|
Právě je sob 30. lis 2024 8:25:27
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
Re: SINGLE 2012
moose píše: hele, kdy vy podvalníci chcete abychom si k vám naložili batožinu? čt večer? do kufru vezmu jen nepromok, mikinu a kalhoty a jedu .. do tankvaku vysílačku, Jestli mi funguje musim zkusit tss chceš po ose tak po ose , jakapak batožina...a navic musis v něčem, na něčem a pod nečím spát ... amoc se nerozmachuj, jedou jen 2 auta
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
stř 05. zář 2012 20:28:49 |
|
|
Andrej
Registrován: stř 21. črc 2010 14:27:26 Příspěvky: 519 Bydliště: Ruská 225/4 Praha 10 Vršovice,Na Jamách 54,Brozany nad Ohří
|
moose píše: Jasně Andrej, potřebujeme kuchaře když mučánek vypad. Jinak Guru, myslím že se budeme rozhodovat podle času, počasí a uzavřenosti přápadných pas .. ale můžeme ti dát vědět až budeme vědět. to asi neklapne,já si neuvařím ani turka
|
stř 05. zář 2012 20:35:16 |
|
|
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
Andrej píše: moose píše: Jasně Andrej, potřebujeme kuchaře když mučánek vypad. Jinak Guru, myslím že se budeme rozhodovat podle času, počasí a uzavřenosti přápadných pas .. ale můžeme ti dát vědět až budeme vědět. to asi neklapne,já si neuvařím ani turka Kdepak Andrej uz ma fci - - stará se o krb a každý ráno odklízí sníh.... nebo jsem zapomel pridat k tehle fotce datum 15.9.2011 ??? ale nemusite mit strach, jednak to pry do tydne slezlo a jednak má Viano řetězy...
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
stř 05. zář 2012 23:35:53 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Toky , tvuj kamos nechce triko? ... a ostatni jedinci vcetne meho syna?
|
stř 05. zář 2012 23:37:30 |
|
|
Guru
Administrátor
|
a propo Moose, jukni na nase spolecne denní najezdy z cestopisu ALPY 2009
a mam prosbu, mohl by jsi s sebou vzit drzacky na tve bozi gopro - ze bych s tvym dovoelnim natocil nejake video kde drzim riditka obema rukama...ona se ani marketka nejak nezvladala jednou rukou drzet a druhou tocit...
|
stř 05. zář 2012 23:58:34 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Napadla mne hříšná myšlenka .... co kdybychom se podělili o stravu .... myšleno tak že každý doveze 1 jídlo pro 11 lidí ..... nevim co s těmi 4 co nevezmou (budeme tam jen 7 dnu)...terba pochutinu na 2 večery? nebo nejakou buchtu k snidani...mohlo by to byt ok, jiste lepe nez kdyz si kazdy pujde do jedne kuchyne ohrivat dlabanec...co vy na to? Pokud souhlas, nahodte jidla co dotahnete abychom nežrali týden svíčkové ... (ale jedna bodne) ... jo a nezapomente na to ze vas manzelka drzi zkratka pro ostatni nic neznamena . . nezeru zravou stravu a chlap sni 8 knedliku ne 2 tak s tim kurva pocitejte obedy probehnou v terenu formou svacinky kazdeho jedince, a navic jsem rozhodnut vzit mobilni grill ajdelat alespon 1-2x piknik co se osvedcil pri nasem Single 2010 ...klasika, dodam grill, toky vyreze pribor, madar upece co si vsichni nakoupime v supermarketu a moose vse nafilmuje aby ti doma zavideli
|
čtv 06. zář 2012 1:00:57 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Dostavam zde cocku za me pomerne drsne prosazovani dulezitosti akci . Mozna je na case i trcha pohledu tak rikajic z druhe strany.
Pratele, s potvrzenim ucasti dedka a prislibem mozne ucasti prima se moc tesim na spolecny tyden.
jo, normalne se tesim!!!
...i kdyz by bylo fajn kdyby se tu podilelo na vyvoji vic lidi... sorry to jsem ja
|
čtv 06. zář 2012 1:17:42 |
|
|
comatt
|
Neco malo za me a) motorka- Afrika : delka/vyska/sirka 2330/1420/895 a rozvor :1565 b) Triko: 1x M c) co se jidla tyce, je to dobry napad. Zjistim jake jsou me moznosti, jestli se nekdo necha zaukolovat, protoze neni ani v mem ani ve vasem zajmu abych to varil ja JInak predpokladam, ze budem jezdit nalehko takze topcase+tankvak a zbytek v baglu do auta?
|
čtv 06. zář 2012 3:32:03 |
|
|
moose
Registrován: pát 27. úno 2009 10:36:01 Příspěvky: 1274 Bydliště: Roudnice n.L.
|
Guru píše: ...pokud chcete vzit nejake veci asi by bylo dobre to nacpat tokymu - myslim že viano bude našláplý ...pokud se nam nepovede nakurtovat mašiny i s kuframa ...což spíš ne aha ... tak teda s tím jsme s Maďarem tak nějak počítali že věci dáme do auta, ne že je sebou povezeme v kufrech. Já ani nevim kde je mám. Ale předpokládám že toky bude mít auto poloprázdný když v něm jedou jen 2 lidi
_________________ Moose Inu svět je malý a o náhody tu není nouze.
|
čtv 06. zář 2012 6:26:23 |
|
|
moose
Registrován: pát 27. úno 2009 10:36:01 Příspěvky: 1274 Bydliště: Roudnice n.L.
|
Guru píše: tss chceš po ose tak po ose , jakapak batožina...a navic musis v něčem, na něčem a pod nečím spát
... amoc se nerozmachuj, jedou jen 2 auta
V klidu, ty věci nám už bere Fota ... a 2 auta jsou až dost
_________________ Moose Inu svět je malý a o náhody tu není nouze.
|
čtv 06. zář 2012 6:27:26 |
|
|
|