|
Právě je pát 01. lis 2024 13:23:09
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
Re: ALPY do 130km/h
moose píše: Nene, my si vezeme motorky sebou jen jako dekoraci a na střechu dáváme kola ... řekli jsme si že na GG na motce umí každej jouda .. takže ho dáváme na kolech - navíc je to tušim zadara ...by mne zajímalo kdo mne potahne nahoru...vezmem dvojkolo a nahoře se střídáme
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
stř 01. zář 2010 11:27:11 |
|
|
moose
Registrován: pát 27. úno 2009 10:36:01 Příspěvky: 1274 Bydliště: Roudnice n.L.
|
Guru píše: moose píše: Nene, my si vezeme motorky sebou jen jako dekoraci a na střechu dáváme kola ... řekli jsme si že na GG na motce umí každej jouda .. takže ho dáváme na kolech - navíc je to tušim zadara ...by mne zajímalo kdo mne potahne nahoru...vezmem dvojkolo a nahoře se střídáme přece vezem rikšu a bič sebou ... kubík šlape - říkal jsi snad že to má za odměnu ne?
_________________ Moose Inu svět je malý a o náhody tu není nouze.
|
stř 01. zář 2010 11:35:51 |
|
|
moose
|
Zpráva z kuloárů ... sotva jsem nastartoval moto, začalo pršet .. ale známe to, nic nové. po příjezdu k Davídkovi jsem se dozvěděl, že se právě OHOLIL a začíná dobalovat ... nu vonělo to tam jak ...
|
stř 01. zář 2010 11:37:37 |
|
|
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
Jsme tu první ráno a chybí nám Máma Kudláček, venku nídherná obloha bez mráčku, ale obyvací pokoj vypadá jako bychom zde pobývali týdni, nikoli pouhopouhý den.
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
čtv 02. zář 2010 8:27:51 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Jdeme na snídani a Moose si všiml vrcholku v nad naším údolíčkem....ano včera v noci to nebyla mlha, tady je sníh. Co ho šokovalo více , byl prostor kam jsem jej původně vysílal na lov hub, kde je sníh také..... berte lyže přátelé! Jinak Sonja je připravena na Vaši hojnou ucast, mista je dost - kdo jede, bude mit kde spat
|
čtv 02. zář 2010 9:32:01 |
|
|
moose
|
tak ,, a zítra se vracíme, doufáme roudnice bez nás stále stojí.
|
sob 04. zář 2010 23:36:19 |
|
|
Guru
Administrátor
|
A jsme doma... Nekteří se svezli, někteří sklouzli, někdo si i skočil... každopádně jsme dojeli všichni po vlastní ose a vcelku domů. Krom nových zážitků máme i nové zkušenosti z přesunu jednak větší skupiny, jednak různě výknných jezdců i strojů. Za mne mohu konstatovat, že z toho co se dělo jsem byl mile překvapen, jak se dá vcelku rozumnou rychlostí cestovat i v tak početné a různorodé skupině. Akce byla fajn, užili jsme si všech rozmarů počasí od tropického vedra po sníh a led , a to za pouhých 5dní včetně cesty tam a zpět. Děkuji VŠEM kdož se zúčastnili a podpořili tak dobrou náladu jak a na místě , tak na cestách.... snad někdy příště PS: Prosím Vás, kdo máte ještě nejaké nové přírůstky FOTO-VIDEO od posledního kopírování, spojte se se mnou, stavím se snotebookem a zpracuji prezentaci akce , ketrou bychom si mohli následně pustitna Afterparty + připravím pro účastníky DVD.
Také bych Vás poprosil, aby jste se pokusili splnit malý slohový úkol a připravit "cestopis" nebo prostě vyrobit pár řádků z Vašeho pohledu, které umístím na prezentaci a na náš Web do sekce Galerie akcí Za nejzajímavější novou informaci považuji recept na výrobu rakouských škvarkových knedlíků...
|
pon 06. zář 2010 9:56:24 |
|
|
moose
|
Guru píše: Za nejzajímavější novou informaci považuji recept na výrobu rakouských škvarkových knedlíků... ... to sice zajímavé je, ale vzhledem k faktu že neznáme přesné složení, ingerience a poměry, ale jen pracovní postup, tak so o tom můžeme nechat tak leda zdát Jinak teda jsem si posílil bránici tak, že na to dlouho nezpomenu, nových zážitků spousta a vidět závodního fároše v kopcích mezi kravami a kravinci se jen tak někomu také něpoštěstí ... prostě fajn akce při které jsem si super způsobem vyčistil hlavu ... takže díky všem zúčastněným.
|
pon 06. zář 2010 10:13:15 |
|
|
Guru
Administrátor
|
moose píše: Guru píše: Za nejzajímavější novou informaci považuji recept na výrobu rakouských škvarkových knedlíků... ... to sice zajímavé je, ale vzhledem k faktu že neznáme přesné složení, ingerience a poměry, ale jen pracovní postup, tak so o tom můžeme nechat tak leda zdát . Ano, na dnešek k ránu se mi o tom zdálo...
|
pon 06. zář 2010 12:39:48 |
|
|
Guru
Administrátor
|
|
pon 06. zář 2010 12:42:51 |
|
|
|