Besídka DF 2012 - 5.výročí klubu - 1.12
TERMÍN 1.12.2012
HODINA: 19h
MÍSTO: STEAKGRILL
CENA: s jídlem 450Kč
bez jídla 120Kč (doprava a minidáreček)
Peníze se vybírají nejpozději do 20.11
prosíím pokud je pošlete na účet, současně pošlete i mail aybch provedl kontrolua abych věděl kdo a za co posílá (tj soupis lidí za které platíte a zda platíte s jídlem či bez něho - číslo účtu pro členy klubu zde , ostatní na vyžádání mailem či PM)
DOPRAVA: k dispozici auto pro 4os s řidičem, řidič bude po celý večer k dispozici pro odjezdy/příjezdy, nicméně v 19h je začátek akce a nejpozději v 19:20 je třeba sedět u stolu kvůli jídlu - pokud chcete dopravit i na akci, nahlašte se, dohodne kde a v kolik Vás neloží tak, aby jste tam všichni byli včas.
O CO PŮJDE - REÁLNÉ AKTUALIZOVANÉ INFO:
Členové, přátelé, kamarádi
jak jsem psal v základní myšlence na letošní besídku, měl jsem chuť ji posunout o maličko dále než je běžné a to jak účastí, tak i po stránce výsledného zážitku. O tom jak se celá věc vyvíjí zde budu postupně referovat .
1. jsme měsíc před akcí a proběhla uzávěrka počtu účastníků 2. jsou zajistěny prostory - letošní akce je v pro nás rezervovaném STEAKGRILLU kde v rámci besídky proběhne
"košt masa" s výkladem - prosím aby jste mi sdělili kdo nemá zájem se koštu účastnit, do víkendu zde bude cenová kalkulace (cca 300Kč/os) a očekávám nahlášení těch co nemají zájem, od všech ostatních tyto peníze vyberu nezávisle na tom zda se zůčastní či nikoli jelikož se bude podávat jíddlo pro všechny
je záhodno tentokrát dorazit včas, jinak Vám to ostatní sežerou - penize budu vybirat předem
Na horké plotýnce dostanete:kuřecí marinovaný steak
vepřova panenka
hovězí játra
telecí kotleta
flank steak - tenderizovaný steak z hovězí boku
rump steak - tenderizovaný steak z hovězí kýty
vychází cca 300g/os masa
jako příloha Caesar salát a restované brambory na másle s petrželkou
dohodnutá cena 330Kč
DEGUSTACE STEAKU NECHTEJI (Nemoc veganu) / nebo nemohou:
- Petra od Enusima
- Kristýna
- Dědkova dcerka
- Johnyho kamoska
- Magda
3. jsou rozdány úkoly na Referáty (přesto bych přiítal pokud by se někdo dobrovolně přihlásil k dalším referátům) - na referáty bude k dispozici Projekce a ozvučení - doporučuji připravit podklady buď jako POWERPOINT prezentaci kterou budete ovládat , nebo jako sled diapozitivů - obrázky ve formátu JPG , číslované - - 001,002,003....999 tak aby je system windows dobře seřadil.
REFERÁTY - potvrzeno:
Maďar - vize do budoucna (další rok)
Moose - stav kroniky a změny/události roku 2012
Čiči - zdravotní stav, kondice a návrhy na zlepšení
Tokarev - zbrojíř...netuším zda se dá překonat loňská přednáška P.E.N.I.S. - případně proběhne její opětovná projekce
Comatt - referát ze služební cesty za účelem sondáže založení nové pobočky DF v Kanadě
případně někdo další?
NÁVRHY - nepotvrzeno
Bydži - ciklisté vs motorkáři, přechod z cyklisty na motorkáře
Lusy - motorkářky, postavaní členek v klubu a návrhy ke změně
Pavel "Koko" VTX - "jak jsem byl poprve s ocasama na zájezdu ...a jak jsem se nepoučil a jel s nimi do itálie." Případně jiné historky..
MBJ - proč už nechci být mlád aneb má závist vůči dědkovi - těžký úděl syna presidenta
Dědek - Letectví, kosmonautika a jiné záliby
Gabo - jak poznat že nejsem jitrnice
Švícko / Luboš - Jak se stát členem nejbezvýznamnějšího a nejmenšího klubu na světě - aneb Prolhaní buřti v praxi
Enusim2 - první pocity
Martin - "Jaké to je být zneužíván" - volný příběh co znamená být přítelem klubu DF
4.jelikož bude besídka tentokrát "místenková", prosím neberte s sebou capartíky a vyřešte si hlídání . Na místě bude i soupis zasedacího pořádku . dík za pochopení - v případě nejasností dotazy rád zodpovím
5.bude zajištěna doprava - na besídce bude k dispozici řidič nebo tel na řidiče co Vás dopraví domů - na řidiče se vybere v rámci vstupního poplatku, kdo má zájem se nechat přivézt, dejte včas vědět, dohodneme čas a místo nástupu - tj
NENÍ TŘEBA ABSTINOVAT !6.v rámci akce proběhne i oslava narozenin Dědka - na místě ze svého středu vybereme jednoho, který se s ním bude za klub líbat ... ne nutně z členů klubu
7. besídka je jako každým rokem i letos NEKUŘÁCKÁ - kouřit se může venku8.dohodnuto možné užití klubových pulitrů - res 0.4l - tj doneste si jeZasedací pořádek:Příloha:
sezeni.JPG [ 1.8 MiB | Zobrazeno 4216 krát ]
SEZNAM ÚČASTNÍKU: zatim celkem 53 -- UZAVŘENODF mimo Máry : 16lidí
Johny89 s Bárou : 2 - Spí u Maďarů
Prim s jitou: 2 - spí v MooseLand
Enusim2: 2 - spí u Guru
Ruza 4
Pavel od Čicihoa spol 3
Martin (Švára Tokareva) 2
Zd.Karhan 2
Pavel "Koko" 2
Sousedi Tokareva 2
Švícko 2
Míra s Kátou 2
Jirka veverka + Trix 2
Arminius
Kuba Vysoky 1
Tydlitat st. 1
Káca 2
Svobodak 2 (tesař)
Pantata
Zelené potřebuji někde ubytovat
PŘIJATÉ PLATBY - vyřešeno 44 z 53GURU 4x (Marketka, MBJ, Pantata)
Moose 2x (Lusy) ...ucet
Káca 2x (Gabča) ...ucet
Dědek 3x (Květa, dcera) ...ucet
Comatt .... hotove
Prim 2x ...ucet
Luboš + tata .... hotove
Maďar 2x (odečteno ze zálohy)
Johny 2x ...ucet
Enusim 2x ...ucet
Cici 2x .... hotove
Pavel "Jogurt" 3x .... hotove
Jirka Veverka + Trix .... hotove
Kata Gieci-novak:) 2x .... ucet
Svobodak 2x (staženo ze zalohy od Madara)
Tokarev 2x .... hotove
Sousedi Tokareva 2x .... hotove
Pavel VTX 2x .... hotove
Martin J. 2x .... hotove
Zd Karhan 2x .....
Kuba Vysoky ...ucet
Arminius ...ucet
Ruza 4x ...hotove
DOPRAVA - svoz18:00 - Arminius (Steti)
18:20 - Guru + Marketka + MBJ a krámy
18:50 - Karhan +1 (Dobrin) + Jakub Vysoky ( Pred libusi) + Comatt (Pred Petrou)
19:10 - Kačka a Míra Novákovi, Maďaři
NejdouSvobodak Tom 2
Michal GL Budějky
Francik
Garry
Mučánek 2
Bydži : 2
Těhotný 2
Původni myšlenky:Zdar přátelé, jak jsem již avizoval na loňské besídce, náš klubík letos "slaví" 5let od založení. Původně jsem shtěl uspořádat nějaké poszení ale vzhledem k hektickému vývoji jara a léta k tomu nedošlo. Nerad bych to uplně přešel a tak mne napadla myšlenka povýšit krapet letošní besídku.
Povýšit pro mne znamená jednako něco vyšší účast, jednak to spojit i s hudbou takže trochu delší akce nejen u chlastacího stolu.
Moje představy
- účast VŠECH členů klubu vyjma těch mimo ČR - rád bych s partnerkami
- pozvání bývalých členů klubu stejně jako dalších přátel - klub Goldwing, Johny a další, prakticky bez omezení - prostě pozvat lidi se kterými se chcete potkat
- předpokládaný počet účastníků cca 50-80
- pasování nových členů
- mediálně podchycené referáty
- projekce referátů jež proběhly (alespoň P.E.N.I.S. musi proběhnout)
- kalba-zábava - tj asi nutnost zajistit si hlídání i pro ty, kteří obvykle toto neřeší
- odvozy aby nedocházelo ke zbytečným abstinenčním nešvarům
- dořešení členů/nečlenů (Mára )
- možná nějaké sestřihy z našich akcí nebo násobná projekce (jako na besídce tuším 2010)
začátek akce 19h ukončení cca 3h
předpokládaný termín - SOBOTA prvních 14dnu v prosinci
Co chci po Vás
- vyjádření k nápadu, k termínu...
- možnost noclehu pro případné hosty z řad přespolních přátel
- tipy na účastníky - nejlépe spolus informací o jejich zájmu se zůčastnit a počtu
- tip kde by se to dalo uskutečnit
- cokoli podnětného
- nápady na zpestření večera - soutěže a jiné krávoviny, nemusí to být za každou cenu diskotéka - hlavně abychom se bavili
Na stravování bych rád využil přilehlé restaurační zařízení abychom tyto starosti neřešili.