|
Právě je pát 29. lis 2024 16:47:15
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
Re: SINGLE 2011 - RUMUNSKO
Jelikož Moose nejede, dohodl jsem s Comattem, že si na sebe přehláší jeho vlak na zpáteční cestě - tj po ose pojedu já + Maďar + snad Miloš. Současně ho požádám, aby zjistil obsazenost místenkami a rozhodl (případně koupil) místenky do vlaku.
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
pát 27. kvě 2011 11:44:32 |
|
|
lubos
Registrován: ned 02. led 2011 13:35:16 Příspěvky: 93 Bydliště: Martiněves
|
Tak už mám vše nakoupeno, najím se a jdu to pakovat na moto. Jinak pro zajímavost! Pršet bude až v Praze cca 20:00 http://www.medard-online.cz/index.php a potom přejíždět po hodinách jaká bude oblačnost. Jinak koukám, že se nám to nějak pročišťuje Už teď se děsím, co všechno zapomenu
|
pát 27. kvě 2011 14:09:27 |
|
|
Prim
Registrován: čtv 27. led 2011 9:13:25 Příspěvky: 317 Bydliště: Klecany
|
Tak snad nas bude jen o jednoho min, i kdyz i tak je to velika skoda Taky jsem ted dobalil, ale je toho neskutecnej ranec... mam pocit, ze uz by nebyl rozdil, kdybych tam jel na rok, nebo jen na ten tejden... Jinak pokud se nic nemeni, cekam tedy dle domluvy Na Agipu v Liberecke, radeji tam budu v 19:40. Pokuste se na me nezapomenout
|
pát 27. kvě 2011 14:23:26 |
|
|
moose
Registrován: pát 27. úno 2009 10:36:01 Příspěvky: 1274 Bydliště: Roudnice n.L.
|
Takže všichni v pořádku odjeli, já to viděl, já tam byl, dokonce ani maďar nebyl poslední, a do konce měl na svém alpíku naloženo o 50% bagáže méně než ostatní. Ani nevíte (nebo možná víte, protože to některé už taky potkalo) jak moc mě to štve, takže ....
_________________ Moose Inu svět je malý a o náhody tu není nouze.
|
pát 27. kvě 2011 19:39:42 |
|
|
Mára
|
chlapi nevim jak casto maji na hotelech v rumunsku free wifi takze nevim kdy si to prectete ale drzim palce, zavidim a preju stastnou cestu.
s pozdravem z pekingu
_________________ Mára Learn to fly before you die..
|
sob 28. kvě 2011 11:21:19 |
|
|
lubos
Registrován: ned 02. led 2011 13:35:16 Příspěvky: 93 Bydliště: Martiněves
|
Hurá , už jsem zpět v ČR. Byl to parádní týden na moto (tedy asi David si to nemyslí ). Bezva parta 11 lidí, Rumunsko na jedničku, rumuni ochotní, cesty dobré (když tedy Maďar nevybral trasu průsmykem nebo k propasti .
|
ned 05. čer 2011 9:19:22 |
|
|
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
JJ, byli jme tu první a ne snad proto že bychom chtěli pryč - každopádně to byl týden na který se nezapomíná, pro mne trochu zkouška nervů , ale aby nedošlo k mýlce, možná právě pro ty nástrahy co nám okolnosti připravily máme teď spoustu nových poznatků hlavně o lidech. O lidech v Rumunsku , Čechách a hlavně o těch co se nebáli vyrazit na týden, mnohdy s neznámými a za neznámem. Přátelé, i když ten týden pro mne byl z nemalé části procházkou peklem jsem si teď jist, že s Vámi bych jel znovu a to i do pekla... Děkuji za pomoc, pochopení a vstřícný přístup. Nebudu vyjmenovávat každého s konkrétním děkováním za konkrétní činy, na to bude dot prostoru v cestopisech, každopádně se nám rýsuje dobrá parta - alespoň to je můj souhrný názor na pobyt s Vámi. PROSBA:1. prosím projdětě si věci a pokud máte něco mého (hlavně akumulátory co vysílaček - postrádám adu Sanyo 1000 a Envelope), průvodce rumunskem... dotlačte mi je. 2. máte týden a sepsání cestopisu (kdodkoli má chuť - napište pošlete mi na mail, zformátuji to do akcí na tomto webu, dám na DVD a něco na obal) 3. prosím pošlete mi co máte nafoceno -natočeno z psledního dne - tj mám od Vás vše do noclehu v Maďarsku - prosím poslat přes leteckou poštu nebo dovézt - prosím co nejdříve, rád bych do příštího pátku připravil DVD 4. 18.6 bych rád udělal párty, jednak mam narozky (7.6) a jednak bychom mrkli na cestopis, podepíšeme si fotku na památku a připravil bych DVD sady z "expedice". pozváni budou všichni účastníci s partnerkami , konkrétní organizaci akce sem napíšu až to budu mít srovnané v palici ...a mrzí mne že jse zachrápal , v 8.05 jsem se vzbudil a nestihl tak Váš příjezd vlakem
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
ned 05. čer 2011 9:40:04 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Kdo áte chuť,cca na 15h pojedu do klenče na dětský den...ještě než to umeju . Muzeme v klidu posedět a pokecat nad klobasou po boku našich holek. (M jede se mnou)
|
ned 05. čer 2011 12:22:54 |
|
|
Prim
Registrován: čtv 27. led 2011 9:13:25 Příspěvky: 317 Bydliště: Klecany
|
Ahoj, v prvni rade bych chtel podekovat, ze jsem mel sanci se s Vami svezt, protoze Rumunsko splnilo v prevazne vetsine to, co jsem od nej ocekaval. Je jasne, ze to mistama trochu skripalo, ale v 11ti lidech... bez toho to proste nejde. Super organizace a paradni vylet (dovolena se tomu uplne rikat neda ) na ktery se nezapomina. Chvilku mi trvalo si zvyknout na vas zpusob cestovani, ale snad jsem moc nebrzdil Jeste jednou dik Dal omluva, cestou zpatky jsem se trhnul pred pumpu, nejak uz jsem byl duchem jinde a myslel, ze sjizdite a pojedete na Roudnici zadem... az o vterinu pozdeji mi doslo, ze jste jen staveli a mohl jsem se nejak kloudneji rozloucit. Moje blbost, ale uz jsem fakt v duchu doma odstrojoval motorku Co se tyce vybaveni, taky se pripojim s prosbou - pujcoval jsem origo cerne baterky z Cobry - cerne AAAcka 600mAh + GP AAAcka 1000mAh. Dal jsem nekde potratil zelenej obal na stan, tak kdyby ho nahodou nekdo sbalil s necim jinym, dejte mi prosim vedet. Diky moc
|
ned 05. čer 2011 13:31:52 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Prim nakousl "skřípání" - já to beru tak že je to o diskuzi a máme buď možnost věci neřešit a podřídit se, nebo prosazovat svůj názor - tu klidněni, to víc vzrušeně. Já volím druhou variantu protože ji považuji za jedinnou správnou - myslím že i většina z Vás n ato nakonec přišla a byla schopna projevit svá přání na místo tichého očekávání toho co přijde. Takže za mne - to že s někým proběhne vzrušenější diskuze, neznamená že bych jej neměl rád, ale pouze snaha dostatečně výrazně se zapojit do plánování akce a předat svůj nárzor. Myslím že jasným důkazem budiž naše společá komunikace s Maďarem Takže ještě jednou, je samo spusta výhrad k lidem či akci samotné, ale to k tomu prostě patří a já sám jsem rád za každého z Vás kdo jste jeli ....mrzí mne jen Moose a jeho neúčast, snad to příště vyjde i s ním. Jinak přředběžně potvrzuji naši dovču s Marketkou v Rumunsku o prázdninách - předběžně to vidím na Transylvánii, moře, Bukurešť, Fagaraš možná delta Dunaje. Jídlo ani stan tahat nebudu, jezdit budeme cca 9-18h se snahou prozkoumat co půjde tj cca 1-3 atrakce denně podle jejich umístění. cestovat na silnici určené pro náš stroj, což vlastně bylo i na Single (se snahou se vyhnout hlavním tahům). Pokud by jste někdo měl zájem se přidat, bude nám ctí. Měla aby to být dovča asi o dost klidnější než Single. Rozpočet cca 20t 2os+stroj
|
ned 05. čer 2011 14:33:20 |
|
|
|