|
Právě je pon 02. pro 2024 0:27:09
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
Re: SINGLE 2011
podval neni podminkou ale take plati že pokud by se bral, neni nikde řečeno, že musí byt jeden. může nás jet 7 - sženu podvalna auta a 7 jich tam dáme, nebo nás pojede jiný počet a tak se proste dohodneme že sivozíky vezme víc lidí - podstatné je aby sem žaščali psát lidi co chtějí let. zvolil se termín a počty - z toho se dá vycházet. Bohužel jsou lidi kterým píšu SMS i maily a steně na mne kašlou - a to ani nic nechci.
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
ned 09. led 2011 1:27:10 |
|
|
autodemo
|
Sednu k počítači, a koukám jak se vám rozjela diskuse . Předem hlásím, se mnou na tuto akci nepočítejte. Většinu víkendů jezdím s mlaďasem na motorky, a k tomu mám i jiné aktivity. Pokud pojedete nějakou jednodenní-dvoudenní akci, rád se zůčastním . Čus J.XT660
Naposledy upravil autodemo dne ned 09. led 2011 23:26:43, celkově upraveno 2
|
ned 09. led 2011 11:01:41 |
|
|
Andrej
Registrován: stř 21. črc 2010 14:27:26 Příspěvky: 519 Bydliště: Ruská 225/4 Praha 10 Vršovice,Na Jamách 54,Brozany nad Ohří
|
Tokarev píše: Na single 11 pojedu moc rád. Omezení mám pouze v tom, aby se to nekrylo se školou. Co se mě týká, dal bych přednost ubytování a "hvězdicové" výlety z jednoho místa, před putováním a spaním na několika místech. S myšlenkou "kam" zůstanu asi osamocen, přesto jí navrhnu: Holandsko. Madurodam, Grachty v Amstrdamu a Haag... Ideální by bylo St-odjezd Čt-Pá-So Ne-návrat Mě to připadá jako velice zajímavej nápad s tím Holandskem i ten termín/ odjezd Středa-návrat v Neděli /by mi vyhovoval.Ale amozřejmě,že se rád podřídím většině,ale na celý týden bych se asi neutrh,moc komínů...málo kominíků
|
ned 09. led 2011 18:07:44 |
|
|
Maďar
|
Singl 2011 ANO, Holandsko pro singl rozhodně dobrá destinace, ale jak už jsem se několikrát vyjádřil nerad bych motorku nakládal na podval, prostě mi to nepřijde důstojné bohužel jsou to dva dny cesty např. do Amsterdamu a dva dny zpátky což znamená jeden celý den na prohlídku města a dvě noci s možností poznat také noční život v tomto tak krásném městě Cesta se dá naplánovat i přes zajímavá místa a definovat jen průjezdné body s cílem pod Řípem v neděli po obědě. Rakousko, dobrý ale možná toho bylo už dost Dolomity, byly super a rád bych se tam na motorce zase někdy ukázal Nic méně mě láká spíše cesta na východ např. Začátek cesty v úterý večer nakládka motorek v Praze na hl. nádraží odjezd 22.00 http://www.cd.cz/mezinarodni-cestovani/ ... aky/-4115/ druhý den ráno příjezd do Košic ochutnat Rumunsko a buď po vlastní ose domů a v neděli po O můžeme být doma http://maps.google.com/maps?f=d&source= ... F8&t=h&z=7a nebo jestli se to zdá daleko přikláním se k odkazu Miloše, Černá Hora
|
pon 10. led 2011 1:04:05 |
|
|
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
Chtěl jsem to Maďarovi napadnout že vlak bude drahej, ale jelikož je to 700 km a auto stoji cca 1500, navic se jede v noci. Tímto se mi nápad s vlkem líbí. S lokalitou nemam problem.
Takze mam jen jedinny dotaz : a zachody, zachody tam maji : (čistý, to mám rád)
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
pon 10. led 2011 1:18:12 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Jeste dotaz - tušíte jak to bude v translivánii na zacatlku kvetna? to asi nebude na stan... adalší: je to 2000km bez toho vlaku. Opravdu se to dá za 4.5 dne projet i v tom terénu (mam na mysli silnicena hovno, hory atd... ja si totiž myslím, že v rumunsku budem dávat cca 250-300 denně, ale taky mužem dát 200 a pak by nám zbyla docela porce - je to "na hraně" - považuji to za stihnutelné, nicméně bez jakékoli rezervy -počasí - sníh - vyvstává otázka, zda se táhnout někam, kde pak proletím. jestli by nebylo lepší někam , kde to prozkoumám - tj zda tento cíl nepojmout jindy jako delší akci. Je tui varinata jezt zpět také vláčkem (nekoukal jsem na jízdní řád). Nejede strebas neco do budapesti?...jen navrhy PS: jsem mile překvapen že se tu diskutuje a už je tolik návrhů - normálně mne to hřeje na duši
|
pon 10. led 2011 2:10:24 |
|
|
moose
Registrován: pát 27. úno 2009 10:36:01 Příspěvky: 1274 Bydliště: Roudnice n.L.
|
Maďarova trasa přes Rumunsko je víc než lákavá, ale podle mě je na ní trošku míň času. Co jsem se díval přes google earth (ale podle mě se to dá nalézt i v mapách google) tak silnice R1 (myslel jsem že je to bud dálnice nebo silnice nejhůř 1 třídy) místy z fotek připomínala silnici mezi rovným a vražkovem po 2 zimách, takže za mě rumunsko ano, ale jindy a na dýl - ale jinak super, líbí se mi to (i ty fotky z trasy - cesta lesem jako z filmu v 1100 m nad mořem) - proti rakousku obrat o 130° - tam by si stroj andreje teprve přišel na svý
_________________ Moose Inu svět je malý a o náhody tu není nouze.
|
pon 10. led 2011 8:01:09 |
|
|
Markétka
Registrován: sob 28. úno 2009 19:34:25 Příspěvky: 81 Bydliště: Kpt. Jaroše 1536, 41301 Roudnice nad Labem
|
Grr, trochu mi hatíte plány do Rumunska jsem chtěla letos já. Sice doma nebylo moc nadšení a nejsem normální, ale mým snem je vidět draculův hrad v Transylvanii, a i příroda je krásná.
V této chvíli tam normálně cestovky jezdí na poznávací zajezdy, tak si myslím že se záchody by neměl být problém.
Dle hodnocení cituji: Se vzrůstající životní úrovní a tím i kvalitou služeb se stává Rumunsko také zajímavou destinací například i pro Francouze či Angličany. Od toho se odvíjí až překvapující jazyková vybavenost především mladých Rumunů.
Já osobně si myslím, že okrást, zabít a zahrabat Vás můžou i u nás.
|
pon 10. led 2011 10:19:39 |
|
|
Tokarev
Registrován: stř 02. čer 2010 14:49:15 Příspěvky: 598 Bydliště: Teplice
|
Citace: Já osobně si myslím, že okrást, zabít a zahrabat Vás můžou i u nás. U nás by to neměli tak jednoduché... Obzvlášť v nadcházející sezoně, když vyrazí "motostřelci"...
_________________ I když neumím počítat do tří, můžu dobře čtvrtit....
|
pon 10. led 2011 12:36:41 |
|
|
Andrej
Registrován: stř 21. črc 2010 14:27:26 Příspěvky: 519 Bydliště: Ruská 225/4 Praha 10 Vršovice,Na Jamách 54,Brozany nad Ohří
|
moose píše: Maďarova trasa přes Rumunsko je víc než lákavá, ale podle mě je na ní trošku míň času. Co jsem se díval přes google earth (ale podle mě se to dá nalézt i v mapách google) tak silnice R1 (myslel jsem že je to bud dálnice nebo silnice nejhůř 1 třídy) místy z fotek připomínala silnici mezi rovným a vražkovem po 2 zimách, takže za mě rumunsko ano, ale jindy a na dýl - ale jinak super, líbí se mi to (i ty fotky z trasy - cesta lesem jako z filmu v 1100 m nad mořem) - proti rakousku obrat o 130° - tam by si stroj andreje teprve přišel na svý hmmm,sem čekal,kdo si do mě rejpne,jsi první a asi ne poslední asi budu muset vážně vyměnit vozový park,to bych fárošovi nemohl udělat.Jinak mi to Rumunsko připadá jako dobrý nápad,tam jsem ještě nebyl
|
pon 10. led 2011 13:50:01 |
|
|
|