|
Právě je sob 30. lis 2024 14:33:26
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
Re: SINGLE 2012
moose píše: snídani bych klidně nechal na každým, někdo rád sladký někdo slaný ... ale je to na každým. klidně Luci upeře perník .. teda ten bych sebou měl asi stejně OK, co tedy s těmi kteří se chtějí účastnit společné stravy ale jelikož máe vyřešen každý den nezbývájí na ně náklady ani povinnost. Nebo to bereš za uzavřené a vznikla skupina co se stravuje dohromady (7 lidi) a zbyvajici 3 mimo? .... já bych rád dal šanci aby to byla akce pro všechny. (tedy pro všechny ty co se do pátku k tomu postaví čelem) . Večeře vyřešeny - Nezařazeni tj maji se vyjádřit GABO COMATT CICIJe tu možnost nadhodit nějakou cifru kterou nezučastnění složí a jež se rozpustí mezi "kuchtíky" a současně budou mýt nádobí - kompenzace za práci kuchtíků. Tj každý znás přispěje jak financemi (ve formě jídla či peněz), tak prací (doma vařením nebo tam mytím) - toto mi přijde spravedlivé. - samo bych rád o nich slyšel (četl) souhlas nebo jiný návrh.
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
úte 11. zář 2012 22:28:23 |
|
|
moose
Registrován: pát 27. úno 2009 10:36:01 Příspěvky: 1274 Bydliště: Roudnice n.L.
|
Ne, neberu za uzavřené, myslím, že každý měl šanci dost dlouhou dobu se tu vyjádřit a "prát" se o večeře nebo se nějak projevit. Proto se mi líbí tvá varianta myčů nádobí a místo rozpuštění nákladů bych jim dal starost o nějakou večerní namku
_________________ Moose Inu svět je malý a o náhody tu není nouze.
|
stř 12. zář 2012 8:14:33 |
|
|
Tokarev
Registrován: stř 02. čer 2010 14:49:15 Příspěvky: 598 Bydliště: Teplice
|
Také bych upřednostnil tu variantu, že se bude vařit pro všechny. Co se nákladů týká... Raději ať se postarají o brambůrky a oříšky... než aby přímo platili. nebo ať se nestarají o nic... a jenom nás pozvou do termálů ...
_________________ I když neumím počítat do tří, můžu dobře čtvrtit....
|
stř 12. zář 2012 8:22:28 |
|
|
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
Vzhkleedem k vývoji jsem skeptický k "postarání se" , finance mi přišly čisté a jednoznačné. No uvidíme. Samo např v případě Comatta a jeho nabídky masa je toto pro mne přívětivější tak říkajíc "kamarádštější" řešení. Tak to s nimi prosím dořešte, budu respektovat Vaši dohodu. Kdyby řekli hele , ja donesu .....uzeninu, sekanou, domaci klobasky apod tak s tim nemam zadny problem
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
stř 12. zář 2012 11:08:18 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Poprosím kuchtíky - řekněte co budete klohnit abychom pak nežrali guláš na 7 zpusobu... CO zatím vím - Jídelníček: Moose - Gulášek s knedlem Tokarev - Špagety (dougám že když má tohle lehké jídlo bude nějaký masíčko a sýrové sypání ) Madar MBJ - Litoměřická směska, těstoviny Guru - Patrně Hovězí na houbách, rýže Pavel Dědek - Vepřové na paprice, houskový knedl jidelnicek je v prvnim prispevku
|
stř 12. zář 2012 12:23:24 |
|
|
Andrej
Registrován: stř 21. črc 2010 14:27:26 Příspěvky: 519 Bydliště: Ruská 225/4 Praha 10 Vršovice,Na Jamách 54,Brozany nad Ohří
|
já toho asi moc neuklohním,ale žena mi slíbila udělat "nějakou"omáčku s masem,jak jsem psal guláš to určitě nebude,nebojte se určitě vám to bude chutnat pokusíme se to zavařit,aby to vydrželo pár dní,včera obvolávala kamarádky a zjišťovala jak na to. p.s.dnes jsem vyhnal mladou do směnárny pro nějaký éčka,zítra můžu vyrazit
|
stř 12. zář 2012 13:51:28 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Andrej píše: já toho asi moc neuklohním,ale žena mi slíbila udělat "nějakou"omáčku s masem,jak jsem psal guláš to určitě nebude,nebojte se určitě vám to bude chutnat pokusíme se to zavařit,aby to vydrželo pár dní,včera obvolávala kamarádky a zjišťovala jak na to. p.s.dnes jsem vyhnal mladou do směnárny pro nějaký éčka,zítra můžu vyrazit Super omáčka je přesně co je v kurzu, když budou řízečky, bude to příjemný bonus. Návod na zavaření máš zde od marketky, jen jak jsem psal ja pry je lepsi nezahustovat moukou a vyhnout se kmínu
|
stř 12. zář 2012 13:58:46 |
|
|
Andrej
Registrován: stř 21. črc 2010 14:27:26 Příspěvky: 519 Bydliště: Ruská 225/4 Praha 10 Vršovice,Na Jamách 54,Brozany nad Ohří
|
tak s tím kmínem nechápu,ale dobrá,nebude tam a prý zahustíme chlebem neboj budete si mlaskat,a řízečky budou taky k jídlu
|
stř 12. zář 2012 14:02:17 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Andrej píše: tak s tím kmínem nechápu,ale dobrá,nebude tam a prý zahustíme chlebem neboj budete si mlaskat,a řízečky budou taky k jídlu prý když se kmín zavaří, dostane nejakou smrdutou chut - nevim, docetl jsme to tu tak to prezentuji - osobni zkusenost nemam. a zahustit se to pripadne da az na miste při ohřevu - stejně se ohřeje vše najednou
|
stř 12. zář 2012 14:59:34 |
|
|
Tokarev
Registrován: stř 02. čer 2010 14:49:15 Příspěvky: 598 Bydliště: Teplice
|
Andrej píše: ....dnes jsem vyhnal mladou do směnárny pro nějaký éčka,zítra můžu vyrazit Tak to je dneska celá Praha bez 500-éčkovejch bankovek
_________________ I když neumím počítat do tří, můžu dobře čtvrtit....
|
stř 12. zář 2012 17:27:50 |
|
|
|