|
Právě je pát 29. lis 2024 14:44:46
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
Velikonoce
Éra alkoholních velikonoc jež připomínaly horskou dráhu je asi pryč a tak se bnabízí otízka co a jak. Maďar bere potomka, já asi beru mašinu.
Takže pokud máte někdo zájem se přidat, hodlám se !za předpokladu rozumného počasí) ráno sbalit, na definovaném místě se sejít a postupně objet ty nejbližší - čímž mám na mysli rodinu Vanclů a rodinu žab a jejic přítel, případně samozžejmě pozdravit i cíle úřastníků. Pokud by šlo o někoho koho nechci navštívit, prostě počkám venku ale rád tam zajedu.
Příklad - pokud by do tojho šel prim a tokarev, sejdeme se všichni u Prima, pak pojedeme do roudnice a okolí a vše ukončíme u Tokareva v Teplicích. je mi naprosto jedno zda navštívím dívky či ženy v 11 nebo v 17h - postatné je, zda nás chtějí vidět a zda chceme i my vidět je. Na kontaktování hodlám použít telefon, takže kdo o nás (mne) nestojí může to říct nebo jej prostě vypnout.
Podmínky za kterych se akce uskuteční: teplota nad 5st, max slabý déšť, bez náledí. Ostatní je fuk...
Takže má někdo zájem?
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
sob 07. dub 2012 3:11:26 |
|
|
Tokarev
Registrován: stř 02. čer 2010 14:49:15 Příspěvky: 598 Bydliště: Teplice
|
Re: Velikonoce
jak jsem včera zjistil jsem na TDM bez STK. O velikonocích bude asi dost kontrol, tak bych si nerad "vykoledoval" pokutu.
_________________ I když neumím počítat do tří, můžu dobře čtvrtit....
|
sob 07. dub 2012 8:34:19 |
|
|
Prim
Registrován: čtv 27. led 2011 9:13:25 Příspěvky: 317 Bydliště: Klecany
|
Vecna... moje krehka kvetinka mi s kamenym vyrazem ve tvari sdelila, ze je prestupny rok... a kdo prijede, ten to schyta Ale vazne, nezucastnime se - malovani je sice na tento vikend zazehnano, nicmene mam pohotovost, tzn musim byt na telefonu a mit pripojeni po ruce
|
sob 07. dub 2012 10:28:15 |
|
|
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
Tokarev: takže je sobota to jsou na technicke take - např v Dubí nebo v Rci do 13h
Prim: mám to chápat tak, že mámě zajet za tebou do práce a tam ti nařezat?
Jinak pro mne (myslím i nás) nikdy nebyly velikonoce prostředkem jak někomu nařezat. Co se týká přestupného roku, je mi šumák - až si děvčata udělají pořádek ve svých řadách a nebudu potkávat holky s hodovačkou na ulici, začnu to respektovat.
Stará pravda - -otevírejte (ne debilům) dokud ještě někdo zvoní. Jednou zvonit předstanou a pak Vám to možná bude chybět ... zájem.
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
sob 07. dub 2012 11:25:56 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Prim píše: Ale vazne, nezucastnime se - malovani je sice na tento vikend zazehnano, nicmene mam pohotovost, tzn musim byt na telefonu a mit pripojeni po ruce nevim jak v cikanský Krupce, ale u nás je jak signál GSM, tak tu mají net i malý děti... navíc našinec je od baráku v praze za 12min....
|
sob 07. dub 2012 12:18:55 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Tak my s Kubou pry jedem asi i do Teplic.....je otazkou cti ay si to Tokarev zařídil .
|
sob 07. dub 2012 15:15:18 |
|
|
Maďar
|
Já se k Vám letos ještě přidám borci, snažil jsem se nějak vymyslet itinerář a harmonogram respektivě soulad s kojením a vzdálenostmi mezi jednotlivými destinacemi, dospěl jsem k názoru, že bez motorky to prostě nemám šanci dát a tak jsem vymyslel podle mého názoru super postroj, kterým bych bezpečně uchytil malýho Maďara s autosedačkou na motorku. Bohužel u nás doma se to nesetkalo s pochopením. Souhlasím s Davidem že bychom se měli rozhodně o tak významných svátcích potkávat s přáteli a rodinou, protože kdy jindy když né teď !!! A příští rok už beru mlaďase, snad to už uběhá
|
ned 08. dub 2012 12:57:42 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Harmonogram:
8-10h rodiny - každý separe (jinak nestihame) tj ja: rodina tj obě švagrove, panimama, babička, zdena - absolvujeme ráno od 8h, nejspíš autem cca
10-12h společně klub a přátelé: Lusy, Romča, Tereza, Magda, Jana, Krausovic případně co si kdo vzpomene. 12-13h pálíme vyjížďku teplice, připojuje se Prim
Teplice má MBJ 1x + 1x Lea
z teplic návrat do Kyškovic kde je Radka , jeji sestra a kubova babička.
Jelikož jde pouze o harmonogram můj, je možné že bude vše jinak po dohodě s Maďarem a MBJ kterří jediní přislíbili že se mnou vyrazí. Na Mooseho je příliš chladno a riskuje kašlíček či rýmičku, Čiči nemá motku, ostatní nereagovali nijak.
Pokud nebude určeno jinak, stavíme se u Maďara za terkillem autem, a on za námi přijede na mašině dom - pak vyrážíme na motkách
|
ned 08. dub 2012 20:19:35 |
|
|
Guru
Administrátor
|
|
pon 09. dub 2012 0:55:14 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Tak se nám to vydařilo, nakonec vlstní vyjížďku jsme absolvovali poze s MBJ (madar se odělil po "supání"). Teplota při odjezdu 11st přešla postupně až na 17st na sluníčku . Byl vše jen ne zima, policie asi proháněla kolegyně na služebnách, silnice suchá bez náznaku klukzkozti a domnívám se že i MBJ "Babča" jela jak má v nejednom plechovkáři vzbudila respekt - osobně mi je čím, dál sympatičtější. Popolední šupání u MBJ mladých kamarádek se neobšlo bez následků a tak MBJ na konečné smrděl jak děvka. Toky to neví, protože po té co nás potkal se rozhodl pokračovat s rodinkou opačným směrem a my bohužel měli sice čas na vyšupání, kávu a fotku s Leou, ale již jsme neměli další půl hodinu cesty kamsi do obory. Postarali jsme se tedy s MBJ pouze symbolicky přes dveře o Emičku jež nechali doma, na rozloučenou jim hodili cihlu do okna a odnesli 3 ze čtyř ventilků jejich Golfa (ten zbývající nešel vyšroubovat a kolo bylo beztak téměř prázdné). Původně se přiblízila partička romů s tím, že by se přidali k ladění Golfa, ale po mém odložení helmy od tohoto upustili. Závěrem: Markétka, Terkill,Lusy, Anika, Všsechny holky u Gaba, Romča i Květuš byly dostatečně uchráněny od uschnutí v příštím roce a dá se očekávat, že díky nám jen pokvetou. Janu a Leu jsme bohužel nezastihli - byť snaha byla - snad se to taky počítá. Pro Vás ostatní: Jestli je tu jméno dívky/ženy kterou jste letos neviděli, máte mezery a bylo by fajn to za rok napravit. Těm co byli u nás děkuji, jak jsem již říkal - starám se o Vaše holky a nerad bych, aby zatímco díky mně rozkvétají se Marketka stávala starou uschlou bábou Takže za rok se pochlapte, přestaňte být srábotky co se bojí rýmyčky, co mají motku jen jako podstavec pod bednu ořechů nebo max pohybující se zahradní nábytek, přestaňte strejcovatět - zvedněte zadky a sejdeme se v 10.00 - - do te doby si vyřešte rodinu jež ostatní nemusí navštěvovat. Objedeme spoledčně VŠECHNY naše holky a uděláme nějakou příjemnou projížďku jakou pro mne ta letošní dozajista byla.
|
pon 09. dub 2012 23:43:41 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|