|
Právě je sob 30. lis 2024 3:35:48
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
Re: SINGLE 2012
Prim píše: Zkus to nekdy brat, ze proti Tobe nesedi nesveprevny blb, tzn. kazdy ma mozna hranice, co uz je pro nej "duvod ke zruseni", v kazdem pripade kdyz uz to pisu, patrne se pro me o takovy jedna a nedelam to rozhodnuti z rozmaru. Jestli by byl relevantni i pro Tebe tady nehraje zas tak velikou roli. Neni co zvazovat.
O nikom, kdo by jel misto me nevim a vzhledem k poctu motorkaru v mem okoli ani sance nahradu sehnat defacto neni. Pokud se nikdo nenajde a rezervace nepujde zrusit, 85E mate u me. Fertig? Uff, ty jsi ale drsnej. OK Prim nejede a neví o náhradníkovi. Prosím ostatní aby se stejně jako já zamysleli a zapátrali ve svém okolí.
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
čtv 28. čer 2012 8:50:53 |
|
|
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
Guru píše: Prim píše: Nerad to komplikuju, ale bohužel musím z S12 vycouvat. Důvodu tu nechci moc rozmazávat, prostě a jednoduše se posralo něco osobního, co nemůžu ovlivnit. Letos mam účast na pendrek, za což se omlouvám, ale nejde o úmyslnej bojkot, to bych se alespoň přiznal Nebudu vyzvídat, mohu poznamenat že si dovedu předtavit jen málo důvodů ke zrušení, ale kaýždopádně je tu problém a je ho třeba řešit - tohle není akce ktreá se dá řešit prostým "bohužel" ...takže se ptám - kdo tedy jede namísto prima, jinak je tu 85E které se musí nějak zaplatit. Myslím že je dost času to pořešit, ale musí to někdo mít vůli řešit - proritně samozřejmě PRIM, ale i my ostatní. Takže otázka ucela zásadní a velmi důrazná - Prime zvaž to pořádně. Otázka následující - mám zjistit zda je možné storno jednoho místa nebo někdo víte o zájemci který by jel na místo Prima?? Vznikly tu nesrovnalosti v pochopení mého textu, než se tak stane u dalších návštěvníků fóra, připojím vysvětlivky:1. prim má právo se rozhodnout a mně nepřísluší řešit jeho důvody pokud on sám nechce - tj RESPEKTUJI JEHO ROZHODNUTÍ BEZE ZBYTKU Citace: Nebudu vyzvídat, mohu poznamenat že si dovedu předtavit jen málo důvodů ke zrušení, 2. pokud se kdokoli rozhodne zrušit účast, měl by si být vědom závazků vůči ostatním a mit snahu to řešit - TOTO BYL DŮVOD ME REAKCE Citace: ale kaýždopádně je tu problém a je ho třeba řešit - tohle není akce ktreá se dá řešit prostým "bohužel" 3. vzhledem k aktivitě některých účastníků jsem považoval za nutné nadhodit výzvu ke snaze nastlou mezeru v našich řadách řešit Citace: ...takže se ptám - kdo tedy jede namísto prima, jinak je tu 85E které se musí nějak zaplatit.Myslím že je dost času to pořešit, ale musí to někdo mít vůli řešit - proritně samozřejmě PRIM, ale i my ostatní. Takže otázka ucela zásadní a velmi důrazná - Prime zvaž to pořádně. Otázka následující - mám zjistit zda je možné storno jednoho místa nebo někdo víte o zájemci který by jel na místo Prima?? Původně jsem se tím nechtěl dál zabývat, ale na můj dotaz Prim nebyl jedinný kdo můj text pochopil jako rýpání do jeho osoby, takže bylo na místě to nějak zdůvodnit (vysvětlit) v obecném měřítku.
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
čtv 28. čer 2012 11:06:09 |
|
|
moose
Registrován: pát 27. úno 2009 10:36:01 Příspěvky: 1274 Bydliště: Roudnice n.L.
|
co třeba goldwingář majkl? ten se taky na akci poptával, ale korát že jho stroj by musel mít svůj vlastní vlek
_________________ Moose Inu svět je malý a o náhody tu není nouze.
|
čtv 28. čer 2012 11:50:24 |
|
|
Prim
Registrován: čtv 27. led 2011 9:13:25 Příspěvky: 317 Bydliště: Klecany
|
Jde o zbytecne dohady - ja jsem docela pruderni i za normalnich okolnosti, natoz kdyz nejsem v pohode. Jindy bych se asi zarazil a hledal v tom i dalsi smysl, nez ten nejhorsi... Coz se dneska bohuzel nestalo. Co se tyce zavazku - Pripadne vyrovnani potizi, ktere tim nastanou, jsem bral jako samozrejmost, kterou nebylo nutne zduraznovat. Evidentne jsem mel, moje chyba. Nic jineho s tim delat nemuzu - neznam nikoho, kdo by mel moto, zajem, a za koho bych se mohl zarucit.
Asi blbe skvrny na slunci, vic po sz
|
čtv 28. čer 2012 12:00:31 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Myslim, ze ani jeden to s tim druhym nemysli zle - vykaslem se uz na to a radeji zajdem na panaka pokecat o věcech příjemnějších.
|
čtv 28. čer 2012 12:24:01 |
|
|
Guru
Administrátor
|
moose píše: co třeba goldwingář majkl? ten se taky na akci poptával, ale korát že jho stroj by musel mít svůj vlastní vlek nema money
|
čtv 28. čer 2012 12:24:24 |
|
|
comatt
|
Zdravim ze zamori, pokud by se vam nepodarilo sehnat nekoho jako nahradu nebo stornovat poplatek.Dam do mesice vedet jestli se ma financni situace zlepsi natolik abych se mohl pridat.
|
pát 29. čer 2012 20:45:33 |
|
|
Andrej
Registrován: stř 21. črc 2010 14:27:26 Příspěvky: 519 Bydliště: Ruská 225/4 Praha 10 Vršovice,Na Jamách 54,Brozany nad Ohří
|
comatt píše: Zdravim ze zamori, pokud by se vam nepodarilo sehnat nekoho jako nahradu nebo stornovat poplatek.Dam do mesice vedet jestli se ma financni situace zlepsi natolik abych se mohl pridat. bez tebe si single 2012 nějak nedokážu představit koukej makat,ať to klapne
|
pát 29. čer 2012 23:04:57 |
|
|
Maďar
|
hele na ztraceného syna, tak to by bylo super, kdy hodláš dorazit do čech měl bych tady pro tebe dost kreslení v CADu (projektové dokumentace) k dřevostavbám
|
sob 30. čer 2012 9:00:50 |
|
|
comatt
|
Navrat kvuli singlu planuju na polovinu zari. Motorku si pujcim a budu doufat, ze jsem nezapomel jezdit ( a nechte si pripominky ze sem to ani neumel ) Madar: za praci budu urcite rad:)
|
úte 10. črc 2012 1:26:43 |
|
|
|