|
Právě je pát 29. lis 2024 21:32:13
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
Re: SINGLE 2012
je to prosté, pokud na single chci jet - měl bych se začít angažovat. Tím mám šanci že se svezu dle organizace ostatních (mám na mysli především dopravu) pokud se probudím pozdě, budu to muset řešit sám.
Ono se to dá pojmout tak že prijdu k hotovému, nebo že se vyhlásí sraz v Livignu ...
Tokarev: psal jsem a dokonce i tě osobně informoval, že se tam motorky nemohou na šířku vejít, že bych je raději kurtoval na šikmo a nejspíš na nezaplachtovaný vozík
Bude třeba provést co nejdříve pokus jak je tam nacpat, abychom zjistili kolik jich vubec uvezeme. Zatím věřím v 9-10strojů...ale to je jen muj odhad. Nebylo by od Věci poptat ještě nějaký povoz - např transit by nám to krásně vyřešil.
Pokud by se řešilo VTX tak jsem si skoro jist že aktuálně neni kam dát
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
čtv 10. kvě 2012 13:22:48 |
|
|
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
Mučánek píše: Ten sníh mě děsí asi půjčim od táty čtyřkolku TGB 425 Fire blade i se sněhovou radlicí abych vám protáhl cestu Jinak fotky z ubytování docela luxus jako na svatební cestu dobjej začátek ještě koho schytám do postele Klid , snih nebude a co se týká novýho masa, to si kluci vždymezi sebou losujou - ale jde jen o první noci, pak už to bude fuk nám a hlavně tobě.
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
čtv 10. kvě 2012 13:26:01 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Do e vilky se pry vejde 11 lidi ale ten 11tý to má za 77E
Mohu mít cca 150m odtud apartmány 4+4+6 lidí - neznám cenu , mam se ozvat aýž bude jasný kolik lidí jede. Takže KOLIK LIDÍ jede? Jak jsou nazory na cil - pokuste se už pomalu dávat jasné názory kam se Vám chce.resp uveďte kabm by jste jeli ..."ja bych jel do holandska nebo afriky,na livigno se*u".
Osobně z uvedených pro mne letos přichází v úvahu jen Livigno (Ja+MBJ).
Takže pokud někdo nedá další návrh, zatím mám jen jednu varintu.
|
čtv 10. kvě 2012 18:40:42 |
|
|
Tokarev
Registrován: stř 02. čer 2010 14:49:15 Příspěvky: 598 Bydliště: Teplice
|
Já bych chtěl aby se S12 konal asi takto: Odjezd: 21.-22.9. Návrat 29.-30.9. Cíl: Livigno nebo Lago Ubytování: rád bych do 15E Na formě stravy mi nezáleží. Variantu "se snídaní" kolem 17E bych bral také. . Žádnou vlastní alternativu S12 nenabízím, protože mnou navrhované Holandsko je jednak dražší varianta a je to víc o prohlídkách opevnění, než o svezení na motu. .. Pokud se většina účastníků dohodne na jiné destinaci, než Livigno a Lago, tak se přizpůsobím, v případě, že to výrazně nezvýší náklady. Ale dost o tom pochybuji. Já mám dost starostí s obchodem a dostavbou. Myslím, že MaM jsou na tom s dostavbami podobně... A tak se mi hodí, že nemusím nic vymýšlet a zařizovat. Prostě se více, či méně podřídím Guru, který si dává tu práci s vymýšlením a organizací. ... Jeden den bych v Livignu rad věnoval návštěvě http://www.aquagrandalivigno.comTřeba když by náhodou sněžilo...
_________________ I když neumím počítat do tří, můžu dobře čtvrtit....
|
pát 11. kvě 2012 10:30:38 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Co to stoji?
|
pát 11. kvě 2012 19:22:49 |
|
|
gabo
|
jak říkám auto je bez tažného ale jinak zežere tak 10 litrou na 100 kilometrou maximální naplnění je 9 lidí + kufr kterej je fakt obr....
|
pon 14. kvě 2012 23:23:34 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Neobjevuje se tu žádný další návrh, žádný další jsem z Vašich úst ani neslyšel a navíc tu komunikuje omezená část lidu takže zkracuji termín uzávěrky na konec května
Vyzývám PRIMA, Čičiho a ostatní co zatím nejsou v seznammu v úvodu, aby si to rozmysleli a dali jasné stanovisko. Díky
PS: prosím zodpovědně, jak jsem psal pokud se někdo probudí na poslední chvíli - může se mu to prodražit (nevejde se a pojede separatně, navic nemusi mit kde spat)- to stejné se může stát pokud to odřeknete (objedné ubytko- fin ztrata).
Aktualni akce by znamenala cca 6500-9000 doprava, bydlení včetně paliva - za ty peníze týden v alpách prožijete leda procházkama a cestováním na kole....
|
pon 14. kvě 2012 23:39:43 |
|
|
moose
Registrován: pát 27. úno 2009 10:36:01 Příspěvky: 1274 Bydliště: Roudnice n.L.
|
Já bych se rád podíval do svatého mořice, znám to jenom z televize takže tady je trasa 1, případně trasa 2
_________________ Moose Inu svět je malý a o náhody tu není nouze.
|
úte 15. kvě 2012 7:47:51 |
|
|
Guru
Administrátor
|
moose píše: Já bych se rád podíval do svatého mořice, znám to jenom z televize takže tady je trasa 1, případně trasa 2Samo proč ne, jen ten tunel bych vynechával - 9E je na mým stroji 150km v benzinu - tak se radeji svezu třeba přes Stelvio-Bormio
|
úte 15. kvě 2012 12:04:34 |
|
|
Tokarev
Registrován: stř 02. čer 2010 14:49:15 Příspěvky: 598 Bydliště: Teplice
|
Tady je odkaz na "nějakou turistiku", ale spíš to sem dávám proto, že tam jsou pěkné fotky okolí Livigna. http://www.livigno.italie-fede.cz/Leto/letni-turistika.htmlNo a taky si myslím, že cíl S12 už je jasný
_________________ I když neumím počítat do tří, můžu dobře čtvrtit....
|
úte 15. kvě 2012 12:57:28 |
|
|
|