|
Právě je pát 29. lis 2024 17:53:48
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
Tokarev
Registrován: stř 02. čer 2010 14:49:15 Příspěvky: 598 Bydliště: Teplice
|
Re: SINGLE 2012
Tak ještě jednou..... single 2012 na konci léta.... Akce na začátek sezony Kruš. mag. na motorce... jako nízkorozpočtová akce... ale stále na motorce... s jednou nocí někde v penzionu. už je to jasné??? Žádná turistika, nebo kolo
_________________ I když neumím počítat do tří, můžu dobře čtvrtit....
|
čtv 26. led 2012 19:50:19 |
|
|
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
Tokarev píše: Tak ještě jednou..... single 2012 na konci léta.... Žádná turistika, nebo kolo Ano. Tokarev píše: Tak ještě jednou..... Akce na začátek sezony Kruš. mag. na motorce... jako nízkorozpočtová akce... ale stále na motorce... s jednou nocí někde v penzionu. už je to jasné???
Ne, chajda na 2noci, kdo chce na motce jede na motce, ostatni vezmou auta, harantiky, psy. nalozej a dojedou tam též. Idealne chajda s nohejbalovým hristem (stacikdyz bude poblíž) ....myslle jsem že chlapi naskočej na motky a holky se naskladaji do auta - podle priorit dotyčných osob. To je muj navrh...
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
čtv 26. led 2012 20:12:35 |
|
|
Tokarev
Registrován: stř 02. čer 2010 14:49:15 Příspěvky: 598 Bydliště: Teplice
|
Guru píše: Tokarev píše: Tak ještě jednou..... single 2012 na konci léta.... Žádná turistika, nebo kolo Ano. Tokarev píše: Tak ještě jednou..... Akce na začátek sezony Kruš. mag. na motorce... jako nízkorozpočtová akce... ale stále na motorce... s jednou nocí někde v penzionu. už je to jasné???
Ne, chajda na 2noci, kdo chce na motce jede na motce, ostatni vezmou auta, harantiky, psy. nalozej a dojedou tam též. Idealne chajda s nohejbalovým hristem (stacikdyz bude poblíž) ....myslle jsem že chlapi naskočej na motky a holky se naskladaji do auta - podle priorit dotyčných osob. To je muj navrh... ANO Souhlas
_________________ I když neumím počítat do tří, můžu dobře čtvrtit....
|
čtv 26. led 2012 23:05:37 |
|
|
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
Přátelé, je tu květen a myslím že je nejvyšší čas konkretizovat letošní single. Můj návrh: Odjezd cca 22.9 . motorky na podvalníku a v transitu ( počítám cca 9ks) lidi 3 v Transitu a 6-7 v druhém autě (kalkuluji s možnostá zápujčky Viana)....spotřeba kolony cca 21l tj cca 2.5l na 100km a osobu. odjezd v odpoledních hodinách po práci - přes noc přejezd do cílové oblasti(kdekoli v alpách - dolomity --- svycarsko, itale, rakousko) - počítám 2 řidiče na každé auto ubytování na 6 nocí někde ve středu alp (nutno zajistit - má představa cca 10-12E na osobu - např http://ubytovani.hory365.cz/livigno/chata-IT1208/ nebo treba http://cs.tralandia.it/tumpaschinhof-1455 toje za 10E Denně výlety cca 200-400km, večer mejdlo z dovezenách zásob, přes den svačinky. Termín je dán ondrou - majitelem vleku a transita a současně novým úřastníkem akce který se 15.9 žení. rozpočet: ubytko 342x6.....2052Kč doprava cca 1700Kč benzin na místě...podle vaší spotřeby ...cca 1500-2500km u mne při 7l ...3990-6650Kč celkem cca 8000-10000,- Kč na osobu bez jídla Očekávám projevení zájmu, konstruktivní podněty. kritiku bez námětů si strčte pod gauč. Jiné nápady prosím v komplexnějším podání, nemyslím že je vhodná doba na výkříky do tmy tak ať se to pohne
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
čtv 03. kvě 2012 12:59:21 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Doplním - co jsem koukal, tak září-listopad jsou ceny ubytování cca o 20-30procent nižší než v sezoně.
|
čtv 03. kvě 2012 14:00:55 |
|
|
Mučánek
|
No s tím Tranzitem to bude horší.... pokud nebude vadit P. Boxer L4H3 objem 19m3 No budu to brát i zároveň jako svatební cestu sice bez ženy ale co.... aspoň se člověk nikam podívá (doufámže si to nepřečte ) Jinak k té svatbě mě Guru nabídl moto-doprovod což jsem ze začátku byl trochu proti kvůli místě že je to na Mělnickém zámku ale nakonec s tím souhlasím je to doufám jednou za život tak se lidi nepoto... takže 15.9. Velký Borek- Zámek Mělník No a potom už budou ty připravy tedy - ještě navrhuji to pak předem vyzkoušet nebude to prdel kor s mojí jízdou s druhým řidičem je mě to fuk můj poslední a doufám poslední rekord byl dodávkou ESPaňa Zaragoza- Mělník CZ přes 2000km ale v kuse jen zastávky na tankování párkrát jsem byl kamionem ve Francii takže co se týče kondičky v noci jsem ještě dobjej Ještě budu muset poladit mojí babičku nějakým tím kufříkem od Kiwi nebo Givi snad. Pro jistotu přední kotouč a desky co mě často pískaj i když obložení je pěkný... no a co se týče ostatní servisu nemám slov faktura je z Yamahy na 2 stranky a cena ani nemluvím
|
pát 04. kvě 2012 7:37:17 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Mučánek píše: No s tím Tranzitem to bude horší.... pokud nebude vadit P. Boxer L4H3 objem 19m3 No budu to brát i zároveň jako svatební cestu sice bez ženy ale co.... aspoň se člověk nikam podívá (doufámže si to nepřečte ) Jinak k té svatbě mě Guru nabídl moto-doprovod což jsem ze začátku byl trochu proti kvůli místě že je to na Mělnickém zámku ale nakonec s tím souhlasím je to doufám jednou za život tak se lidi nepoto... takže 15.9. Velký Borek- Zámek Mělník No a potom už budou ty připravy tedy - ještě navrhuji to pak předem vyzkoušet nebude to prdel kor s mojí jízdou s druhým řidičem je mě to fuk můj poslední a doufám poslední rekord byl dodávkou ESPaňa Zaragoza- Mělník CZ přes 2000km ale v kuse jen zastávky na tankování párkrát jsem byl kamionem ve Francii takže co se týče kondičky v noci jsem ještě dobjej Ještě budu muset poladit mojí babičku nějakým tím kufříkem od Kiwi nebo Givi snad. Pro jistotu přední kotouč a desky co mě často pískaj i když obložení je pěkný... no a co se týče ostatní servisu nemám slov faktura je z Yamahy na 2 stranky a cena ani nemluvím Hele, nechceš mi prodat/darovat součástky co jsi na babičce vyměnil? ...že bych si spíchnul motku a dojezdil ji... Pro neznalé:Mučánek je Ondra Vajs - Mělník - kdysi titulovaný jako Šamponek - od teto přezdívky jsem upustil po pár vyjížďkách, kdy smrděl jako my všichni ...a je v pohode tak bjsem jej přizval na naši malou expedici. Jeho tempo jízdy bych označil za rozumné, já moc nečekám, takže v rámci skupiny i s rezervou. Sedlá stříbrného fazera jako měl Garry. Kdo byl na řípu - setkal se s ním.
|
pát 04. kvě 2012 10:13:17 |
|
|
Mučánek
|
Ze součástek jsem si ponechal jen přední světlo ostatní Spojka, těsnění obal od oleje synchronizace promazání moto výměna oleje v tlumičích, filtry nové přepady a sběrný kalíšek na benzín který stál 2.500Kč vypadá to jako zátka z petky ... asi vše šlo do koše. Takže toho moc nepostavíš Jinak s tím šamponkem si mě dostal takhle si mě oblíká Alice abych prej vypadal jinak tahám věčně montérky všude.... jak šupák Mám tady i fotky když jsem to koupil a pak když jsem jí nechal udělat kdyby si chtěl.... No a s výdrží jak si psal na to že jezdím dohromady za celý můj život 5 měsícu cca najeto už mám necelý 3000km si myslím, že dobrý výkon no mám 600 stovku a ještě v papírech 25KW no scháněl jsem papírově uškrcenou mám malé A a do školky se mi už nechce. Měl jsem vysněnýho Bandita S ale ten byl v Ostravě a pak přišlo toto z Odolené Vody tak jsem neváhal A nyní jsem rád.... ted se mě zdají Suzuki jaký si líný výkonově. Aspon teda už jsem Banditovi napráskal na Dubé pro pocit
|
pát 04. kvě 2012 19:21:21 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Bandit je proti tomu chciplejší....a "šamponek" to mělo víc důvodů - někdy u piva pokecáme
|
pát 04. kvě 2012 21:25:54 |
|
|
comatt
|
To bych mel prasknout do koni abych to stihnul ,dedku nalesti transalpa at mam na cem jet
|
sob 05. kvě 2012 4:43:07 |
|
|
|