|
Právě je sob 30. lis 2024 0:03:35
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
Re: SINGLE 2012
moose píše: a tohle je další co bych tedy se chtěl podívat - kousíček od nás - ono to v bodě B nekončí, ale právě že pokračuje ke skalní zřícenině hradu a dále k přehradě dost často budeme cestovat přes stelvio, takže bych to klidně zakomponoval do některé z kratších tras, jinak pochvala za aktivitu
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
čtv 24. kvě 2012 13:20:54 |
|
|
moose
Registrován: pát 27. úno 2009 10:36:01 Příspěvky: 1274 Bydliště: Roudnice n.L.
|
Guru píše: moose píše: a tohle je další co bych tedy se chtěl podívat - kousíček od nás - ono to v bodě B nekončí, ale právě že pokračuje ke skalní zřícenině hradu a dále k přehradě dost často budeme cestovat přes stelvio, takže bych to klidně zakomponoval do některé z kratších tras, jinak pochvala za aktivitu ono by to šlo udělat i jako "den kopců" nebo !úzké silničky" ... neboli cestovat jen po kopečkách a po stejné cestě zpět, další by třeba mohl být výlet k lanovce , nebo k další přehradě ... úzkých silniček, které vedou lesy a hezkou přírodou, ale končej najednou přechodem na šotolinu je tam poměrně dost, mohu event. doplnit
_________________ Moose Inu svět je malý a o náhody tu není nouze.
|
čtv 24. kvě 2012 15:04:43 |
|
|
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
jsem si jist že po šotolině netoužím, ale jistě za stávající organizace se dá výprava dělit na menší celky "šotolinářů" a "silničářů".....bylo by jen dobrý upozornit že se nacházíme v národním parku.... Výlet 34km kde 20km jezdím každá druhý den mi přijde nesmyslný...tedy pokud chápu dobře tvou připomínku.
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
čtv 24. kvě 2012 17:28:11 |
|
|
moose
Registrován: pát 27. úno 2009 10:36:01 Příspěvky: 1274 Bydliště: Roudnice n.L.
|
myslel jsem to tak, že jedeš třeba k horní stani ci lanovky a stejnou cestou zpět, pak vyjedeš k hradu a zas stejnou cestou zpět. vůbec netuším jestli ty cesty po šotolině jsou průjezdné, spíš šlo o to, že jedeš po cestě, která najedou z asfaltu přejde na šotolinu. nějak bych nechtěl dělit skupinu. jinak 34km výlet ne, jak jsem psal šlo by to udělat jako takový průzkum kopců v okolí - co bychom tam viděli - našel jsem jen ten hrad, lanovku, přehradu (těch bude v okolí asi spoustu) ale snad tam bude i něco dalšího, to zjistím.
_________________ Moose Inu svět je malý a o náhody tu není nouze.
|
pát 25. kvě 2012 8:15:02 |
|
|
Tokarev
Registrován: stř 02. čer 2010 14:49:15 Příspěvky: 598 Bydliště: Teplice
|
Guru píše: .....jsem si jist že po šotolině netoužím..... Jo a to, že jsi se na S11 s CB-čkem skoro brodil a říkal CB je největší enduro na světě
_________________ I když neumím počítat do tří, můžu dobře čtvrtit....
|
pát 25. kvě 2012 13:36:27 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Tokarev píše: Guru píše: .....jsem si jist že po šotolině netoužím..... Jo a to, že jsi se na S11 s CB-čkem skoro brodil a říkal CB je největší enduro na světě Nikoli, já říkal že každá motka je enduro podle toho jakej endurista na ni sedí.... a pokud dostanu na výběr 5km na šotolině, nebo 40km asfalt kde levá střídá pravou, dám raději asfalt...a možná budu v cíli i dřív navíc bez přehřátého motoru.
|
pát 25. kvě 2012 16:48:12 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Mučánek se nabídl jako kuchař výpravy, požaduje jen propriety a někoho kdo bude mýt nádobí - to bych odhlasoval .. navrhuji Tokareva
|
pon 28. kvě 2012 19:54:19 |
|
|
Andrej
Registrován: stř 21. črc 2010 14:27:26 Příspěvky: 519 Bydliště: Ruská 225/4 Praha 10 Vršovice,Na Jamách 54,Brozany nad Ohří
|
Guru píše: Mučánek se nabídl jako kuchař výpravy, požaduje jen propriety a někoho kdo bude mýt nádobí - to bych odhlasoval .. navrhuji Tokareva s tím kuchařem souhlasím,ale na mytí nádobí si najděte někoho jinýho Tokareva si zamlouvám jako osobního zdravotníka
|
pon 28. kvě 2012 20:14:20 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Andrej píše: Guru píše: Mučánek se nabídl jako kuchař výpravy, požaduje jen propriety a někoho kdo bude mýt nádobí - to bych odhlasoval .. navrhuji Tokareva s tím kuchařem souhlasím,ale na mytí nádobí si najděte někoho jinýho Tokareva si zamlouvám jako osobního zdravotníka ty jsi se asi hodne prastil do kedlubny, to ze ti chtel delat tracheotomii hadickou z Alpa a zivot ti zachranil madar prave tim, ze ho odtahl si nepamatujes co? ale nic proti, kdyz to za nej beres, nemam problem.....je odhlasovano, mame dobrovolnika - DEDEK MEJE NADOBI
|
pon 28. kvě 2012 20:18:06 |
|
|
Andrej
Registrován: stř 21. črc 2010 14:27:26 Příspěvky: 519 Bydliště: Ruská 225/4 Praha 10 Vršovice,Na Jamách 54,Brozany nad Ohří
|
jsem si zase naběh nesmíš mě hned chytat za slovo,už jsem tady někde psal,že jsem ještě asi v šoku já myslím,že na mytí nádobí bude stačit třeba Comatt
|
pon 28. kvě 2012 20:47:00 |
|
|
|