|
Právě je pát 29. lis 2024 17:33:09
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Dovolena - chce někdo s sebou?
Autor |
Zpráva |
moose
Registrován: pát 27. úno 2009 10:36:01 Příspěvky: 1274 Bydliště: Roudnice n.L.
|
Re: Dovolena - chce někdo s sebou?
No vypadá to že zážitků z první cesty máte 3 ... kopy. Hlavně že jste dojeli v pořádku a nepotkali cestou žádnou srnečku (viď Tery) kterou by bavilo v dešti skotačit. Podle popisu Vaší kochací jízdy si budou místní starousedlíci ještě o vánoce povídat ale chápu jste chtěli něco najet kdyby snad zas přišlo blbý počasí. Výlet k jeskyni nelze nic víc než tiše závidět, proto už trénujeme plížení ... se řiká, cvičit, cvičit a cvičit Takže užívejte klidu, já doufám že Vám nebude pořád pršet a že do čt stihnete udělat ještě pár pěkných výletů zaměřených na cvičení plic Jinak my starší teď popíjíme Veltlínské zelené, pozdní sběr, 2008 a mladší mléko alá Lusy superdeluxe o teplotě 36,6°C ročník 08/2010
_________________ Moose Inu svět je malý a o náhody tu není nouze.
Naposledy upravil moose dne ned 22. srp 2010 10:43:22, celkově upraveno 1
|
sob 14. srp 2010 20:04:50 |
|
|
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
Guru a GuruPříloha:
guru.jpg [ 98.99 KiB | Zobrazeno 2719 krát ]
Byla to IGNORANTSKÁ KRÁVA!!!Příloha:
krava.jpg [ 74.24 KiB | Zobrazeno 2721 krát ]
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
sob 14. srp 2010 22:33:43 |
|
|
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
Tak nové info, jelikož nás moc nepotěšil umysl sonji ubytovat naši skupinku oddělene (nas oddelene od Vas) a protože Sonja jiz umi cist me esperanto tela - kysely ksyicht ktery jsem na tu informaci ukazal... Dohodli jsme změny a nasledně i naše vlstní stěhování. V této chvíli je rozpis následující :
1. patro -1 - apartman 1 "Billi" Tokarevovi s mládětem a psíkem (Sonja furt mlela DOg, Dog....asi mysli že ma te dogu) disponujete i vlastnim vchodem pro venceni psika 2. patro -1 - megaapartman 2 "Katarina"- ---- loznice s manzelskou posteli - Gabo a jeho Big Family ---- loznice s 2 luzky, lze sesunout . Moose , lusy, ANIKA ...... MEGAOBYVAK . ROZKLADACI GAUČ . Madari 3. patro 0 "Heidi" (nad zminenymi apartmany v patre -1) . Guru s markekou co daji do fora svuj obyvacek pro posezeni. pripadne moznost paland pro ty co nezvladnou dojit po svych dolu nebo madary (ten obyvak se mi libil vic, ale je to na vas)
RODICE PROSIM VEZME TE SI TY MOBILNI LUZKA A BEZDRATOVE CHUVICKY
ceny by mely byt zachovany tj 19E za os a deti nejspis zdarma, pejsek netusim, Kazdopadne to je snaha specialni sluzby pro Dadika, myslim ze by jste meli byt spokojeni, alespon jsem mel pocit, ze to jsou spis nez apartmany slusny byty.
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
ned 15. srp 2010 12:09:32 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Dnes jsme se dohodli s Marketkou, ze projizdku lodickou a prochazku po Zell Am See nechame jako spolecnou akci s Vami....bylo by fajn to absolvovat klido rovnou ve stredu po Vasem prijezdu. Posledni lodicky vyplouva v 17.30 :ú
|
ned 15. srp 2010 20:27:27 |
|
|
Tokarev
Registrován: stř 02. čer 2010 14:49:15 Příspěvky: 598 Bydliště: Teplice
|
Guru Jsi Borec!!! Vlastní apartmán... a s vchodem pro Emičku.... Fotečky také fajn, Co jsi té krávě vysvětloval...??? ¨... Nějak jsi nepsal, kolik je tam poláků... Tak já už se těším na středu.
_________________ I když neumím počítat do tří, můžu dobře čtvrtit....
|
ned 15. srp 2010 20:43:44 |
|
|
Maďar
|
ok, díky dobrá práce na předvoj , v 17.30 to je šibeniční, ale mohli bychom to s Terkillem dát
|
ned 15. srp 2010 23:51:55 |
|
|
moose
Registrován: pát 27. úno 2009 10:36:01 Příspěvky: 1274 Bydliště: Roudnice n.L.
|
Nooo vypadá to honosně, postýlku máme sbalenou a chůvičku připravenou, vypadá to že s námi asi Terkill nepojede (doprovodí svého chotě - což je logické , takže o to dřív můžeme vyrazit
_________________ Moose Inu svět je malý a o náhody tu není nouze.
|
pon 16. srp 2010 6:28:25 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Tak po včerejší absenci jsem se pochlapil a uploadoval "pár" fotek. Takýe ode dneška budou obrázky z naší dalsí malé expedice ZDECo se dělo:Druhá den v rakousku nás mališko zaskočilo bud fyzické vydání z minulého dne, trocha vínka, či překysličení, kazdopádne jsme oba spokojeně zaspali až k 10h ranni. Sic se nám podstatnš zkrátilo dopoledne, ale zas jsme se probudili do slunečného dne a to se také počítá. Po snídani a krátké diskuzi padla pro dnešní den volba na GrossGlockner. Vyrážíme nalehko, nechávám doma oba nepromoky a ještě po cestě na Fuchs zvažuji zrušení vyletu a návrat na koupačku do Zell Am See . koneckonců na teploměru mám 28st C a i kdyz v krátkém tričkou, pod komboškou se pařím....netuším že dnes napodledy. Vědom si další expedice s klukama za 14dní šokuji na mítnici požadavkem na měsíšní známku, panáček je tak vyveden z míry, že nemůže najít správný knoflík a když jej konečně dohledá, zapomíná nám dát poctivě zaplacenou brožuru.... Šplháme tempem jež by se dalonazvat všelijak, ale jistě ne šnečím, já maličko v obavách aby mi za krkem neskončila ranní snídaně....jedu co se dá s myšlenkou , že je na čase aby si M zvykla...asi už je zvyklá , protože náš výjezd hodnotí jako příjemnou projíždku. Po vystoupání na první vyhlídku pocitujeme lehké ochlazení . .ano teplota klesla o pouhých 18st...je 9 a já mám stále své jedno tričko, zašíná pršet a naše nepromoky si hovi v obyváčku cca 30km vzdušnou čarou od nás. tady je pár vybraných foteček: Nejen ignorantské krávy...i svišti po GG hledáme a nacházíme v Zell Am See přístaviště
|
pon 16. srp 2010 22:23:49 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Další den, pondělí. Po včerejší zkušenosti si dáváme budíček na 8h .. venku leje dame snidani a hle , je lepe . dnešní cíl : Werfen . ledové jeskyně, je 12 az 14st, ja opet v tricku..... vedu nás přes Maria Alm ale mozek jsem nucen přepnout z rwšimu Sport na Touring ¨ bohužel je mokro . Jeskyne u vstupu hlásají několik variant vstupneho . . za 10.5E pouze jeskyne, za 19E jeskyne a lanovka. Pro ty co nemaji zaplacenu lanovku je k dispozici 90min procházka. Po zkušenostech s 50min procházkou do podzemí ze soboty, volíme komplet vstup. Čeká nás 20min chuze, 3min lanovka, dalsich 20min chuze a pak 75min ve světě ledu. Po prvních 10min co měly být 20 a zjištění, že budeme na lanovku čekat téměř hodinovou frontu, začínám remcat, toto mi vydrží i v okamžiku kdy nám průvodce v jeskyních podává informaci o 700 schodech jež jsou před námi...směji se té vtipné hlášce, když zjišTuji že jsen jedinný koho to pobavilo, docházím závěru že je na vině má chabá znalost anglických číslovek....jdeme do schodů...někde u 500schodu zavzpomínám na slavnou hlášku "Sníme psy...." každý další schod je pro mne utrpením, ale zdaleka ne takovým jako pro turistu z malajsie, ktery jiste netusi ze jeho osudem je umrznout s celou rodinou vysílen v srdvci evropy...kdyby tušil co ho čeká, lépe by zvážil rodičovství . ja nesu sotva sam sebe a on s sebou cca od 20teho schodu vláčí svou dcerku.....divím se, že se s dívenkou posléze setkávám před jeskyní.
|
pon 16. srp 2010 22:43:45 |
|
|
Guru
Administrátor
|
ABY JSTE TREFILI:
je to prosté,vjedete do Viehhofenu - podle navigace, nebo jedete na Zell Am See a pred nim je Kirchham - poznate protoze je to jedinne podtunelene mestecko na trase, vyjedete z tunelu a ceka Vas odbocka vpravo na Viehhofen. Ve Viehhofenu u OSTRUVKU VE STREDU SILNICE odbočíte vpravo. Silnice Vás povede do kopečka , vy se držíte VLEVO a jste tu. Jsou tu dva baraky "PENZION SONJA"(chodili jsme na snidane) a pod nim jeste jeden (spali jsme) . . bydlite v tom dolnim, klíče shanite v PENZION SONJA v přízemí /vpravo
Pokud odbocku na viehhofen prosvihnete , otocte se nekde v Zell Am See a jedte smer Saalfelden...zpet, jakmile minete pumpu cekejte odbocku v pravo a zas vpravo....hura na Viehhofen
INFO NEJEN PRO SONJU Mam ji dat vedet cca kdy dorazite a samotneho mne to take zajima.
HOUBY Rakusaci to nezerou, co si udelat smazenici...predpoklada to ze by jste dovezli cibulku, vajicka a ozvala by se dobrovolnice co by to sla s marketkou a kosou nasbirat. Mne tyhleprochazky moc neberou, mam tipy kde by se dalo je to tady na d Viehhofenem.
Tak Zduř!!!
|
úte 17. srp 2010 2:13:04 |
|
|
|