|
Právě je sob 30. lis 2024 4:44:39
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
Re: SINGLE 2012
Právě jsem dostal SMS od Mučánka - jelikož tady nic není a snad by mi takovou zprávu nesděoval SMS zprávou, zatím považuji jeho informaci o absenci na této akci jako osobitý způsob jak mne a Vas pobavit. Předpokládám, že po přesunutí termínu celé akce aby vyhověla a závislosti všech na jím nabídnuté dopravě se tomu všichni zasmějeme.
....nicméně přeci jen se mu podařilo vzbudit mé obavy a tak se začněte zamýšlet nad způsobem přesunu. Trestnou výpravu zatím neřešte, na to bude čas vždy.
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
čtv 30. srp 2012 10:24:17 |
|
|
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
...tak je to potvrzeno Mučánek nejede - tudíž není kam dát mašiny. Věc nebudu komentovat snad jen tím, že se omlouvám Primovi za mé napadnutí - tohle je pro mne nový, netušený level a pokud jsem do Prima rýpnul, nevím co bych musel udělat v tomto případě.
Je třeba najít řešení, očekávám snahu od VŠECH krom Maďara jež jede po ose separátně.
Dnes obvolám, ale domnívám se že bych měl být schopen zajistit velký vozík cca pro 4-5 mašin a menší pro 2normální a jednu menší (spíš jen 2ks).
Druhý ze jmeovaných bych mohl tahnout passatem, první potřebuje větší auto - zjistím zda bude k dispozici půjčení Viana, napadá mne Moose a jeho Volvo ...ale netuším jaké jsou možnosti. Každopádně to bude chtít člověka co má papíry B+E nebo C+E - Moose + Gabo?
i když to takhle vyřešíme, vezeme max 8 strojů a lidí. Toky a spol , jak jste na tom???
Další věc je záloha/storno - pokud je někdo kdo má zájem, máme 1 místo volné - bylo by dobře pořešit rychle jelikož není jisté zda bude nejaká rezerva s transportem motky.
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
čtv 30. srp 2012 12:53:35 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Takže přátelé, začněte se vyjadřovat. Dohodl jsem s Martinem tzapůjčení Viana i vozíku. Tj v této chvíli se dá říct, že mám transport pro 5 strojů. Brožík mi to nebere, tj zda mohu zaručit transport dalších 2-3 netuším. Předběžně ve velkém autě mají místo angažovaní a řidiči - tj kdo má B+E (Moose + Gabo).
Napiště kdo co umíte zajistit, případně je tu varianta se přidat k Maďarovi jež jede ve stejném termínu ale po ose, užije si v německu zápas v Baseballu a pak v odpoledních hodinách dorazí do livigna - je asi všem jasné že takovýto přesun nepředpokládá cestovní rychlost 100km /h, zvlášť když velká část trasy bude nuda. Spát bude kdesi pod stanem - zájemci se obraťte přímo na něho. Lístky na zápas má k dispozici cca za 250Kč
Jelikož MBJ jede na babičce z roku 91 a já částečně financuji 2 mašiny, my po ose nepojedeme.
Ohledně volného místa jsem oslovil jednak známého co původně projevil zájem, a pak nemotorkáře které bychom zneužili i na řízení soupravy.
|
čtv 30. srp 2012 17:08:05 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Tak motorkář nemůže jet.
|
pát 31. srp 2012 1:49:06 |
|
|
moose
Registrován: pát 27. úno 2009 10:36:01 Příspěvky: 1274 Bydliště: Roudnice n.L.
|
Já BE mám, takže v případě potřeby můžu odřídit. Nevim jak je na tom Francík v našem termínu, zkusím zjistit - má podval na 3 motorky - jestli jeho mladej ale má závody v tomto termínu (netuším jak je to s tréninkem), tak by třeba mohl zapůjčit. Zjistím.
Takže Jirka bohužel nemůže půjčit, v našem termínu má 2x závody
_________________ Moose Inu svět je malý a o náhody tu není nouze.
|
pát 31. srp 2012 6:19:39 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Takže aktuální stav je zajistěn velky vozik a auto (Viano) Maly vozik na 2-3motorky a moje auto. Ja si potahnu svuj stroj, stroj MBJ a snad se vejde Čičiho.
|
pát 31. srp 2012 11:07:34 |
|
|
Tokarev
Registrován: stř 02. čer 2010 14:49:15 Příspěvky: 598 Bydliště: Teplice
|
jsem dnes prvni den v praci (tedy po delsi dobe) a tak si necham vikend na nalezeni nejakeho reseni.kazdopadne stale plati, ze jedu. zkusim si sehnat nějaky odvoz. V krajnim pripade pojedu po ose, ale asi ne s madarem. Zapas bych rad omrknul, ale na 100% bych mu nestacil v tempu. Jak jsem psal, vic v pondeli az budu neco vedet.
_________________ I když neumím počítat do tří, můžu dobře čtvrtit....
|
pát 31. srp 2012 16:38:18 |
|
|
Guru
Administrátor
|
toky: pokud by klaply moje intriky, zbyly by pro tebe na tranasport pouze 2 stroje což by možná mohlo byt realizovatelne mensim vozikem, event by jste nacpali TDM jeste na vuz k motkam kluku - pak by jsi resil jen VTX...ale musite se sejit a otestovat "skladnost"
Vzhledem k obstrukcim kolem shaneni voziku kdyz jsem jel do francie mohu s klidem rict ze o nejakem motovoziku zde v okoli nevim nicmene bych ti mozna mohl pomoci v oblasti klasickych voziku - ale nutno dodat specifikaci na požadovanou delku - vim o cloveku ktery mi tvrdil ze nema problem sehnat a soucasne mi je zavázán.
|
pát 31. srp 2012 19:12:12 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Ješte upřesnuji moznosti osazenstva: 1. pojede martin (švára tokareva) ktery nam pujcuje vozik i auto - jede bez motky 2. nepojede Viano ale Transporter Atlantis a jede muj bracha (opet bez motky) 3. nepojede nikdo z nich, jede viano a ridite si ho sami 4. jede nekdo upne jiny ale pak nevim kam se nalozi - nejspis bude muset po ose on nebo nekdo jiny, pripadne pokud si sezenete dalsi vetsi vozik. Každopádně bych doporučoval aby jste se navzájem zkontaktovali - jelikož Ondru jsem přivedl já, považoval jsem za svou povinnost při jeho nenadálém výpadku vyřešit náhradní dopravu - tam ale má odpovědnost končí. Tj dodám info kdo jede, jak se s ním spojit, případně kdo Vám vyda auto s vozikem . Vše ostatní včetně způsobu kurtování motocyklů si musíte vyřešit spolu neb na to prostě už nemám kapacity a jsem si vcelku jist, že není dobré to nechávat na den odjezdu - domnívám se že bude třeba vozík dovybavit nějakými oky pro připojení kurt, zajistit nájezd, vymyslet jak je tam napasovat a zjistit kolik se jich tam vůbec vejde ... to jen z toho co mne ted napadá Ohlkedně trasy zájezdu kterou jsem původně chtěl nechat na řidičích - chci jet tudy Tj na plzen, nemecko po dalnici na mnichov, rakousko bez dalnic a tunel si objet abych za nej nemusel platit a čekat - tunel znamena 40km zajizdku což se mi při ceně prujezdu vyplaci. Druhá možnost je přes stelvio, ale popravdě se mi nechce s nebrzděným vlekem co má 800kg ani do kopce , ani z kopce a pochybuji že se Vám chtějí kroutit tamní zatáčky. Delka zajezdu s vozikem odhadem 10h + 2h curaci prestavky, v 9h rano jsou k dispozici klice tj odjezd z Roudnice v 8h večer. Pokud budeme nachystáni, muzeme jet kolonu, pokud ne, vyrazim na osmou a při vcasnem prijezdu poresim vyzvednuti klicu a prevzeti chaty. Tj vyrazim 20.00 rychlosti 100-110km/h Máte ještě možnost jet přes stelvio a motky sházet na osu pod ním - tj nahoru auto bez mašin a mašiny po ose. je to cesta cca 60km. Celkova delka trasy Rce-Livigno 744km
|
pát 31. srp 2012 19:46:25 |
|
|
gabo
|
tak jsem tady po dlouhé době a koukám že se nám to tady nějak sere..... ale jak říká Guru musíme to pořešit včas. řídit můžu cokoliv a kamkoliv, vozejk na motky nevím kdo krom Francika má ale to už je jak píše Moose pořešené... má zavody.
|
sob 01. zář 2012 23:06:19 |
|
|
|