|
Právě je pát 29. lis 2024 16:30:01
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
gabo
|
Re: SINGLE 2011
Guru píše: Na základě debaty s Maďarem jsem se znovu a lépe podíval na poslední mapu a musím uznat svou chybuv kritice ohledně množství cesty a času v Rumunsku, pravda je že dle jeho dispozic kopírujeme hory vcelku mohutně a tak se mi to už nejeví jako tak daleká scifi. Tj nadále tvrdím že je 4dny málo, ale už méně napadám že jde o neefektivní výlet.
Domnívám se že bychom vyjma přesunu tam a zpět měli kalkulovat cca 250km denně (což ve finále znamená cca ten týden co tu tlačím do hlavy) za těchto okolností a drobností v mém x-bodovém příspěvku jsem sto podporovat Rumunsko jako cíl Single2011 . Cesta poprad - košice obnáší 115km což až takový problém taky asi není (vlak s motorkama nejezdí do košic, ale jen do popradu. no vidíš a to bylo řečí.... jo sem rad o rumunsku jsme s Madarem debatovali už tak před půl rokem v tescu že by to nebyl špatnej trip... jak říkam pro mne ideální odjezd úterý jedno kdy a návrat v neděli a konec května je super
|
úte 11. led 2011 22:34:02 |
|
|
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
gabo píše: Guru píše: Na základě debaty s Maďarem jsem se znovu a lépe podíval na poslední mapu a musím uznat svou chybuv kritice ohledně množství cesty a času v Rumunsku, pravda je že dle jeho dispozic kopírujeme hory vcelku mohutně a tak se mi to už nejeví jako tak daleká scifi. Tj nadále tvrdím že je 4dny málo, ale už méně napadám že jde o neefektivní výlet.
Domnívám se že bychom vyjma přesunu tam a zpět měli kalkulovat cca 250km denně (což ve finále znamená cca ten týden co tu tlačím do hlavy) za těchto okolností a drobností v mém x-bodovém příspěvku jsem sto podporovat Rumunsko jako cíl Single2011 . Cesta poprad - košice obnáší 115km což až takový problém taky asi není (vlak s motorkama nejezdí do košic, ale jen do popradu. no vidíš a to bylo řečí.... jo sem rad o rumunsku jsme s Madarem debatovali už tak před půl rokem v tescu že by to nebyl špatnej trip... jak říkam pro mne ideální odjezd úterý jedno kdy a návrat v neděli a konec května je super Blafone kdy si pořáně přečteš, že akce Rumunsko by probíhala jako týdenní , tj očekává se že by jsi měl mít volno od pátku do soboty(neděle dopo) a k tomu by jsi se měl vyjádřit.. V této chvíli s tímto časovým plánem souhlasí : Maďar Guru Moose Tokarev Trochu nerad Miloš (nevadí mu čas, ale vize zimní projížďky) Comatt Takže pro ty "roztěkané" KDO Z VÁS SI TO ZARIDI OD PATKU (vecer cca 18h) DO SOBOTY(NEDELE DOPOLEDNE)?Případně kdo nemůže...
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
stř 12. led 2011 0:16:26 |
|
|
comatt
|
Tady to žije:) Má účast je jasná věc. Jsem taky pro konec května. Vzhledem k tomu že sem měl první pořádnou sezónu, tak bych byl klidnější ze Švýcar či Itálie. Ale rád se podřídím většině. Jsem pro start v pátek. Už mě svrbí ruce
|
stř 12. led 2011 0:34:49 |
|
|
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
comatt píše: Tady to žije:) Má účast je jasná věc. Jsem taky pro konec května. Vzhledem k tomu že sem měl první pořádnou sezónu, tak bych byl klidnější ze Švýcar či Itálie. Ale rád se podřídím většině. Jsem pro start v pátek. Už mě svrbí ruce a kurva....
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
stř 12. led 2011 2:20:56 |
|
|
Guru
Administrátor
|
... asi jdu pomalu hledat přídavné kanystry
|
stř 12. led 2011 2:24:25 |
|
|
Miloš
|
Včera po setkání s BOSSy klubu my bylo doporučeno sehnat si TransAlp místo Horneta, tak nevím jak Andrej jinak jsem byl dnes ve firmě ohledně stavby RD a chtějí začátek května začít snad budu moct na týden zmizet.
|
stř 12. led 2011 14:10:42 |
|
|
Andrej
Registrován: stř 21. črc 2010 14:27:26 Příspěvky: 519 Bydliště: Ruská 225/4 Praha 10 Vršovice,Na Jamách 54,Brozany nad Ohří
|
Miloš píše: Včera po setkání s BOSSy klubu my bylo doporučeno sehnat si TransAlp místo Horneta, tak nevím jak Andrej jinak jsem byl dnes ve firmě ohledně stavby RD a chtějí začátek května začít snad budu moct na týden zmizet. No mám z toho docela trauma,už projíždím týden inzeráty a hledám něco vhodnějšího,taky jsem uvažoval o Transalpíku,je to sice koza ale do Karpat asi vhodnější,na fárošovi bych to neriskoval,to bych ho mohl taky zpátky vézt v ruksaku
|
stř 12. led 2011 14:21:24 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Andrej píše: Miloš píše: Včera po setkání s BOSSy klubu my bylo doporučeno sehnat si TransAlp místo Horneta, tak nevím jak Andrej jinak jsem byl dnes ve firmě ohledně stavby RD a chtějí začátek května začít snad budu moct na týden zmizet. No mám z toho docela trauma,už projíždím týden inzeráty a hledám něco vhodnějšího,taky jsem uvažoval o Transalpíku,je to sice koza ale do Karpat asi vhodnější,na fárošovi bych to neriskoval,to bych ho mohl taky zpátky vézt v ruksaku jedu na CB, takře Faroš asi nic moc, ale máš vcelku široký prostor k výběru stroje
|
stř 12. led 2011 16:51:45 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Miloš píše: Včera po setkání s BOSSy klubu my bylo doporučeno sehnat si TransAlp místo Horneta, tak nevím jak Andrej jinak jsem byl dnes ve firmě ohledně stavby RD a chtějí začátek května začít snad budu moct na týden zmizet. Hornet to jistě projede, jak jsem psal, když ja mohu na CB . . . mel jsi zajet do firmy a rict jim kdy nemuzes,...
|
stř 12. led 2011 16:53:00 |
|
|
Guru
Administrátor
|
|
stř 12. led 2011 17:45:52 |
|
|
|