Autor |
Zpráva |
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
Intriky před převzetím G1500
Rozhodl jsem se zaseknout háček a tak před vlastním převzetím G1500 a zavedením jihočeské pobočky DirtyFrogs asi proběhne malá akce na půdě centrály. http://goldwing1500.com/pojed-taky/roud ... rty-frogs/PROGRAM:Pátek:GL mají odjezd z budějek plánován na 17:30, tj předpokládám jejich příjezd někdy kolem 20-21h Ubytují se a posedíme pod lipou, dáme malé školeníčko o tom co bude. Sobota: ráno 8h snídaně, v 9h odjezd - v tutéž dobu sraz dole pod lipou všem kdo se vyjížďky budou účastnit. Vyjížďka zadem nahoru na Ještěd, trocha focení-občerstvení a odjezd kolem mácháče, přes Dubou do chloumku (možná zařadíme i Kokořín) na střelnici - zde cca 13-15h začátek střeleb (upřesním podle počtu lidí). Ti co nestřílí si dají oběd. Střelby budou probíhat dle jasně stanovených pravidel na předem definovaných zbraních. bude vymezen čas i střelivo. Po skončení organizovaných střeleb bude-li čas bude řešit operativně. Během org střeleb bych se pokusil dohodnout ještě jedno střeliště na zkoušku brokové střelby - ať už s vrhačkou, nebo jen na nepohyblivé cíle. 18-18:30 odjezd Pod Lipu - tj cca 19-19:30 jsme zpět, zde je prostor na to se dát do kupy, osprchovat, převléknout a cca 21h se sejít k posezení - pozdní večeři. Pokecáme, pustíme si školení Tokareva z loňské besídky a strávíme příjmený večer (noc) dle aktuální situace. Neděle: po snídani odjezd přespolňáků Jsem zvědavej kdo z nich mne sveze a ještě víc kdo z nich se nechá na oplátku svézt na Raptorku mnou SEZNAM ÚCASTNÍKU P -patek posezeni, V - vyjizdka, S-strelnice, K-kalba
GL 1500 - 16lidí - PVSK - nocleh Di Forno Guru PVSK Marketka -VSK Maďar PVSK Terkill ????? Moose PVSK Lusy -VSK Mučánek --S? Alice --S? Johny 89+kočka PVSK + nocleh BK Real Prim +kočka --SK Emulsim2 + kočka --SK + na byt k GM MBJ - PVSK Kamosi tokareva 2ks PVSK + nocleh BK Real Tokarev ??????? Ričmund + Sheriff -V--
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
čtv 14. čer 2012 20:58:56 |
|
|
Maďar
|
Re: Intriky před převzetím G1500
nejde mi otevřít daný odkaz a tak se mohu jen domnívat o co vlastně jde ale už nemám tušení kdy
|
čtv 14. čer 2012 21:28:30 |
|
|
base1
|
|
čtv 14. čer 2012 21:39:29 |
|
|
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
Maďar píše: nejde mi otevřít daný odkaz a tak se mohu jen domnívat o co vlastně jde ale už nemám tušení kdy Nutno otevřít "v novém okně" - prosím klik pravým tlač a výměr této volby -
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
čtv 14. čer 2012 21:56:16 |
|
|
Guru
Administrátor
|
base1 píše: No svezu te ja a nekde kde to bude bezpecné / myslím tím ne vyjezdy z trávy / bys mohl okusit i kouzlo řízení " autobusu " U nas je to povinnost vyhovět kamarádovi, doufám že G 1500 tak yupravíš na podobné pěkné foto Příloha:
Poznámka: Co bych neudělal pro ženicha
webl_lezi.jpg [ 77.98 KiB | Zobrazeno 3415 krát ]
|
čtv 14. čer 2012 22:07:48 |
|
|
lusy
Registrován: pon 02. bře 2009 6:44:38 Příspěvky: 107 Bydliště: Roudnice nad Labem
|
|
čtv 14. čer 2012 23:10:03 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Abych napsal něco konkretniho: Kluci s partnerkama z G1500 by dorazili v pátek cca do 13h, my s Tokarevem bychom pro ně a Vás uspořádali střelecké odpoledne . .nějaká zábavná sranda soutěž a test zbraní spojená s obžerstvím na místní střelnici. Večer soukromá párty , posezení možná družení se v tanci. V sobotu společná vyjížďka spojena bud s navstevou jestedu, nebo na kokořínsko s návštěvou Country saloonu u Bobra (ano Moose, točí Holbu - tj petku s sebou) Večer opět nějaké posezení nebo spát... Lze taky pojmout jako herní večer . .vymyslíme nějaké aktivity, soutěže a strávíme příjemný veřer. Neděli banda GW odjede, muzeme kousek vyprovodit.... Docela by se mi líbilo kdybychom do toho společně investovali trochu času aby GW byli spokojení - no a pak Michale , ukaž se - DirtyFrogs přijedou na jih Čech )) ....něco jako výměnné pobyty s NDR
|
čtv 14. čer 2012 23:38:05 |
|
|
moose
Registrován: pát 27. úno 2009 10:36:01 Příspěvky: 1274 Bydliště: Roudnice n.L.
|
Hele, zajímavý, to se mi líbí. Ted už je to trochu klidnější, i když červen je už asi taky pase, ale v črvnci nemá snad ještě nikdo nic moc naplánováno. Teda aspoň já. A případnou svatební cestu nějak pořeším s manželkou Jinak toho chameleona rád uvidim kdykoli , takže partička na večer nebo aktivity - jsem pro. Jakpíše na GW foru náš Guru - pokud budou ostatní gw ve stejné pohodě jako Michal, bude to super.
_________________ Moose Inu svět je malý a o náhody tu není nouze.
|
pát 15. čer 2012 6:54:15 |
|
|
base1
|
Zdarec všichni, myslím, že všichni z G1500 jsou v pohodě i když hodně lidí na nás pohlíží jako na snoby ale opak je pravdou. Nejsme žádný klubík ale jen parta věkem přes 40 která jezdí na společné projížďky. Většinou přijde SMS - svítíme v 19°° na Agipu. To znamená malou projížďku po okolí a večer navštívíme nějaké to náměstí a rozsvítíme naše autobusy a muzika na plno. Je to takové naše light show. Naše společné cesty nejsou moc plánované, prostě přijde SMS a na benzince teprve planujeme kam vyrazime. Je nás tady asi 15 ale nikdy jsem nezažil plný počet na vyjížďce. Tak si myslím, že k vám dorazí tak 5 autobusů, ale možná i více. Termín musíme probrat na zítřejší vyjížďce. Mějte se moc fajn
|
pát 15. čer 2012 9:04:50 |
|
|
moose
Registrován: pát 27. úno 2009 10:36:01 Příspěvky: 1274 Bydliště: Roudnice n.L.
|
To jsem si vždycinky mooooc přál, mít na svatebním fotu chameleona .... no myslim že bys měl začít uvažovat o změně nicku z base1 na chami alias chameleon
_________________ Moose Inu svět je malý a o náhody tu není nouze.
|
pát 15. čer 2012 12:19:16 |
|
|
|