Autor |
Zpráva |
lubos
Registrován: ned 02. led 2011 13:35:16 Příspěvky: 93 Bydliště: Martiněves
|
Re: Školení první pomoc
Rád se zúčastním. Není nad to vědět v takových situacích co nejvíce! Jinak spoléhat se na záchranku někde v Rumunsku, no nevím, nevím
|
čtv 21. dub 2011 21:13:00 |
|
|
Švecák
|
Guru píše: Takže se to posunulo k neděli 8.5 s tim, že nemohou 3 lidé z 12 - bylo by fajn , kdyby alespon nekteří z nich si to zařídlili - bude to nejspíš termín akce. Předpokládám , že jedním je Gabo kvuli praci - to asi nemá řešení. Zbylí dva netuším. PS: Čarodějnice by se neposr... a mohli byjste tam jít od 19h, co se týká fotbalu tak ta vaše Liga hroudy hnoje by se bez Vás obešla i když chápu, že by Váš tým při Vaší absenci mohl vyhrát a to by se Vám špatně obhajovalo. Ale to jen abych si do Vás rejpl, pokud to směřuje k jakémukoli termínu, jsem spokojen. Tak za prvý v 19hod nám už sežerou všechny buřty takže nepřipadá v úvahu a co se týče našich ligových utkání Gabóóóóóóóó trenéréééééé braň nááááás
|
čtv 21. dub 2011 21:17:43 |
|
|
Miloš
|
Švecák píše: Guru píše: Takže se to posunulo k neděli 8.5 s tim, že nemohou 3 lidé z 12 - bylo by fajn , kdyby alespon nekteří z nich si to zařídlili - bude to nejspíš termín akce. Předpokládám , že jedním je Gabo kvuli praci - to asi nemá řešení. Zbylí dva netuším. PS: Čarodějnice by se neposr... a mohli byjste tam jít od 19h, co se týká fotbalu tak ta vaše Liga hroudy hnoje by se bez Vás obešla i když chápu, že by Váš tým při Vaší absenci mohl vyhrát a to by se Vám špatně obhajovalo. Ale to jen abych si do Vás rejpl, pokud to směřuje k jakémukoli termínu, jsem spokojen. Tak za prvý v 19hod nám už sežerou všechny buřty takže nepřipadá v úvahu a co se týče našich ligových utkání Gabóóóóóóóó trenéréééééé braň nááááás Přesně a já mám buřty rááád
|
čtv 21. dub 2011 21:26:23 |
|
|
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
Miloš píše: Přesně a já mám buřty rááád Ve tvým případě jde o narcisismus...
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
čtv 21. dub 2011 23:17:07 |
|
|
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
Ty krávo, trenér, ještě řekni že máte pravidla - hele nenatočili podle Vás seriál?.....kdepak, zvažovali to, ale tomu by prý nikdo neuvěřil...
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
čtv 21. dub 2011 23:22:10 |
|
|
Miloš
|
Guru píše: Miloš píše: Přesně a já mám buřty rááád Ve tvým případě jde o narcisismus... Narcismus nebo také narcisismus charakterizuje v běžné řeči člověka s přehnaným obdivem sám k sobě, s arogantním vystupováním a nedostatkem pochopení pro druhé, které chápe jen jako nástroje pro vlastní cíle.
|
čtv 21. dub 2011 23:28:39 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Miloš píše: Guru píše: Miloš píše: Přesně a já mám buřty rááád Ve tvým případě jde o narcisismus... Narcismus nebo také narcisismus charakterizuje v běžné řeči člověka s přehnaným obdivem sám k sobě, s arogantním vystupováním a nedostatkem pochopení pro druhé, které chápe jen jako nástroje pro vlastní cíle. no prostě sám sebe má extrémně rád buřtíku Čiči ..... kdybys byl na bůček,nebo ovar, myslel bych že jedeš po mně.
|
pát 22. dub 2011 1:28:38 |
|
|
Guru
Administrátor
|
7+6 Takže je to jasné , školení proběhne 8. května od 17h. Místo konání upřesním podle finálního počtu lidí a nároků lektora. Prosím aby se mi ozvali ti kdož v tomto termínu nemohou a hlasovali - napiště kdo a kolik hlasů mám odečíst.
V této chvíli hlasovalo 13lidí z toho 3 nemohou ve zvoleném termínu. Celkem je odhlasováno za 19 účastníků školení. konkrétní počet bude znám až dostanu info od těch co nemohou(bude to 3-6 osob tj aktualni předpokládaný počet je 13-16 osob).
Pokud by se něco změnilo (nově příchozí nebo naopak odchozí) - prosím dejte vědět
|
pát 22. dub 2011 21:02:58 |
|
|
gabo
|
snad se tam ukážu aspoň na konec
nebude GABO 1ks
|
pát 22. dub 2011 21:26:49 |
|
|
Guru
Administrátor
|
KDO NEMUZE 8.3 a za kolik lidi hlasoval. rad bych se dopočítal pro kolik bude tahle akce lidí a rezervoval adekvátní prostory. samozřejmě prosím i pokud někdo má zajém a nedostal se k hlasování - napištse kolik Vás bude
|
pon 25. dub 2011 16:46:03 |
|
|
|