|
Právě je sob 30. lis 2024 6:42:59
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
Prim
Registrován: čtv 27. led 2011 9:13:25 Příspěvky: 317 Bydliště: Klecany
|
Re: SINGLE 2011 - RUMUNSKO
Comatt - zatim taky cekam, jestli se nekde nenajde misto. Pokud ne, nejakej koupim, tim padem bych mel 1 misto volne.
|
pát 15. dub 2011 18:12:03 |
|
|
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
megaSTAN 1 Guru+MBJ+Moose obsazenost 3/3 volno 0
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
pát 15. dub 2011 18:42:58 |
|
|
comatt
|
stan pro návnady Andrej+Milos obsazenost 2/2 volno 0
|
pát 15. dub 2011 19:22:18 |
|
|
gabo
|
já stan budu mít pro 3 a co si pamatuju tak místa u mě si rezervoval Maďar a Švícko takže jsme taky plný.....
|
pát 15. dub 2011 21:21:33 |
|
|
Tokarev
Registrován: stř 02. čer 2010 14:49:15 Příspěvky: 598 Bydliště: Teplice
|
Já stan nemám, pokud máte ještě někdo volno ve stanu, tak mi pls. dejte vědět.
_________________ I když neumím počítat do tří, můžu dobře čtvrtit....
|
sob 16. dub 2011 8:26:49 |
|
|
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
SUMARIZACE (asi by jste si měli zavolat a dohodnout se) BEZDOMOVCI:Tokarev Prim Comatt Luboš Ostatni ubytováni. Připomínám , že by jste měli mít cca min na 3 os Vařič, jak jsem pochopil Andrej si ho sehnal, Ja a Maďar máme, takže opět bezdomovci by si tio měli pořešit. Je dost možné že najdu svůj druhý a pak by jednomu z Vás stačilo zakoupit bomby... již jsem se ho snažil hledat , ale zatím bez uspěchu. Pripomínám VŠEM že bude třeba mít VODU...nemam odhad množství., odhadem 2l/os Jako NORMA je zvolen dojezd 250km vč rezervy (co jsem se v Vámi bavil , měly by to zvládnout všechny stroje až na MBJ - tam to řešíme) (ano TDM i XT660 to zvladnou taky ) Tokarev delaboroval kompresorek, takže lepení s sebou,ale o vzduch je postaráno.
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
sob 16. dub 2011 10:09:15 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Má někdo zajem o prodlužku na CL zasuvku? (ustřihl jsem konektor, volne fousy dal na baterkua a nechal kabel pod sedlem - timpadem nemusim resit vrtani do palubky, kdyz potrebuji el v tankvaku, vytahnu z pod sedla kabel a kdyz ne, mohu napr mobil nabijet pod sedlem) Mam je cca za 100Kč a jelikož o pujdu koupizzt Comattovi, klidne vezmu vic...
Zdravotní školení jsem vzal za své jak bylo řečeno,. předpokládá se účast nebo ZNALOST VŠECH - jde tu o to že každý se tam budeme něco učit ne pro sebe, ale proto abychom byli schopni pomoci kamaradovi - spoluputovateli. JAk správně poznamenal Maďar, proveďte kontrolu lékárniček, předpokládám, že o jeich obsahu se ještě poradíme se školitelem - je fajn vědět CO udělat , když by nebyly prostředky ČÍM to udělat - kdo už jel ve skupině (např loni akce 130km tak ví, že se klidně může stát, že skončíte s jedním člověkem na odlehlé stezce a pokud se něco přihodí - nikdo jiný Vám nepomůže - je dost blbý tam být s někým kdo netuší jak má pomoci. O tom , že nehoda je všudepřítomná jsme se během těch 4dnů přesvědčili dokonce dvakrát!
O vyjednání škoitele jsem poprosil Miloše - specifikoval jsem požadovaný termín v týdnu po 18h nebo o víkendu. Bude to akce určena prioritně pro členy klubu + všechny co jedou do rumunska, pokud chcete vzít někoho dalšího (ledvinky, kamarády...) není to problém, jen to nahlaste až bude termín abych zajistil adekvátní prostory. Osobně si myslím, že účast ledvinek je na místě - prostě proto že se můžete spolu jet projet a ......
Nabídnu termíny a očekávám "mohu tehdy a tehdy + potřebuji 3místa" ...ale to až bude nějaká nabídka
|
sob 16. dub 2011 10:12:34 |
|
|
comatt
|
Co si vzpomínám tak Prim plánoval koupi stanu. Já se chystám taky nějaký koupit. Takže ja si beru Tokareva aby nespal pod mostem. Dojezd otestuju, myslim ze budu na hrane
|
sob 16. dub 2011 10:56:04 |
|
|
Prim
Registrován: čtv 27. led 2011 9:13:25 Příspěvky: 317 Bydliště: Klecany
|
Guru píše: Pripomínám VŠEM že bude třeba mít VODKU...nemam odhad množství., odhadem 2l/os [/b] Beru na vedomi Varic - koupil jsem nejaky obyc kartusovy + 2 bombicky. Stan - pokud zbyvam uz jen ja a Lubos, stan holt koupim. Vysilacky - budu objednavat pro sebe, pokud porad jeste nekdo nema, muzem vzit set na pul
|
ned 17. dub 2011 8:17:43 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Posim urychleně mi odhlasujete ŠKOLENÍ PRVNÍ POMOCI - je to zde viewtopic.php?f=5&t=220Posim aby jste zaškrtli VŠECHNY termíny jež jsou pro vás snesitelné - termín kde bude největší počet hlasů bude dohodnut. Délka školení cca 2-3h. Lokalita bude upřesněna podle počtů účastíků. Pokud máte potřebu, není problém přivést kamarády, u LEDVINEK bych ÚČAST BRAL JAKO SAMOZŘEJMOSTSoučasně zaškrtněte kolik osob přijde - bachy na duplicitu (aby řidič nehlasoval 2osoby za ledvinku a dotyčná si nezahlasovala také). Děkuji , na hlasování máte čas do pátku tj 5dní. Účast všech členů DF by měla být také samozřejmostí, tak pokud na to máte, můžete informovat jedince kteří na forum nedocházejí - já už rezignuji a odmítám se tím zabývat.
|
ned 17. dub 2011 20:07:11 |
|
|
|