Přátelé aby bylo dovrsena smula teto akce, zapoměl jsem Vám dát pozornost ketrou jsem si přichystal - - takže kdo máte cestu, prosím stavte se, kdo jste z dáli pošlu poštou nebo po někom. ...
Jinak Kemp-Mělník cca 1h 20min .... ne nic se mne neptejte, já jel druhej.
By mě zajímalo, kterej tydít jel teda první a jel (prej pojedem v klidu) Náhodou toto tempo mě vyhovuje nejvíc narozdíl od soboty. Když mě David stíhal tak ostatní snad taky ne??? Už jezdíte dlouho No z Tábora na Benešov cca 140-200km/h a na D1 240km/h od te doby mě smrdí benzínem moje Prase
jelit mám jen 3 asi ale slyšel jsem, že mezi námi je tu nějakej Tydít a má jich víc
Doufaám že to jsou ty moje ze 3m )
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
Ne to má Rybář nastarosti tak se ještě mám čím chlubit pořád to tam mám dnes jsem se vystavoval ve Varnsdorfu
Ty si mě trefil do ruky do kloubu ale tam nic není.
No a ta striptérka co Mára si nechtěl připustit dolu. Tak mě trochu pokousala od rovnátek co měla ale je to dobrý doma nikdo nic nepoznal.
No brzy bude další rozlučka z mé strany musím něco připravit. Každopádně už ted vím že to bude mezi Lužíckýma a Jizerkama
Rádi zakalíme, takže kdyby jsi potřeboval součinnost, řekni si .
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
stř 30. kvě 2012 14:43:45
Andrej
Registrován: stř 21. črc 2010 14:27:26 Příspěvky: 519 Bydliště: Ruská 225/4 Praha 10 Vršovice,Na Jamách 54,Brozany nad Ohří
Re: Pánská jízda - cca polovina května
Mučánek píše:
Tokarev píše:
No není to úplně stejný případ.... ale dám to sem až si dědek vyzvedne XT ....
No válel jsem se tu smíchy
to jsem jako neviděl a nečetl
stř 30. kvě 2012 16:55:42
Andrej
Registrován: stř 21. črc 2010 14:27:26 Příspěvky: 519 Bydliště: Ruská 225/4 Praha 10 Vršovice,Na Jamách 54,Brozany nad Ohří
Re: Pánská jízda - cca polovina května
Mučánek píše:
Guru píše:
Tak se přiznejte, kolik kdo má jelit - - já se dopočítal 9ks.
Samo nejlepší skore ma Dědek, tomu konkurovat , museli bychom se masakrovat alespoň tarasnicí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru