|
Právě je sob 30. lis 2024 8:47:57
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
Re: SINGLE 2011 - RUMUNSKO
JSEM TOTALNE NASRANY!!!!
¨Dnes jsem strávil téměř 3h na kanceláři ČD a docálil jsem zajištění dopravy do POPRADU, Zpět nikoli.
Svolávám akutní schůzi k řešení úproblému na 19h dnes u mne (Zizkova 728). bude tu ohen , tak kdo chce a donese si muze si ugrilovat . Kdo neprijde, napiste mi SMS nebo zavolejte jak moc jset frexibilni ohledne terminu navratu (zda muzete prijet pozdeji).
Zatim to vypada, ze polovina pojede v terminu a druha polovina pujde rozbit držku slevenskym draam a nasledne i českým.
PS: nez jsem je na nadrazi, kontroloval jsem formulare.....přátelé, min imálně polovina nebyl uplna nebo byla blbě. Tokarev a jeho chybějící polovina udaju, MBJ a spatna SPZ i datum odjezdu, tuším GABO a nesmysly v rozměrech motorky, další a další - nejmenší bylo že někdo z z vás neumí číst a napsal že má 78cm vysokou motku......no očividně jste na to m ěli málo času GRRRR
PS2 typ motocyklu není ani V-Strom, ani Transalp.......
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
čtv 07. dub 2011 14:20:49 |
|
|
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
Poslal jsem na CD mail: Dobry den, prave jsem se vratil z vasi mezinarodni pokladny a pokud bych napsal, ze jsem rozezlen, tak to ani nenaznačuje aktuální stav me mysli. Bohužel definovat co si ted myslim o sluzbach ceskych drah, jejich chovani ke klientovi a poskytovaných sluzbach by se nevyhlo pouziti velmi drsných vulgariusmu.
Již před dvemi mesici jsem vznesl dotaz na dopravu autovlakem Praha-Poprad a zpet, jelikož se mi jednalo o 12motocyklu s ridici, očekával jsem mozne problémy. Byl jsem ubezpečen ze vse probiha standardni cestou a ja mohu rezervaci (nakup) provest az 60 dni před odjezdem - tudiz jsem tak ucinil.
Dnes jsem stravil 2.5h na vasi mezinarodni pokladne, kde jsem zjistil, ze CD nejsou schopny mou poptavku prepravy realizovat a to ani po te co jsem s dostatečným předstihem avizoval, ba co víc, CD mi nejsou schopny ani nabidnout nahradni termin prepravy a jedine na co se zmohly je dotaz zda mi nevadi ze pojedou motocykly zvlast - na muj dotaz kdy by mohly jet spolecne mi bylo receno, ze nelze zjistit obsazenost vlaku a tudiz jedinna moznost je vyplnit všechny jízdenky ¨ coz znamena ze se muze opakovat situace kdy mi Vase pracovnice navkladala do systemu a vytiskla 8 jizdenek (cca hodina komunikace a jeji práce) nacez zjistila ze 9 se jiz do systemu nedostane!!!!!! Nasledoval tlak na odebrani jizdenek ci na storno - při stornu jsem riskoval, ze při opětovném zadani se do systemu dostanu ještě s méně stroji.
Co nechapu? Nechapu ze není mozne si objednat cestu pro mnou zvoleny počet stroju, ze i když přistoupím k planu akce zodpovedne a vcas, vse skonci na vasi neschopnosti ci neschopnosti vaseho systemu rezervaci. Planuji akci kde behem tydne projedeme několika staty a najedeme 4tis km, ze to není nejjdednodussi je asi jasne a nakonec vse zkolabuje na vasi doprave. V soucasne chvili nemohu jinak nez kazdemu kdo by těchto sluzeb chtel vyuzit durazne nedoporučit vase sluzby!
Prosim o preposlani tohoto mailu zodpovědným osobám a jejich vyjádřeni, jež hodlám zveřejnit stejně jako můj postoj k celé věci, předpokládal bych ze klient co vam donese 20tis za prepravu by vam mel stat za bleskovou reakci a snahu věc vyresit.
Ma poptavka byla na prepravu 12ti stroju s ridici 4.7.2011 z popradu do prahy
S Pozdravem David Vancl, tel xxxxxxxxxxxx
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
čtv 07. dub 2011 15:15:25 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Pokud na schuzi nemate cas prijet, zlze to resit pres SKYPE nebo ICQ - ozvete se a poresime zpusovb, pokud se neozvete, rozhodneme za Vas.
|
čtv 07. dub 2011 15:17:24 |
|
|
Prim
Registrován: čtv 27. led 2011 9:13:25 Příspěvky: 317 Bydliště: Klecany
|
Guru píše: Pokud na schuzi nemate cas prijet, zlze to resit pres SKYPE nebo ICQ - ozvete se a poresime zpusovb, pokud se neozvete, rozhodneme za Vas. Cau, sorry jsem po usi v praci az do patku, takze takhle na honem fakt netiham. ICQ jsem ochotnej si s krajnim odporem po letech znovu nainstalovat, takze neni problem byt v te dobe online (bo na mailu) V kazdem pripade - jak s terminem prijezdu, tak odjezdu, jsem schopny hybat (i prodlouzit) na obe strany cca o 2, max. 3 dny. Nevim, jake jsou varianty, ale asi i nemam problem to vzit po vlastni ose tam i zpet uz z principu, kvuli zpusobu, jakym se k tomu CD stavej (samo za predpokladu, ze bych to nejel sam, na to bych se mohl vyprdnout ))...
|
čtv 07. dub 2011 15:45:15 |
|
|
comatt
|
sem na tom jak prim, dneska to nedam. Ale casove sem neomezen a pri nejhorsim si taky vse odjedu po vlastni ose... Cekal sem ze se v Karpatech podela cokoliv ale tohle je fakt vtipny...
|
čtv 07. dub 2011 16:32:05 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Zhorsilo se ůocasi, zmena mista - hsotinec u faustu
|
čtv 07. dub 2011 18:41:41 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Dohodnuty stav:
Odjezd na akci zustava podle plánu , tj 27.5 vlakem z prahy. Poslední den odjezd z Rumunska probiha opet dohodnutym zpusobem v kompletni skupine od ktere se cca 50-100km od popradu oddeli ctverice Guru, Maďar, Miloš, Comatt ketří se stočí na západ k našemu domovu. po cestě přespíme a do Roudnice dorážíme večer v neděli - ostatní členové grupy pokračují směrem na vlak dle původníhoplánu a ráno v 6.30 vykládají motorky v praze.
Všechny lístky na vlak jsou zakoupeny. Členům čtveřice vrátím polovinu vybrané částky. Ostatní (ketří nezapaltili) prosím pošlete peníze na uvedený účet.
|
čtv 07. dub 2011 22:16:46 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Jeste je zde jedna vec - soucasti listku pro motorku je přeprava jezdce, nicmene se jedna o zakladni jizdne bez mistenky - tj mate praveo byt ve vlaku, ale pokud prijdete pozde nebo prijde nekdo s mistenkou, muzes e stat, ze budete stat.... Cena mistenky je 70kč/os, lze řešit cca 14dni pred odjezdem.
Luzkove priplatky jsem pro ty co si je objednali zajistil a maji je i na cestu zpet.
|
pát 08. dub 2011 9:48:49 |
|
|
comatt
|
|
sob 09. dub 2011 17:37:52 |
|
|
Guru
Administrátor
|
když pomnu že nechci spát v příbitku menšiny, nebudu spát s tebou - tj stačí stan pro 11,,,,
|
ned 10. dub 2011 0:30:20 |
|
|
|