Právě je sob 30. lis 2024 1:41:47

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 490 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 49  Další
 SINGLE 2012 
Autor Zpráva
Administrátor

Nový příspěvek Re: SINGLE 2012
...jak jsem psal, nešlo o vyhraněný názor, spíše o předání okamžitých pocitů - až si to porovnám v kedlubně a budu -li mít potřebu se vyjádřit, udělám. zatím jen myšlnky co se prodraly na povrch..

stř 30. kvě 2012 8:10:21
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Guru: O S12 jsme se bavili a bral jsem jako hotove, ze jedu - tady jsem se zrejme nevyjadril, moje blbost. Tzn. pokud je to mozne, pocitej se mnou.

Ohledne dopravy - jestli je nejaka hromadna forma, kam se vmesname vsichni (coz je nerealne, sam pises 9 moto), trhal bych se nerad, ale samostatny transport s Tokym a Pavlem beru jako alternativu, jak vyresit motorky "nad limit" a ulevit hlavni doprave - a tak to bylo podle meho mysleno i od Tokyho.
Kdyby melo S12 nabrat smer - kazdej se dopravime jak chcem, ubytujem jak chcem a budem jezdit vylety po skupinkach 2-3 lidi, tak rovnou rikam, ze na to kaslu a pojedu tam radsi jindy sam.
Rozdeleni ve stylu, ze se rychlejsi nekde utrhnou a pomalejsi skupina je dojede na predem stanovenem miste srazu, pripadne urcita skupina s oblibou ve sterku a podobnem "bordelu" :lol: se pojede vyradit bez toho, abych napr. ja musel uvazovat, kterym bokem to slozim driv - proti tomu osobne nemuzu nic namitat. Vim, ze patrim mezi pomalejsi a budu radsi, kdyz si kazdej uzije podle sveho, nez abych musel premyslet, ze nekoho brzdim.

stř 30. kvě 2012 12:07:10
Administrátor

PRIM: V rozpisce na S12 jsi od včera, opakovaně jsem vybízel aby ti co tam nejsou se vyjádřili - aktuální stav je vždy v prvním příspěvku. Nevidím problém s umístěním toho či onoho člověka do jednoho či druhémo auta, jen mi moc nejde přes rozum akce "mam karu jedu ja+ja+ja" protože tohle jsem mohl vyhlásit hned v úvodu - ne ja řeším auta tak aby se tam rozumně podkládali všichni zájemci - jak z toho jistě cítíš, kritika na tvou hlavu se snáší pouze pro dle mého nedostatečné vyjádření k účasti /neúčasti - nejsemli nepozorny, nikde to tu nevidim. Nicméně pro mne je to vyřešené, info jsem převzal a soupis aktualizoval již včera.

Negativa: Ono je to i o tom, že moje počty nákladů počítají s rovným dílem pro všechny - pojal jsem to jako skupinovou akci jak to vždy bylo a vždy by mělo zůstat. Jestliže pojede 5 aut s různými náklady, jedni povezou motorky druhým, nebo třeba jen grill, druzí zas bagly či dlabanec, někdo meje nádobí a jinej vaří, další je přes servis - nechtěl jsem řešit konkretni lidi - to coz de prezentuje toky resp jakým způsobem, je hra na svem pisečku a jak jsem psal, pocitově se mi to nelíbí. Osobně bych očekával "Sehnal jsem nám renaulta - ma / nema kouli, mam a nemam papiry E , budu mit /nebudu tolik mista - tj příspěvek všem nikoli "mam zajisten odvoz, sraz je v livignu" - sorry ale kdybych se k aktivitam klubu stavěl stejně, asi jezdime dodnes jen s Moosem a Maďarem (resp s MBJ). - pak by mohlo dojit právě na extrem kdy já řeknu "mám ubytko pro 10lidi, jelikož s Vámi hoši v separatnim autě je nás 11, sežeňte si jeden flek nebo máte smůlu (přesně dle textu Tokyho) - což považuji za pro mne nemyslitelný postup.

Takže od pocitu k nazoru - tenhle přístup se mi nellíbí. Nadruhou stranu jsem si vědom obětavosti Tokyho v jiných věcech, takže to beru jen jako úlet, možná špatné vyjádření stavu věcí a rád bych tuto debatu nechal až k pivu, džusu či whisky do livigna.

Tímto textem nikoho nevybízím k vysvětlivkám, rád bych raději plánoval konkrétní věci s konkrétními lidmi. Zítra je uzávěrka a jedinní dva lidé jež požádali o delší prostor k rozhodnutí z různých důvodů jsou Mára a Comatt - oba mají problém jež nejsou schopni v rámci uzávěrky vyřešit a proto pro ně dva je posun na 15.6.2012

stř 30. kvě 2012 13:20:44
Administrátor

Prim píše:
Guru: O S12 jsme se bavili a bral jsem jako hotove, ze jedu - tady jsem se zrejme nevyjadril, moje blbost. Tzn. pokud je to mozne, pocitej se mnou.

Velmi rád s tebou strávím týden, o tom svědčí i má pozvánka na 14dní dovcu s holkama - ale právě kvuli tehle pozvance jsi se vyjadřoval (cukrarna mělník) že nevíš jak budou prachy, licitoval jsi s kombinacemi dovolena - single - jina dovolena. Takže Single pro ne nebylo ani zdaleka definitvní - samo jsem o to víc rád, že už je to jasné a že budeš jeden z účastníků.

¨V teto chvili mne zajímo kdo všechno jede právě proto, aby se mohlo PRO VŠECHNY zajistit vše potřebné - tj doprava , ubytování případně se dohodly apolečné aktivity (viz nabídka Ondry na teplou stravu, mimo jiné krom svého kuchtěn nabízel i kotel guláše )

stř 30. kvě 2012 13:26:59

Guru píše:
Velmi rád s tebou strávím týden, o tom svědčí i má pozvánka na 14dní dovcu s holkama - ale právě kvuli tehle pozvance jsi se vyjadřoval (cukrarna mělník) že nevíš jak budou prachy, licitoval jsi s kombinacemi dovolena - single - jina dovolena. Takže Single pro ne nebylo ani zdaleka definitvní - samo jsem o to víc rád, že už je to jasné a že budeš jeden z účastníků.

Spatne jsme se pochopili, myslel jsem to tak, ze S12 je jasne. Kolem ceho jsem si nebyl jisty je, ze kdybych mel dat 20k/hlavu pri dovolene s holkama, S12 by pro me bylo letos asi nerealne. Ale at kolem toho netancujem - jak jsem psal, moje blbost, nedostatecne jsem se vyjadril, resp. vysral jsem se na to a omlouvam se ;)

stř 30. kvě 2012 14:09:16

Omlouvám se....
...
Mám rozjednaného Renaulta Master pro tři lidi a tři motorky.
Auto je bez tažného.

stř 30. kvě 2012 15:33:12
Administrátor

Luboš nejede, osovil jsem i Švícka který taky s díky odmítl. O Garrym nevím, pokud s ním někdo pořešíte, rád se s ním na Single setkám.

stř 30. kvě 2012 15:51:31

Zdravim, ja bych strasne moc rad jel, vim ze uzaverka je T -1...sehnal jsem si brigadku tak snad by prachy nebyl takovej problem nasetrit do toho zari...Jenze, muj batuzek prisel s tim ze se letos bude setrit a nikam se na dovcu nepojede. Coz by tedy nevadilo, SINGL je proste v singlu. Ale jeste jsem to s ni nestihl probrat protoze jsem furt v praci... A nejdriv to s ni budu mit moznost probrat az v patek, prosim tedy o pockani T + 2 dny. :oops:

edit: jeste neco, auto nemam, jen masinu, ale kdybych se fakt nikam nevesel tak bych to zvladnul i na masine. 8-)

stř 30. kvě 2012 17:53:15
Administrátor

Johny89 píše:
Zdravim, ja bych strasne moc rad jel, vim ze uzaverka je T -1...sehnal jsem si brigadku tak snad by prachy nebyl takovej problem nasetrit do toho zari...Jenze, muj batuzek prisel s tim ze se letos bude setrit a nikam se na dovcu nepojede. Coz by tedy nevadilo, SINGL je proste v singlu. Ale jeste jsem to s ni nestihl probrat protoze jsem furt v praci... A nejdriv to s ni budu mit moznost probrat az v patek, prosim tedy o pockani T + 2 dny. :oops:

edit: jeste neco, auto nemam, jen masinu, ale kdybych se fakt nikam nevesel tak bych to zvladnul i na masine. 8-)

OK, vyčkáme. Ohledně dopravy jak jsem psal - až budou počty, dopravu vyřešíme - v nejhorším to rozebereš a zaplníme tím volné prostory....do 3-4dnu to složíš a minimálně jeden den můžeš jezdit,

stř 30. kvě 2012 17:58:37

Guru píše:
....v nejhorším to rozebereš a zaplníme tím volné prostory....do 3-4dnu to složíš a minimálně jeden den můžeš jezdit,

Jooo a jeste do toho budu varit a mit nadobi. :lol: Ale budu o tom pře-mej-šlet. ;)

stř 30. kvě 2012 18:26:43
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 490 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 49  Další