já vám to říkal !!!! akorát ti co si je omotaji kolem prstu to nevidí !!!!
Tohle tvrdím posledních 20 let !!!
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
Nojo, ale dokážeš si představit, co by znamenalo to všechno ted zrušit? V případě Mučánka bych to ještě pochopil, přece jen má ještě nějaký ten měsíc k dobru .... ale já se nebojim vlka nic
_________________ Moose Inu svět je malý a o náhody tu není nouze.
Nojo, ale dokážeš si představit, co by znamenalo to všechno ted zrušit? V případě Mučánka bych to ještě pochopil, přece jen má ještě nějaký ten měsíc k dobru .... ale já se nebojim vlka nic
Proč zrušit? Normálně uděláme párty s lidma co dorazej, "akorát" si ji nevezmeš - a teď ukaž jak se nebojíš vlčice!!!
Proboha, snad jsem neťal do živého....to bych Moosemu nepřál - - to je pan dokrto Plzák, moudro profesní i zkušeností
Navíc Prdelko, vždyt víš, že tě mám z PLNOHODNOTNÝCH ČLENEK DIRTYFROGS nejraději !
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru