|
Právě je pát 01. lis 2024 11:33:37
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
Re: ALPY do 130km/h
Švecák: že jste natěšeni na GG je mi naprosto jasný, že to je váš hlavní cíl též, tak snad jen konkrétní info - GGHS má cca 60km pokud projedeš naprosto vše, pokud pojedeš v rozumném počasí, budeš prasit kolonu jak ve špičce na magistrále, akorát že na magistrále se jezdí cca 80km/h a ti přizdisráči v poršácích stejně jako ti v matisech jedou 60km/h a to jen občas.Průjezd stojí 18E. V alpách mraky, v dolomitech mraky mraků lepších silnic (na zážitky) a zadarmo.............ale je to GGHS a asi každý by měl mít tu samolepu od mítnice - já jich mám taky několik a jelikož mam na GG měsíční permici, klidně si to s Vámi dám před každou snídaní - nebude-li chcát, jak je běžné:) Od bydlení je GGHS cca 20km (z toho 10 dost pěkná cesta)....jo a jak budem stoupat, budete na odpočívadlech ztrácet koníky. http://www.grossglockner.at/en/hochalpe ... chreibung/nebo mapaPS: pohlíž jsou ještě Nockalmstrasse a Villachalpenstrasse a Gerloss... nevim zda to pisu spravne a nebyl jsem na nich.(poblíž znamená cca 100km) ....ještě upozornění, pokud se Vám chce, tak v jsem Vám GGHS zahrnul do jedné z větších vyjížděk - možná jsi si nevšiml. páček chlapáci
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
úte 31. srp 2010 1:11:23 |
|
|
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
Ohledně LANA, už zvažujeme podvál, přeci jen CB by to nemusela ustát. A co se tyka ztrat na GG, představ si že by jsi na XT přišel o 30hp jako já na CB a ještě by vážilo 260kg a vezlo prasáka jako jsem já - - vždyť já nemám šanci , chudák hondička co si počne Přejeme Vám též dobráé počasí a cestu na jejíž konci počkáme a budeme se těšit z vašeho výletního cestopisu "Z klenče do ALP"... PS: nenechte si gabem nabourat výletní plány, do rakous nejel kochačku nikdy jen proto, že jsme ho na ni nevzali ANDREJOVI JSEM POSLAL TEL NA GABA.
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
úte 31. srp 2010 1:19:30 |
|
|
moose
Registrován: pát 27. úno 2009 10:36:01 Příspěvky: 1274 Bydliště: Roudnice n.L.
|
_________________ Moose Inu svět je malý a o náhody tu není nouze.
|
úte 31. srp 2010 6:26:22 |
|
|
moose
|
jo, zatáček je tam spousta, (hlavně moje oblíbené 180tky, kde mě běžně předjíždí cyklisté) takže chápu že jste natěšení - taky jsme byli, než nás maďar vzal do dolomit .. jinak toho výkonu, jak píše Guru, se zas tak nebojete, před týdnem jsme tam viděli i MZtku a nějakého starého veterána - oba to taky dali - na jedničku
|
úte 31. srp 2010 6:31:40 |
|
|
Mára
|
zase jednou zavidim a sere me ze nemuzu taky...
_________________ Mára Learn to fly before you die..
|
úte 31. srp 2010 9:03:22 |
|
|
Guru
Administrátor
|
moose píše: .. jinak toho výkonu, jak píše Guru, se zas tak nebojete, před týdnem jsme tam viděli i MZtku a nějakého starého veterána - oba to taky dali - na jedničku ja tu rovnici videl asi takhle: výkon XTR - ubytek CB + váha CB + jezdec CB = x horse power z čehoš mi vyšlo, že budu tlačit....a zmetci na kolech X spolu s cyklisty T a R mne budou dávat naprosto všude za vyučenou PS: Taky mne Švecáku zaráží tvá neznalost, vždyť motorky se netahají na laně jako TRAKTOR, nýbrž použiješ kombinaci popruhů na bagáž + všelepící stříbrné pásky a nejedoucí stroj kurtuješ z boku k jedoucímu - tím ti podle počtu nejedoucích vznikne méně či více jedoucí(nejedoucí) čtyřkolka či šestikolka. Hnohdy se tak stane, že nejedoucí stroj dosáhne ve stavu defektu vyšší cestovní rychlosti než když byl v plné kondici....
|
úte 31. srp 2010 9:16:29 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Mára píše: zase jednou zavidim a sere me ze nemuzu taky... Jsme s nedavno rikali jak to s tebou je....co horizont navratu, rysuje se neco? (myslim finalniho)
|
úte 31. srp 2010 9:24:54 |
|
|
moose
|
Guru píše: PS: Taky mne Švecáku zaráží tvá neznalost, vždyť motorky se netahají na laně jako TRAKTOR, nýbrž použiješ kombinaci popruhů na bagáž + všelepící stříbrné pásky a nejedoucí stroj kurtuješ z boku k jedoucímu - tím ti podle počtu nejedoucích vznikne méně či více jedoucí(nejedoucí) čtyřkolka či šestikolka. Hnohdy se tak stane, že nejedoucí stroj dosáhne ve stavu defektu vyšší cestovní rychlosti než když byl v plné kondici.... To volá po odzkoušení - už jen najít k tomu vhodný stroj - nejlépe lehké endurko aby při případném doskoku to mohl řidič odpružit nejen v kolenou
|
úte 31. srp 2010 9:49:04 |
|
|
moose
|
no, druhá skupinka si jede do slunného počasí ...... aspoň na jeden den
|
úte 31. srp 2010 10:00:30 |
|
|
Guru
Administrátor
|
moose píše: no, druhá skupinka si jede do slunného počasí ...... aspoň na jeden den Já osobně už předpovědi pro oblast GG používám výhradně pro účel sázkových her, protože v ničem jiném není výsledek tak nejistý. Co se týká probírané GGHS, jak jsem psal v minicestopisu, s Marketkou jsme tam vyrazili v poledne, ve Viehhofenu sluníčko 28st vedro, po vystoupání na Edel byla kolem skoro tma a teploměr na palubce ukazoval 9st....tj cca na 40km jsem šel o 19st dolu.....a to je kurva znát - od toho okmažiku mlha, přeháňky, hnus...po sjezdu z GG už e Fuchsu sluníčko a 27st
|
úte 31. srp 2010 10:11:26 |
|
|
|