|
Právě je sob 30. lis 2024 9:33:38
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
Re: SINGLE 2012
Prim píše: Cau ve spolek, sorry za delsi odmlku - mimochodem za posledni dny se to tu docela zvrhlo a jen neco procist je na dlouhy zimni vecery Jen bych chtel radeji utvridt - fakt nemuzu zarucit, ze se zvladnu pripojit. Berte me spis prosim jako hodne zalozni variantu... Jestli se do do posledni chvile nikdo nenajde a u me se vse zadari, rad se pripojim. Nerad bych ale, aby se cekalo na me a pak na posledni chvili vznikl zmatek a snaha o zaplacnuti mista (presne z tohohle duvodu jsem ucast odpiskal co nejvic predem... takze bych si na sebe ted upletl bic a byl uplne za blbecka ) Tim spis, ze netusim, kdy bych mohl mit konkretnejsi predstavu V poho chápeme a co tričko, tam se musis rozhodnout ted.
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
čtv 06. zář 2012 19:50:45 |
|
|
comatt
|
Ja bych treba mohl pripravit karbanatky , (kase,brambor,chleba)
|
pát 07. zář 2012 4:25:58 |
|
|
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
comatt píše: Ja bych treba mohl pripravit karbanatky , (kase,brambor,chleba) na večerní ok, s chlebíkem studené - ja sežeru cca pul kila a to se nenejim - takže udělej 6kg karbanátků.... ....mate něco k proclení....neee nic se nevešlo letím z kanady a vešly se mi jen karbanátky
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
pát 07. zář 2012 15:31:47 |
|
|
comatt
|
mam lepsi napad, 4 zbyvajici budou zivit Davida. Nejsem zavodni jidelna
|
pát 07. zář 2012 16:55:58 |
|
|
Guru
Administrátor
|
comatt píše: mam lepsi napad, 4 zbyvajici budou zivit Davida. Nejsem zavodni jidelna Co plácáš , měl by jsi na starosti jedno jídlo pro 11chlapů - co čekáš že jeden sežere , woe to je velká nasobilka a že jsi se sem hrabal karbošema je tva věc - - ono už to že budeš pro 111 maníků smažit se z toho posereš....proot jsem psal něco co se doma uklohní v kýblu , ohřeje ve velkým hrnci a nakrmíš tim ladový za použití plnidla v podobě , těstovin, knedliku, rýže atd...protože nějaký steaky či jiné minutky můžeš rovnou přejměnovat na hodinky a karboš prohnanej mikrovlnkou zas taková hitparáda naní...si myslím, ale to je n muj nazor, ja nabidnu omacu s masem a nejakou ze zde zmiench priloh abych se stim pak nmusel 3h srat. Grill si muze kazdej dle libosti udelat pak, nebo na zamýšleném pikniku některý den.
|
pát 07. zář 2012 18:10:04 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Jelikož to asi jinak dokupy nedáme, navrhuji válečnou poradu během následujícího týdne kde se probere kdy ajak doprava, jak se žrádlem (zda dle skupinového návrhu, nebo nikoli - myslim že 11lidi kde si každej dělá své je nereálná představa, to je zralý na to si vzit kotlik a vařit před domem...) případně další vyvstanuvší otázky.
|
pát 07. zář 2012 18:13:05 |
|
|
Andrej
Registrován: stř 21. črc 2010 14:27:26 Příspěvky: 519 Bydliště: Ruská 225/4 Praha 10 Vršovice,Na Jamách 54,Brozany nad Ohří
|
Guru píše: Jelikož to asi jinak dokupy nedáme, navrhuji válečnou poradu během následujícího týdne kde se probere kdy ajak doprava, jak se žrádlem (zda dle skupinového návrhu, nebo nikoli - myslim že 11lidi kde si každej dělá své je nereálná představa, to je zralý na to si vzit kotlik a vařit před domem...) případně další vyvstanuvší otázky. já jsem určitě pro se sejít takhle se asi těžko domluvíme,ale v týdnu vůbec nemám čas,jedu komíny nonstop,ještě jsem letos ani neměl dovču mnohl bych se uvolnit o víkendu na chvíli takovej nápad,nebylo by lepší chodit "aspoň" na večeře do hospody snídat nemusím a k obědu mi stačí nějaká bageta u pumpy,jak jsem zvyklý z práce,ale asi mě s tím nápadem pošlete do Prčic
|
pát 07. zář 2012 18:58:20 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Andrej píše: Guru píše: Jelikož to asi jinak dokupy nedáme, navrhuji válečnou poradu během následujícího týdne kde se probere kdy ajak doprava, jak se žrádlem (zda dle skupinového návrhu, nebo nikoli - myslim že 11lidi kde si každej dělá své je nereálná představa, to je zralý na to si vzit kotlik a vařit před domem...) případně další vyvstanuvší otázky. já jsem určitě pro se sejít takhle se asi těžko domluvíme,ale v týdnu vůbec nemám čas,jedu komíny nonstop,ještě jsem letos ani neměl dovču mnohl bych se uvolnit o víkendu na chvíli takovej nápad,nebylo by lepší chodit "aspoň" na večeře do hospody snídat nemusím a k obědu mi stačí nějaká bageta u pumpy,jak jsem zvyklý z práce,ale asi mě s tím nápadem pošlete do Prčic Do prcic te neposlu, ale jelikoz v mem rozpoctu nepocitam s denni utratou 25E na osobu za veceri, tak mi tenhle navrh pomuze v tom ze kdyz vas pulka vypadne do knajpy, zbylých 6 si v klídku uvaří gábl ...samozřejmě se to "nejak vyresi" jen mne napadlo proč si to neusnadnit, proč mam žrát sušený kolínka a plechovkový fazole , když by se dalo organizačně podchytit abychom měli normální chlapský jídlo a každej den.... ale pokud zde nebude jednotný názor je to o ničem a můžu se tak maximálně dohdonout v manší skupince zahrnující mne, synka , případně dalšího strávníka jež by měl zájem. takže hoši - názor jsem projevil a tď bych rád slyšel jestli se někdo hodlá zůčastnit, pokud toto nebude jednotné, optám se vybraných jedinců zda do toho pujdou se mnou - když budem 3 , vezme každej 2-3jídla a mam vyřešíno - jen tento způsob neřeší "tlačenici u sporáku" ... když nejde o život, jde o h.... ANDREJ - jak jsem psal, rad bych nalozil motky ve ctvrtek jelikož nikdo nevíme co a jak pujde - tj bud by jsi ve ctvrtek dorazil, nebo bych potreboval abychom motku dopravili ke mně a zajistime naložení bez tebe
|
pát 07. zář 2012 22:33:07 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Info pro neznalé, Livigno je bezcelní zona - to značí že v krámě koupite elektroniku, mobil, parfem, chlast ...vše cca až o 40% levn2ji ne6 kdekoli jinde, ale V HOSPODDE DATE ZA JIDLO A PITI CCA O 20-30% VICE NEZ JINDE V ITALII ...aby jste byli v obraze s tema večeřema. To že tam neni nijak zvlast levno ani normalne je asi jasne - bežná resturace tj mimo Livigno:
menu (jidlo + zakusek+kava picolo+salat nic moc) 15-25E piti cca 3-5E, kafe stejně Pivo cca 4-5E Pizza 8-14E
...jo dam si asi někdy k obědu pizzu, ale večeři stopro ne
|
pát 07. zář 2012 22:48:56 |
|
|
Maďar
|
moose píše: Pro Maďara 3: cesta A z Regen do Livigna cesta B z Regen do Livigna přiznávám, nebude to zrovna dopolední projížďka, ale o to zajímavější být může. Dálnici bych dal jen z Regen do Munichu a pak po vedlejších. To až uvidí Guru, tak se nám vysměje, že tohle nedáme ... možná bude mít pravdu ta hřebenovka ve variantě B se mě líbí víc a když ten zápas nevyhrajeme tak bychom ráno mohli zvednout kotvu trochu dříve když tam s námi nebude Guru s juniorem
|
sob 08. zář 2012 8:10:29 |
|
|
|