|
Právě je pát 29. lis 2024 20:33:30
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
Re: SINGLE 2011
ja doufám že se do 10t/os vejdeme.
SOučasně myslím, že moc příležitostí jak se tdo těchto končin dostat asi nebude, takže to že nepojedu do alp si mohu vynahradit dalsi rok - tohle je precijen krapet víc underground, zvlášť v takovéto relativně silniční konfiguraci (na endurech tam jazdí pořád někdo).
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
pát 14. led 2011 12:06:37 |
|
|
Miloš
|
Guru píše: ja doufám že se do 10t/os vejdeme.
SOučasně myslím, že moc příležitostí jak se tdo těchto končin dostat asi nebude, takže to že nepojedu do alp si mohu vynahradit dalsi rok - tohle je precijen krapet víc underground, zvlášť v takovéto relativně silniční konfiguraci (na endurech tam jazdí pořád někdo). Samozřejmě máš pravdu, ale pořád nevím jak ty finance, já jsem chudý chlapec z vesnice
|
pát 14. led 2011 12:29:55 |
|
|
Andrej
Registrován: stř 21. črc 2010 14:27:26 Příspěvky: 519 Bydliště: Ruská 225/4 Praha 10 Vršovice,Na Jamách 54,Brozany nad Ohří
|
Miloš píše: Guru píše: ja doufám že se do 10t/os vejdeme.
SOučasně myslím, že moc příležitostí jak se tdo těchto končin dostat asi nebude, takže to že nepojedu do alp si mohu vynahradit dalsi rok - tohle je precijen krapet víc underground, zvlášť v takovéto relativně silniční konfiguraci (na endurech tam jazdí pořád někdo). Samozřejmě máš pravdu, ale pořád nevím jak ty finance, já jsem chudý chlapec z vesnice jo kdysi jsem znal jednu paní,tý když se ptali,jaký používá vložky?tak prohlásila"Já jsem holka z dědiny,mě stačej noviny" já myslím,že na tom tak špatně zase nejsi že se nějaká rezerva určitě najde,neváhej,si myslím,že to bude zážitek,na který do smrti nezapomeneš..tě kdyžtak založím,komíny docela vynášej
|
pát 14. led 2011 13:41:35 |
|
|
Andrej
Registrován: stř 21. črc 2010 14:27:26 Příspěvky: 519 Bydliště: Ruská 225/4 Praha 10 Vršovice,Na Jamách 54,Brozany nad Ohří
|
Guru píše: Jo Busa je idealni mašina do Rumunska - hned po ZZR1400 . Jestli chces udelat radost Maďarovi, tak ho toho jeho alpika za dobry prachy zbav, at si muze koupit vysnene KTM 990SMT ) ...uz jsem to psal 100x alpik by mel mit jeste 10kobyl a byl by fajn radši ani nee,si raději koupím mašinu,o který nevím,kdo a jak na ní jezdil"nic proti Maďarovi"je to hodnej kluk Byl jsem se projet na tom alpíku,jsem nadšenej,je jako novej,neutahanej/je z Holandska,tam maj samý roviny,je fakt že mu trošku výkonu chybí,ale to pohodlí oproti fárošovi a byl padlej jenom ze stojánku a ježděnej 80-ti letou holanďankou Budu přes víkend přemejšlet,nemám strach,že by mi ho teď v lednu někdo vyfouk. Jinak k tématu:Samozřejmě,že moje T4 je na singl k dispozici,sice to moc nejede,má to 65kw,ale s vozejkem se stejně rychle jet nedá-vyhážu ten bordel a roury do komíma a tradááááá,můžeme vyrazil.Vozejk ale nemám/tažný ju/
|
pát 14. led 2011 13:53:40 |
|
|
Miloš
|
Andrej píše: Miloš píše: Guru píše: ja doufám že se do 10t/os vejdeme.
SOučasně myslím, že moc příležitostí jak se tdo těchto končin dostat asi nebude, takže to že nepojedu do alp si mohu vynahradit dalsi rok - tohle je precijen krapet víc underground, zvlášť v takovéto relativně silniční konfiguraci (na endurech tam jazdí pořád někdo). Samozřejmě máš pravdu, ale pořád nevím jak ty finance, já jsem chudý chlapec z vesnice jo kdysi jsem znal jednu paní,tý když se ptali,jaký používá vložky?tak prohlásila"Já jsem holka z dědiny,mě stačej noviny" já myslím,že na tom tak špatně zase nejsi že se nějaká rezerva určitě najde,neváhej,si myslím,že to bude zážitek,na který do smrti nezapomeneš..tě kdyžtak založím,komíny docela vynášej Vím že na to nezapomenu, ale bydlení je bydlení
|
pát 14. led 2011 14:28:09 |
|
|
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
bydlení je vbydlení ...a slib je slib
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
sob 15. led 2011 0:04:35 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Tak MGM a tokarev jsou v alpach a tady se nic nedeje? kde mame predbezny nahled cesty, rozpocet? koukejte neco delat - na dovolene jsme MY!
|
ned 16. led 2011 18:10:47 |
|
|
moose
Registrován: pát 27. úno 2009 10:36:01 Příspěvky: 1274 Bydliště: Roudnice n.L.
|
...cháska
_________________ Moose Inu svět je malý a o náhody tu není nouze.
|
pon 17. led 2011 20:10:03 |
|
|
Andrej
|
Miloš píše: Včera po setkání s BOSSy klubu my bylo doporučeno sehnat si TransAlp místo Horneta, tak nevím jak Andrej jinak jsem byl dnes ve firmě ohledně stavby RD a chtějí začátek května začít snad budu moct na týden zmizet. tak já už mám alpíka,heč http://www.tipmoto.com/motorky/honda/17 ... nsalp.htmlfároška tam huntovat nepojedu,toho si nechám na ježdění kolem komína Teď jen doufám,že to Rumunsko nepadne,to byste mě nas..li p.s.nějak to tady usnulo,kde jste všici
|
čtv 20. led 2011 21:48:11 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Tenhle se mi určitě jeví rozuměji než minulý, takže blahopřeji Co se týká Zimního spánku fóra tak to vypadá , že jak vystrčíme paty, začnete to flákat
|
pát 21. led 2011 20:13:35 |
|
|
|