Právě je sob 30. lis 2024 8:44:25

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 890 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 89  Další
 SINGLE 2011 - RUMUNSKO 
Autor Zpráva

Nový příspěvek Re: SINGLE 2011 - RUMUNSKO
Tady jsem si dovolil odkaz na Karpaty z wikipedie....

http://cs.wikipedia.org/wiki/Karpaty

a tady z výše uvedeného vytahuji:
Pro většinu rumunských hor a pohoří existují dvě až tři verze názvu, např.:
* Făgăraş
(Fagaraš – základní tvar)

* Făgăraşul
(ten Fagaraš – základní tvar s určitým členem; podobný rozdíl by bylo třeba německé Alpen a Die Alpen)

* Munţii Făgăraşului
(ty Fagarašské hory – slovo „hory“ (munţii) je s určitým členem, bez něj by bylo munţi)

pon 07. úno 2011 14:05:43
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Administrátor

tokarev: to se tyka jiznich karpat. jinak karpaty jako pohoří jsou i tatry

preklad karpaty v rumunstine neco jako karpatske hory viz hlasovani

pon 07. úno 2011 14:28:15
Administrátor

Ohledně motivu - použití žabáka vs kostlivce na akci Karpaty:
Nelenil jsem a zjistil stav, jelikož limitní je 10ks trik, bude triko s kostlivcem pro členy klubu a triko bez kostlivce (s zeleným žabákem) pro nečleny nebo Vaše ledvinky) . pokud objednávka triček přesáhne 10ks, zlevní se o 50kč.

U členů se dá s jistotou říci že půjde o více jak 10ks, nečlenů (Andrej, Prim, Luboš) je samozřejmě méně a tam je otázkou zda sie dohodnou a vezmou triček více, nebo zda se k nim přidá některéá z ledvinek s žádostí i o svůj památeční exemplář.

Předpokládaná cena trika včetně tisku by měla být cca 400/450 Kč bez DPH (potisk plnobarevný v předu a jednobarevný sitotisk na zádech) záda budou všude shodná.

pon 07. úno 2011 18:32:34

Jen kratky koment:

3. Tak jako tak si chci PMR koupit, takze bud pokud bude mit Andrej navic na prodej, odkoupil bych od nej, nebo pripadne splasim novou. Pujceni se tedy klidne vzdavam.
6. Spinave zaby do spinaveho Rumunska me sobne fakt uvizlo v hlave nejvic, ale chapu, ze nechcete zminovat klub, pokud by mela byt tricka univerzalni i pri lidi mimo (napr. me)
11. se zastavkami na foceni jsem tak nejak pocital - hlavu mam deravou, takze kdyz uz nekam jedu, dokumentace je nutnost ;)
12. K tomuhle se moc vyjadrovat nechci - nechal bych operativne. Dopredu tezko rict, jestli bude mozne udrzovat skupinu, nebo bych napr. vrazne zdrzoval a vyslo by lepe rozdeleni na skupiny podle cestovni rychlosti.
15. Takze ukol zni jasne, byt rychlejsi nez Andrej s Milosem :)

Naposledy upravil Prim dne pon 07. úno 2011 20:42:44, celkově upraveno 1

pon 07. úno 2011 20:28:37

Guru píše:
Ohledně motivu - použití žabáka vs kostlivce na akci Karpaty:
Nelenil jsem a zjistil stav, jelikož limitní je 10ks trik, bude triko s kostlivcem pro členy klubu a triko bez kostlivce (s zeleným žabákem) pro nečleny nebo Vaše ledvinky) . pokud objednávka triček přesáhne 10ks, zlevní se o 50kč.

U členů se dá s jistotou říci že půjde o více jak 10ks, nečlenů (Andrej, Prim, Luboš) je samozřejmě méně a tam je otázkou zda sie dohodnou a vezmou triček více, nebo zda se k nim přidá některéá z ledvinek s žádostí i o svůj památeční exemplář.

Předpokládaná cena trika včetně tisku by měla být cca 400/450 Kč bez DPH (potisk plnobarevný v předu a jednobarevný sitotisk na zádech) záda budou všude shodná.

Priznam se, ze pokud by byl limitni pocet, abych napr. koupil 4 tricka, tak si tuhle pamatku, byt nerad, odpustim... Prece jen 2tis jen proto, abych mel tricko... to to radeji proleju nadrzi, nebo si koupim ty padaky ;) 2 trika jsem bral jako strop.

PS: Jen mi ted tak dochazi, ze jsem asi celou vec blbe pochopil - trika v jedom provedeni jde objednat i pod 10ks, pouze budou drazsi o 50?

pon 07. úno 2011 20:32:26

Já objednám jedno triko L a jedno M pro drahou polovičku.
Vysílačky si s největší pravděpodobností koupím vlastní.

Ještě musím dořešit stan nebo u někoho nocleh a kufry na moto a můžu vyrazit - Rumunia.

pon 07. úno 2011 21:37:17

Bydliště: Ruská 225/4 Praha 10 Vršovice,Na Jamách 54,Brozany nad Ohří
Prim píše:
Jen kratky koment:

3. Tak jako tak si chci PMR koupit, takze bud pokud bude mit Andrej navic na prodej, odkoupil bych od nej, nebo pripadne splasim novou. Pujceni se tedy klidne vzdavam.
6. Spinave zaby do spinaveho Rumunska me sobne fakt uvizlo v hlave nejvic, ale chapu, ze nechcete zminovat klub, pokud by mela byt tricka univerzalni i pri lidi mimo (napr. me)
11. se zastavkami na foceni jsem tak nejak pocital - hlavu mam deravou, takze kdyz uz nekam jedu, dokumentace je nutnost ;)
12. K tomuhle se moc vyjadrovat nechci - nechal bych operativne. Dopredu tezko rict, jestli bude mozne udrzovat skupinu, nebo bych napr. vrazne zdrzoval a vyslo by lepe rozdeleni na skupiny podle cestovni rychlosti.
15. Takze ukol zni jasne, byt rychlejsi nez Andrej s Milosem :)

3.Bude muset Guru posoudit,co bude použitelný,o víkendu to i s navigací dodám
11.zastávky na focení,to je snad jasný-fotím všechno-fotím rád :lol:
12.v tom s tebou souhlasím,taky si to vůbec nedokážu představit,jestli to bude reálný udržet 11 lidí pokupě :?:
15.na tohle zapomeň :mrgreen: bez boje to nevzdám

pon 07. úno 2011 22:21:34
Administrátor

Trika:
bude-li 10 a více od jednoho motivu jsou za cca 400.
bude-li od motivu méně (1-9) jsou cca a 450

tj nemusite nikdo brat desitky trik, jen pokud se dostanete v motivu v souctu nad 10ks, budou o 50 na kusu levnejsi ...mnozstevni sleva tiskarny

jelikož členů jede 8 a minimálně 2 chtějí po 2ks, jsme na počtu 10ks

nečlenu jede 3ks - tj kdyby dal každy 2ks je to 6. vzhledem ke stanovam klubu nesmi kostlivce nosit ani ledvinky, takže kdyby se našly 4 ledvinky co chteji triko KARPATY, jsme opět na počtu 10ks a tudíž na kusu za 400 misto 450. (ceny jsou bez dph 20%) vycházím z předběžné kalkulace co mám z tiskárny.

jo a motivy připravím dva - pro plnohodnotné členy (zde lidi uvedení v Galerii členů) a druhý pro všechny ostatní tj, nečlen, ledvinka nebo kamarád odnaproti. Lišit se budou pouze v tom že předek na jednom bude kostlivec a na druhem zeleny žabák. zadek bude identický jakož i vše ostatní.

pon 07. úno 2011 22:46:47
Administrátor

Na první straně jsou umístěny návrhy pro výrobu triček.

Vzhledem k velikosti potisku nebudeme vyrábět trika s jiným než běžným kulatým výstřihem, nicméně pokud by jste požadovali triko dámské - pokusím se zajistit jiný (vypasovaný) střih. Prosím uvádějte u dámských tiček tento fakt - kdo uvede pouze velikost , považuji triko za pánské. Také uvádějte jaký má být použit motiv - jinak budu vycházet z členství/nečlenství jednotlivých účastníků.

Ceny by měly korespondovat s avizovanými (avizované by měly být maximální - tj 400 nebo 450 kč BEZ DPH podle objednaných kusů.

Prosím kontrolu textu na zádech - správné označení motorky, přezdívky či jména. Případně info o chybě přes SZ

V seznamu účastníků na první straně tohoto tématu budu aktualizovat objednaná trika - v případě nesrovnalosti mne prosím taktéž kontaktujte

AKtualizival jsem seznam již objednaných trik podle fóra , zkontrolujte případně napište co a jak.

úte 08. úno 2011 0:46:46
Administrátor

Tokarev píše:
Já bych u sebe prosil uvést: YAMAHA TDM 850

Taky nečte co se píše u obrázku , že pane.... a navíc nevím kolik triček a jaké velikosti požaduješ

Stejně jako ANDREJ a PRIM - pánové, trochu pozornosti.... každý obrázek má konmentář a v něm se píše....

Updatoval jsem obrazek - priste prosim pozorneji poznamky u obrazku.

úte 08. úno 2011 17:00:27
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 890 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 89  Další