknout se absolutně chápání ostatních, taky počítám s tím že se svojí zelenou přiléhavou kombinézkou červeným čírem a ploutvema nebudu hned tak podebnej rosničce. Ještě mě napadlo že by holky mohly jít za princezny at se ukážou co v nich je??? Princezna se zeleným borcem to už by ty chápavější mohli dát dohromady. Když už tam půjdu, nebudu šedý průměr
|
čtv 12. bře 2009 18:13:36 |
|
|
Terkill
|
No, koukám, že vaše fantazie nezná mezí Já teda stejně jako Mára si moc nedovedu představit společného žabáka.... Zkusím mrknout na nějaké půjčovny, pokud to tedy nebude moc drahé Mě napadají, když už skupinové, tak ty klasické party jako šmoulové, vousatého taťku šmoulu už bychom měli , trpaslíci,..... jinak jsem v koncích, ač jsem to vyprovokovala
|
pát 13. bře 2009 0:00:32 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Si vyrobíme sami - 30m2 zelenýho sukna a moje hlava s doutníkem....
|
pát 13. bře 2009 0:03:04 |
|
|
|